• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Annelerimiz iyi ki varlar canım. 🌸 Çok geçmiş olsun anneciğine. Allah sağlık sıhhat versin ona da. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim.
Çok az kaldı sana da. 2 gün sonra anne yanı beşiğinde uyuyacak inşallah oğluşun 🙏
İyi ki varlar canım iyi ki 💕💕 ayaklarına taş değmesin. Saçının teline ömrümü veririm annemin. Amin canım benim hepimizin annesi sağlıklı olsun yanı başımızda olsun inşallah 🌸 biz hazırız gelsin bebeğim bekliyorum artık canım benim hayırlısıyla 🥹🤲🤲

Ay bak olabilir gazdan hiç düşünmemiştim. Peki o gaz olayından kurtulmak için ne yapmak gerek? Ameliyathane çok soğuk oluyor ben girdiğimde çok titremiştim titrememi durduramıyordum o soğuk gaz yapıyordur zaten bize🥲 her muhabbeti yaptık boşver gaz muhabbeti de yapalım ayol ne kusuru 😂😂😂
Amaaan doğru diyon valla burada herşeyin muhabbetini yaptık birde gaz muhabbetimiz olsun nolcak ki 🤣 misophonia_ misophonia_ hem bizimkiler ne derdi biliyor musunuz, bir gaz bir doktora bedel diye. Gerçekten önemli bir durummuş. Benimde sanırım Sezeryandan yana tek çekincem bu oldu gibi. Ama çokta yoğunlaşmak istemiyorum başımıza gelmesin diye. Dediğiniz gibi benimde bilimsel olmayan teorim şu şekilde, bağırsaklar yerine oturmaya çalıştığı için birde bebek çıkarken hava alıyor karın bunlarda gaz olarak dönüş oluyor bize. Valla bende cetik hırka falan hepsini ayarladım korkuma😂

Ayy kızlaarrr rüyamda doğuruyordum 😂😂😂 38+1’den selamlar sevgiler.. bugün mutfak dolabını temizledim ben de, ondan mıdır bilmiyorum ama yavaş yavaş genitale vuran bir sancı var ama doğum sancısı gibi değil.. normalde pazartesi randevum vardı ama burası -22 derece, o yüzden Salı gidicem dr’a. 32. Haftada 1 cm açıklık çıkmıştı, geçtiğimiz pazartesi nst’de yine 1 cm ölçtü. Dr martı görürsün dedi ama cumartesi Maarrttt 🥰🥰🥰 sanırım geliyor gelmekte olan

Ben instada bir hesaba yaptırdım kapı süsü, yastık, çikolata, magnet ve ahşap çikolata kutusu olacak şekilde ama İstanbul’dan memleketin diğer ucuna gönderdikleri kargoda çikolatayı unutmuşlar 😕😡 2 magnet eksik… kargoya çıkardıktan sonra atölyede kaldığını farketmişler ve sistemden çıkış yaptıkları için benim onlara dönmemi beklemişler şaka gibi 😡😡😡 kapı süsünün ledli olması için extra bedel ödedim ama o da çalışmıyor.. tamam kapı süsü falan güzel ama haketmediler aldıkları parayı. Kasımın sonunda verdim siparişi, çikolatalar bozulmasın diye siparişi geç çıkardılar onda da çikolataları atölyede unuttular😡😡 birbirimize girdik işletme sahibiyle.. velhasıl Emin olmadığınız bir yerden sipariş yaptıracaksanız başınıza gelecekleri düşünün derim ..

Eklentiler

• 5010E749-DDF7-4364-9403-7B0901032BBA.jpeg
    5010E749-DDF7-4364-9403-7B0901032BBA.jpeg
    123,7 KB · Görüntüleme: 12
Kolonya şişesini, etiketi ve kurdeleyi internetten ayrı ayrı sipariş ettim ben ve evde kendim doldurup sıcak silikon tabancasıyla birleştirdim.. fikir olsun diye ekliyorum, trendyolda bile bir sürü site var bunları satan, vakit varsa ve batıdaysanız hemen gelir 🥰🥰

Eklentiler

• 499E6241-02EE-4A2D-B127-83287F2F5E4C.jpeg
    499E6241-02EE-4A2D-B127-83287F2F5E4C.jpeg
    207,7 KB · Görüntüleme: 12
  • A3FEB45B-A278-4A2F-9DC6-55A947AD1160.jpeg
    A3FEB45B-A278-4A2F-9DC6-55A947AD1160.jpeg
    206,6 KB · Görüntüleme: 9
son olarak da herkese magnet yaptırmak yerine anahtarlık yaptırmayı daha mantıklı buldum (magneti sadece anne baba gibi kıymet bilecek yakınlara verecek kadar az yaptırdım).. onu da yine trendyolda araştırıp buldum, adamlar yanına istediğiniz cümlelerle kart da basıyor, jelatinini ve simli ipini bile yollamışlar, fikir olsun diye onu da paylaşayım.. 🥰🥰 ben jelatinli vermek istemediğim için asetat kutulara koyup kurdele bağladım o daha estetik oldu 🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_1824.jpeg
    IMG_1824.jpeg
    447,6 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1825.jpeg
    IMG_1825.jpeg
    288,3 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1826.jpeg
    IMG_1826.jpeg
    357,6 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_1831.jpeg
    IMG_1831.jpeg
    406,1 KB · Görüntüleme: 11
Çikolatalar nasıl gelecek bilmiyorum ama kullandıkları malzemelerin ahşabı ve boyası, el işçiliği güzeldi onu inkar edemem ama sıcak silikonu iyice yapıştırmadıkları yerler düştü, muhtemelen kargoda atıp tuttukları için öyle oldu ama ben elime ulaşan ürünleri de paylaşıyorum sizlerle 🥰🥰🥰 yani diyeceğim o ki emin olmadan almayın

Eklentiler

• A298AA5E-ADA8-4003-8F97-AE2B637304FD.jpeg
    A298AA5E-ADA8-4003-8F97-AE2B637304FD.jpeg
    186,7 KB · Görüntüleme: 9
  • D6F8E496-1373-4317-86C8-870F46530D87.jpeg
    D6F8E496-1373-4317-86C8-870F46530D87.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 9
  • 4DCAD1E7-BAE9-4CBA-AE32-C58004047AB4.jpeg
    4DCAD1E7-BAE9-4CBA-AE32-C58004047AB4.jpeg
    184,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 9F5B42C6-92BE-4958-9684-8D84868570A6.jpeg
    9F5B42C6-92BE-4958-9684-8D84868570A6.jpeg
    140,9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1817.jpeg
    IMG_1817.jpeg
    222,2 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar bende ruyamda doguruyordum bugun.ılk kez gordum ruyamda dogurdugumu bu bır işaretmı🥹bugun dr a gıdıcem ya cok heycanlıyım bıde yarın alalım derse hazır hıssetmıyorum hıc kendımı ayy kafamda delı sorular🫠bı yandan saglıgım ıcın dogsun artık ıstıyorum bır yandan çıkarmaya korkuyorum,Allahım herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için🙏🙏🌸🌸

Selam kızlar,burada çok aktif değildim ama yine de haber vermek.iatwdim geçen cuma 14 şubatta acil sezaryene alındım yüksek tansiyondan ve bebeğim geldi 🫠 var mi başka doğum yapan acaba
Ya hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla büyütün yavrunuzu kaçtı tansiyonun kaçıncı hafta da girdin sezeryana 🙏🏻🌸 Şimdi nasılsınız

Spiral benim için çok risklidir genel oldum.zaten 24 14 olmuş tansiyonum ameliyathane de beyin kanaması gecirecegimden korkuyorlardi.cok değişik oldu benimki planlı değildi muayeneden acil sezaryene alindim
Azıcık aşağıya inince tüm cevaplarımı aldım danım çok geçmiş olsun ilk gebeliğimde bende aynı sıkıntıyı yaşadım 20 tansiyonla 36+5 te acil sezeryane girdim beyin kanaması riskinden dolayı şimdi yine tansiyon riski var ama çok şükür geçenki gibi yükselme olmadı bir kere 14/10 gördüm onun dışında hep 13/10 12/10 gidiyoruz bugün yine 36+5 iz benek gelişimi de normal bu sefer ilk kızımda durmuştu dayanabilirse doktorumda şu 37. Haftayı doldurmaya çalışıyor 🙏🏻 Evdekiler de çok sevinmiştir yeni bebek abi abla olundu sağlıcakla büyütün yavrunuzu 🙏🏻🧿🌸

Merhaba canım kızlar, gececiler uyumayan lohusa bacilarim ve hamişler 😂 ben Yusuf Yusuf modunda ama bir yandan da bazı şeyleri son güne bırakan bir gebe olarak bugün aranızda yoktum. Kapı süsüdür, kuaför işidir kaş maş bugün hallettimm. Kendimi tebrik ediyorum afedersiniz ağrıdan bel yanmasindan şuanda inlesemde bu karda yürüyerek kuaföre gittim resmen. Hızımı alamadım yanda bebek magzasindan hala oğluma bişeyler alma derdine düştüm alışveriş yaptım 😂 kendime bişeyler aldım arbutin serumsuz doguramam diye gratise girdim cilt bakım ürünleri falan kafa dağıtmak için para harcadım diyebilirim 😂 sonra kapı süsü yaptırdım o an yapılıp teslim etmişler yengeme yaptırdım bu kadar hızlı olmasına şok oldum. Oda süsleme için tül balon, yazılar vs aldık. Bunlar olmadan da doguramam tabi 😂 herşey eksiksiz olacak derdinden yoğunluktan başımı kaldıramadım. Bavul hazır değil ama içine koyulacaklar tertemiz hazır sadece yerlestircez bugün onuda bitecek 😊🤗 bende durumlar böyle. Şuan ağrılar vız gelir tırıs gider. Ben yarın evladıma kavuşuyorum. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim kolaylık versin kızlar cümlemizeeee💕💕💕
Kız maşallah hepsini son güne bırakmışsın ama anında da halletmişsin tebrik ediyorum canım 🌸 Ay evet senin çok az kaldı hadi bizde heyecanlıyız senin kadar güzel haberlerini bekliyoruz Salı günü kaçta kavuşacaktınız yavru kuşuna 💙🙏🏻

Öyle deme deme en son neler oldu😂
Ama o zaman erkendi :((((( şimdi gelmemesi için bir sebep kalmadı jdbxjsjxjd
Merhaba canım kızlar, gececiler uyumayan lohusa bacilarim ve hamişler 😂 ben Yusuf Yusuf modunda ama bir yandan da bazı şeyleri son güne bırakan bir gebe olarak bugün aranızda yoktum. Kapı süsüdür, kuaför işidir kaş maş bugün hallettimm. Kendimi tebrik ediyorum afedersiniz ağrıdan bel yanmasindan şuanda inlesemde bu karda yürüyerek kuaföre gittim resmen. Hızımı alamadım yanda bebek magzasindan hala oğluma bişeyler alma derdine düştüm alışveriş yaptım 😂 kendime bişeyler aldım arbutin serumsuz doguramam diye gratise girdim cilt bakım ürünleri falan kafa dağıtmak için para harcadım diyebilirim 😂 sonra kapı süsü yaptırdım o an yapılıp teslim etmişler yengeme yaptırdım bu kadar hızlı olmasına şok oldum. Oda süsleme için tül balon, yazılar vs aldık. Bunlar olmadan da doguramam tabi 😂 herşey eksiksiz olacak derdinden yoğunluktan başımı kaldıramadım. Bavul hazır değil ama içine koyulacaklar tertemiz hazır sadece yerlestircez bugün onuda bitecek 😊🤗 bende durumlar böyle. Şuan ağrılar vız gelir tırıs gider. Ben yarın evladıma kavuşuyorum. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim kolaylık versin kızlar cümlemizeeee💕💕💕
Ben yeni uyandım geri yaticam geç uyanabilirim. İnşallah çok güzel geçer ağrısız sizisiz bir şekilde atlatabilirsin ❤️ Allah sağlıkla kucağına versin minik kuşunu inşallah 🥰 şimdiden gözün aydın canım hayırlı olsun 🥹🥹🥹
Ayy kızlaarrr rüyamda doğuruyordum 😂😂😂 38+1’den selamlar sevgiler.. bugün mutfak dolabını temizledim ben de, ondan mıdır bilmiyorum ama yavaş yavaş genitale vuran bir sancı var ama doğum sancısı gibi değil.. normalde pazartesi randevum vardı ama burası -22 derece, o yüzden Salı gidicem dr’a. 32. Haftada 1 cm açıklık çıkmıştı, geçtiğimiz pazartesi nst’de yine 1 cm ölçtü. Dr martı görürsün dedi ama cumartesi Maarrttt 🥰🥰🥰 sanırım geliyor gelmekte olan
Ay cumartesi mart cidden 😱😱 benim de 38+0 marta kaldık iyi mi, ben karpuz değil marul istiyodum ya jdbjshshabhshshshhd
Sancılar azaldı daha doğurmuyorum galiba 😂😂😂 sabahı da ettiğime göre artık uyuyabilirim 🥰🥰🥰 herkese tatlı rüyalar
Yok dur bari marta az kaldı martta doğuralim dnbxbdbxndnxj
Kızlar bende ruyamda doguruyordum bugun.ılk kez gordum ruyamda dogurdugumu bu bır işaretmı🥹bugun dr a gıdıcem ya cok heycanlıyım bıde yarın alalım derse hazır hıssetmıyorum hıc kendımı ayy kafamda delı sorular🫠bı yandan saglıgım ıcın dogsun artık ıstıyorum bır yandan çıkarmaya korkuyorum,Allahım herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için🙏🙏🌸🌸
Hayrolsun bu gece rüyalar hep doğurma üzerine maşallah 😂 😂 😂 bunun hazırlığı yok ki kuzum valla öyle de olacak böyle de bebisin sağlıklı olsun inşallah 🥰 en kısa sürede kavuşacaksın zaten az kaldı 🥰 korkma Aplah yardim eder ❤️❤️❤️ güzel düşün her şey çok güzel olur inşallah
Hayır sen bizimle Mart ta doğuracaksın bence 🤣
Kaldık marta sorun değil de ben cidden marul doğurmak istiyodum ya sjsbshshsjdhhsbshdgsjshjdsbs şimdiden yurutmuyor çatı kemiği mi oluyor daha altı mı emin değilim oraya yüklendi resmen bugün 😂 kanala mi girdi acabaaaaa 😱😱

Kız maşallah hepsini son güne bırakmışsın ama anında da halletmişsin tebrik ediyorum canım 🌸 Ay evet senin çok az kaldı hadi bizde heyecanlıyız senin kadar güzel haberlerini bekliyoruz Salı günü kaçta kavuşacaktınız yavru kuşuna 💙🙏🏻
Kız bugün pazartesiymiş ya benim günler gitti hep sanıyorum ki bugün salı ve sabah doktora gidecek falan bi de son gün diyince 😂😂😂 papatya113 papatya113 sori canim benim kafam yanmış skbsjsbdjshjs

Çikolatalar nasıl gelecek bilmiyorum ama kullandıkları malzemelerin ahşabı ve boyası, el işçiliği güzeldi onu inkar edemem ama sıcak silikonu iyice yapıştırmadıkları yerler düştü, muhtemelen kargoda atıp tuttukları için öyle oldu ama ben elime ulaşan ürünleri de paylaşıyorum sizlerle 🥰🥰🥰 yani diyeceğim o ki emin olmadan almayın
Ay bir sürü olumsuzluk yaşamışsın ama hepsi çok güzel olmuş canım gülerek kullanmak nasip olsun 🙏🏻🌸 Hepsi çok güzel ve zarif sağlıcakla gelsin Begüm prenses 👑

Gece 2 gibi yattık eşimin midesi yanıyordu dedim ki benim bugün yanmıyor yanacak olsa şimdiye yanmıştı çoktan wnbdbdnxjdnjd ağzıma bant cekicem artık.... Wc kalktım kalkış o kalkış zaten yanıyorum şuan 😂😂 şarjım da 1 ben kaçar nsbdndndj yanmam ile baş başa kalıyorum.. Herkese günooo🌸🌸🌸🌸

Ayyy 🤣 bende her doktora gittiğimde eşime ya hemen alalım derse napcaz korkusuyla gidiyorum canım tansiyondan dolayı bir tandan da kalabildiği kadar kalsın diyorum ama şu son haftada 36+5 im bugün aşırı derecede genitale baskı yapıyor oturduğum ve yattığım yerden zor kalkıyorum ağrı acısına son bir hafta diye telkin ediyorum bende kendimi 😍

Ama o zaman erkendi :((((( şimdi gelmemesi için bir sebep kalmadı jdbxjsjxjd

Ben yeni uyandım geri yaticam geç uyanabilirim. İnşallah çok güzel geçer ağrısız sizisiz bir şekilde atlatabilirsin ❤️ Allah sağlıkla kucağına versin minik kuşunu inşallah 🥰 şimdiden gözün aydın canım hayırlı olsun 🥹🥹🥹

Ay cumartesi mart cidden 😱😱 benim de 38+0 marta kaldık iyi mi, ben karpuz değil marul istiyodum ya jdbjshshabhshshshhd

Yok dur bari marta az kaldı martta doğuralim dnbxbdbxndnxj

Hayrolsun bu gece rüyalar hep doğurma üzerine maşallah 😂 😂 😂 bunun hazırlığı yok ki kuzum valla öyle de olacak böyle de bebisin sağlıklı olsun inşallah 🥰 en kısa sürede kavuşacaksın zaten az kaldı 🥰 korkma Aplah yardim eder ❤️❤️❤️ güzel düşün her şey çok güzel olur inşallah

Kaldık marta sorun değil de ben cidden marul doğurmak istiyodum ya sjsbshshsjdhhsbshdgsjshjdsbs şimdiden yurutmuyor çatı kemiği mi oluyor daha altı mı emin değilim oraya yüklendi resmen bugün 😂 kanala mi girdi acabaaaaa 😱😱
Ay tam onu yazıyordum bende canım aşırı derecede baskı , ağrı ve acı var göbek iyice düştü aşağı indi sanırım bilmiyorum ki o tecrübeyi şuan özellikle takip ettiğim şey tansiyonum kanamam ya da suyum bunlardan bir belirti olursa gel dedi doktorum bugün oturduğum yerden kalkmak bile eziyet oldu bana 🤦🏻‍♀️

Kız bugün pazartesiymiş ya benim günler gitti hep sanıyorum ki bugün salı ve sabah doktora gidecek falan bi de son gün diyince 😂😂😂 papatya113 papatya113 sori canim benim kafam yanmış skbsjsbdjshjs
🤣🤣🤣
Ay bugün geceden beri yine yanıyorum tel şarjda uyurum diye elime de telefon almadım ne yanmam geçti ne uykum bitti valla şu uykular haram oldu ağzımdan burnumdan geliyor kafamı koydugum anda yahu 🤦🏻‍♀️

Back