Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ayy kızlaarrr rüyamda doğuruyordum 😂😂😂 38+1’den selamlar sevgiler.. bugün mutfak dolabını temizledim ben de, ondan mıdır bilmiyorum ama yavaş yavaş genitale vuran bir sancı var ama doğum sancısı gibi değil.. normalde pazartesi randevum vardı ama burası -22 derece, o yüzden Salı gidicem dr’a. 32. Haftada 1 cm açıklık çıkmıştı, geçtiğimiz pazartesi nst’de yine 1 cm ölçtü. Dr martı görürsün dedi ama cumartesi Maarrttt 🥰🥰🥰 sanırım geliyor gelmekte olan

Kızlar bende ruyamda doguruyordum bugun.ılk kez gordum ruyamda dogurdugumu bu bır işaretmı🥹bugun dr a gıdıcem ya cok heycanlıyım bıde yarın alalım derse hazır hıssetmıyorum hıc kendımı ayy kafamda delı sorular🫠bı yandan saglıgım ıcın dogsun artık ıstıyorum bır yandan çıkarmaya korkuyorum,Allahım herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için🙏🙏🌸🌸

Ben de rüyamda doğurduğumu gördüm bugün ya çok tuhaftı ben hemen ayaklanmıştım bebek kaç kilo diye kafaya çok mu takıyorum ne 3kilo bile yoktu 😇ama sesleniyordum yavruma gülüyordu çok güzeldi ❤️
Rüyamda ben de doğurdum oy bebeğimi gördüm bu da saçlı diyorum ya enteresan bir rüyaydı eve gelmişiz ben tüm gece uyumuşum bebeği unutmuşum emzirmeyi altını değiştirmeyi bir uyanıyorum telaş olup hemen kucağıma alıyorum. Kucağıma aldığımdaki o his o kadar gerçekçiydi ki “annem annem burdayım” diyorum önce altını değiştiriyorum sonra emzirmeye çalışıyorum. Bir damla da süt gördüm göğsümde almak istemiyor gibiydi falan sonra uyandım🥲

Rüyamda ben de doğurdum oy bebeğimi gördüm bu da saçlı diyorum ya enteresan bir rüyaydı eve gelmişiz ben tüm gece uyumuşum bebeği unutmuşum emzirmeyi altını değiştirmeyi bir uyanıyorum telaş olup hemen kucağıma alıyorum. Kucağıma aldığımdaki o his o kadar gerçekçiydi ki “annem annem burdayım” diyorum önce altını değiştiriyorum sonra emzirmeye çalışıyorum. Bir damla da süt gördüm göğsümde almak istemiyor gibiydi falan sonra uyandım🥲
Bugün rüyada gören görene maşallah ya zaman azaldıkça insan daha çok düşünüyor sanırım ❤️sağlıkla yavrularımıza kavuşalım hepimiz zamanında 🌺😇

Ay haber ver mutlaka 😍
Kontrolüm güzel geçti şekerden kaynaklı bi iri bebek olma durumu yok suyu da çok iyi dedi şükür 🌺 kilosu 2857olmuş boyu da 48🫠 her hafta görücem artık dedi çantanı hazırla suyun gelir kanaman olur hemen gel dedi. Güzel bi poz da verdi kuzum rüyamdaki gibi güleçti 🫠🫠🫠

Özelden paylastım😊sızde bıze dogum nasıl gectı hastane ıcın tavsıyelerınız varsa paylasırsanız cok ıyı olur😅🌸🌸
Ben normal dogum yaptim. Surec boyunca devlete gitmistim ama son ay lokman hekim Keçiören e gittim. İrade hanimdi doktorum. Doktor ve hastane personelinden cok memnun kaldim. Arayisi olan varsa. 39+2 de artik bu bebis gelmeyecek dedigimde suyum geldi. Yatisim yapildi. On iki saat bekleyecegiz sancin gelmezse suni verecegiz dendi. Ama sancim geldi. Surekli ebe kontrolundeydim. Ebeler acilmamin hizlanmasina yardimci oldular. İkinci dogumum olmasina ragmen nasil ikinmam gerektigini anlattilar. Gerçekten teknigi varmis. Ceneni gerdanina yapistirip agzini hic acmadan yani bagirmadan olabildigine ittirmen gerekiyormus. Bagirmak guc kayji oluyormus. İlk dogumumda bagirmistim gerçekten bagirmayinca tum gucunu daha rahat veriyormussun. Ellerimle dpgum yataginda tutmam gereken yerden degil ayak topuklarimin hemen altindan tutmami soylediler gerçekten daha kolaylastirdi. Dikisim oldu ve surecte enfeksiyon geçirdim ama ilacla hemen rahatladim sukur. Dogumdan sonra cok fazla kemik agrisi bacak agrisi yasadim vitamin takviyesi almaktan cekinmedim normalde ilaca karsi bir insan olmama ragmen. Sukur kirkimiz cikti daha yeni. Darisi afiyetle basiniza olsun. Birsey sormak isteyen olursa aorabilirsiniz seve seve yardimci okurum. Sizlere nacizane tavsiyem bebeklerde olan reflu degil de reflu hastalığı oluyir bazilarinda onun hakkinda bilgi edinmeniz belirtileri vs. Benim ilk cpcugum reflu kdi doktorlar cok dikkate almiyor ama cok can yakici ve anneyi cok zorlayico bisey. Bilincsiz olmak cok zor onun hakkinda bilginiz olsun

son olarak da herkese magnet yaptırmak yerine anahtarlık yaptırmayı daha mantıklı buldum (magneti sadece anne baba gibi kıymet bilecek yakınlara verecek kadar az yaptırdım).. onu da yine trendyolda araştırıp buldum, adamlar yanına istediğiniz cümlelerle kart da basıyor, jelatinini ve simli ipini bile yollamışlar, fikir olsun diye onu da paylaşayım.. 🥰🥰 ben jelatinli vermek istemediğim için asetat kutulara koyup kurdele bağladım o daha estetik oldu 🥰🥰🥰
Hepsi çok güzeller bayıldım resmen,ben de dün akşam kapı süsünün siparişini verdim,burda arkadaşlar önermişti baykuş dan,şimdi magnet ve anahtarlık çikolata istiyorum bakalım bugün de onları halletmeye çalışacağım

Ben normal dogum yaptim. Surec boyunca devlete gitmistim ama son ay lokman hekim Keçiören e gittim. İrade hanimdi doktorum. Doktor ve hastane personelinden cok memnun kaldim. Arayisi olan varsa. 39+2 de artik bu bebis gelmeyecek dedigimde suyum geldi. Yatisim yapildi. On iki saat bekleyecegiz sancin gelmezse suni verecegiz dendi. Ama sancim geldi. Surekli ebe kontrolundeydim. Ebeler acilmamin hizlanmasina yardimci oldular. İkinci dogumum olmasina ragmen nasil ikinmam gerektigini anlattilar. Gerçekten teknigi varmis. Ceneni gerdanina yapistirip agzini hic acmadan yani bagirmadan olabildigine ittirmen gerekiyormus. Bagirmak guc kayji oluyormus. İlk dogumumda bagirmistim gerçekten bagirmayinca tum gucunu daha rahat veriyormussun. Ellerimle dpgum yataginda tutmam gereken yerden degil ayak topuklarimin hemen altindan tutmami soylediler gerçekten daha kolaylastirdi. Dikisim oldu ve surecte enfeksiyon geçirdim ama ilacla hemen rahatladim sukur. Dogumdan sonra cok fazla kemik agrisi bacak agrisi yasadim vitamin takviyesi almaktan cekinmedim normalde ilaca karsi bir insan olmama ragmen. Sukur kirkimiz cikti daha yeni. Darisi afiyetle basiniza olsun. Birsey sormak isteyen olursa aorabilirsiniz seve seve yardimci okurum. Sizlere nacizane tavsiyem bebeklerde olan reflu degil de reflu hastalığı oluyir bazilarinda onun hakkinda bilgi edinmeniz belirtileri vs. Benim ilk cpcugum reflu kdi doktorlar cok dikkate almiyor ama cok can yakici ve anneyi cok zorlayico bisey. Bilincsiz olmak cok zor onun hakkinda bilginiz olsun
Ayy canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🥰🥰 ne güzel anlatmışsın uzun uzun ve detaylı.. hani filmlerde hep görüyoruz ya doğurmayı bağırmak sanıyorlar 😂😂😂 doğru teknik ittirmek aslında

Kontrolüm güzel geçti şekerden kaynaklı bi iri bebek olma durumu yok suyu da çok iyi dedi şükür 🌺 kilosu 2857olmuş boyu da 48🫠 her hafta görücem artık dedi çantanı hazırla suyun gelir kanaman olur hemen gel dedi. Güzel bi poz da verdi kuzum rüyamdaki gibi güleçti 🫠🫠🫠
Yaa süper canım benim de şeker kontrol altında olduğu için bebiş kilosu normale döndü 🥹 10 gün sonra yani bu çarşamba kontrolüm var bakalım benim ki napıyor🥲 en son 2540 gramdı. O zaman çarşamba gittiğimde 2700-2800 arası olur 😍😍 minik bi insan yaa 🤩🤩🤩

Kızlar ultrason fotosu konusuna dair ben de söyleyim bir şeyler, kimler yazdı etiketleyemedim ama 😞 ben özele gittiğimde 20. Haftadan 30. Haftaya kadar hep renkli verdiler, bu hem cihazla hem de Dr ile ilişkili sanırım, o süreçte devlete bir iki kez gittim vermediler hiçbir şey, devlete ayrıntılıya giden arkadaşıma da foto falan vermemişler. Zaten 30. Haftadan sonra gittiğimde de bebiş büyüdüğü için kadraja giremedi minnoş sadece yanak gördük 😂😂😂 ama devlette düşündüğüm için artık devlete gidiyorum, gittiğin dr da mükemmel zaten, baş aşağı konumda olduğunu söyledi, boyunu kilosunu söyledi, servikal uzunluğu cm olarak söylemedi ama daha var uzun dedi, 33-35 cm gibi bir şeydi sanırım daha önce ölçtüklerinde, şimdi kısaldıysa da bilmiyorum ama martı görürsün dedi. Hatta artık randevu alamazsın dedi, kaşeli kâğıt verip bir hafta sonrasına çağırdı. Yani her şey Dr yaklaşımı ve cihazla ilgili 🥰🥰🥰

Ayyy kızlar ben çok heyecanlıyım ve bir o kadar da doğum zamanı yaklaştıkça Yusuf Yusuf 😂😂😂 sancılar başladıkça geliyor diyorum gelmekte olan 🥰🥰 haftaya kadar artık doğumlar daha fazla hız kazanacak gibi 🥰🥰 38+1 olduk bugün, dün mutfak dolaplarını sildim falan, gece sancı geldi ufak ufak.. ama ben de mart bebesi olsun istiyorum yaaa, beklesin minnoş içerde cumartesiye kadar sakin sakin ☺️

Yaaa kızlar benim çok enteresan bir şekilde dizkapaklarım ağrıyor mu deyim acıyor mu deyim ama çok rahatsız oluyorum 😞😞 başından sonuna 10 kg aldım sanırım, 50.6 ile hamile kaldım şimdi 61 küsürleri gördüm… sanırım bedenim ağırlığımı taşımıyor ve ağrı yapıyor 😞😞 kendim çok genişlemedim ama karnım kocaman, göbeğim dümdüz oldu.. var mı benim gibi böyle saçma sapan ağrılar çeken 😂😂😂

Salı gününe kadar uyumazsin herhalde uyan o zamana kadar beni yanlız bırakma🤣😂😂 güzel dualarınızı isticem daha ben. Topluca dua edelim birbirimizeee 🤗
Yok yok o kadar da değil 🥰 🥹🥹
Çok tatlısın ya Allah senj🤣🤣 bende de oluyor öyle kafa gitmeleri hepsi hamilelikten guzum 🤣🤣🤣😂😂
Doğumdan sonra da tam geri gelmiyor bu giden kafa diyorlar hayırlısı diyorum 😆😆😆
Zaten bütün kahrı ana çeker 9 ay karnında taşır ama o napar gider babaya benzer bu böyledir ahhdhdhjdjd
Benim eşim hem gidip gelip sana benzesin diyor, hem de burnu cenesinden dolayı sana benziyo bana hiç benzemicek mi diyo snbxjsbjsjjdjdjd dengesi şaştı adamın doğur da görelim artık diye dolanıyor cevremde 😅😅😅 dün yatıcaz diyo bence sen beni iki saat sonra suyum geldi diye uyandiricaksin falan diyodu sjbdjsjdjshdidjdjjdjd kafayı yedik iyice
Ayyy kızlar ben çok heyecanlıyım ve bir o kadar da doğum zamanı yaklaştıkça Yusuf Yusuf 😂😂😂 sancılar başladıkça geliyor diyorum gelmekte olan 🥰🥰 haftaya kadar artık doğumlar daha fazla hız kazanacak gibi 🥰🥰 38+1 olduk bugün, dün mutfak dolaplarını sildim falan, gece sancı geldi ufak ufak.. ama ben de mart bebesi olsun istiyorum yaaa, beklesin minnoş içerde cumartesiye kadar sakin sakin ☺️
Ben de iş yapınca gelir gibi oluyor sonra dinlenince sabaha geçiyor 😆😆
Yaaa kızlar benim çok enteresan bir şekilde dizkapaklarım ağrıyor mu deyim acıyor mu deyim ama çok rahatsız oluyorum 😞😞 başından sonuna 10 kg aldım sanırım, 50.6 ile hamile kaldım şimdi 61 küsürleri gördüm… sanırım bedenim ağırlığımı taşımıyor ve ağrı yapıyor 😞😞 kendim çok genişlemedim ama karnım kocaman, göbeğim dümdüz oldu.. var mı benim gibi böyle saçma sapan ağrılar çeken 😂😂😂
Ben ben ben sjxbsjbdjx bedenimiz tasimiyo evet ama kilomuzdan değil bence 5kilo alan da çekiyor bunları biraz 20 kilo alan da(ben snxbbsbsjz) bebişlerimiz son ayda kilo aldi birden ondan diye düşünüyorum 😅

Yok yok o kadar da değil 🥰 🥹🥹

Doğumdan sonra da tam geri gelmiyor bu giden kafa diyorlar hayırlısı diyorum 😆😆😆

Benim eşim hem gidip gelip sana benzesin diyor, hem de burnu cenesinden dolayı sana benziyo bana hiç benzemicek mi diyo snbxjsbjsjjdjdjd dengesi şaştı adamın doğur da görelim artık diye dolanıyor cevremde 😅😅😅 dün yatıcaz diyo bence sen beni iki saat sonra suyum geldi diye uyandiricaksin falan diyodu sjbdjsjdjshdidjdjjdjd kafayı yedik iyice

Ben de iş yapınca gelir gibi oluyor sonra dinlenince sabaha geçiyor 😆😆

Ben ben ben sjxbsjbdjx bedenimiz tasimiyo evet ama kilomuzdan değil bence 5kilo alan da çekiyor bunları biraz 20 kilo alan da(ben snxbbsbsjz) bebişlerimiz son ayda kilo aldi birden ondan diye düşünüyorum 😅
Doğurana kadar hepimiz bu moddayız sanırım kafayı yeme modu shdhhdjdj geldi gelecek doğurduk doğuracağız hahdjjdjd

İkinci doğum daha mı kolay oldu sizce

Bu arada size bişey soracağım sancısız falan su geldiği oluyor mu, olmadık yerde suyum gelir mi acaba akşama misafirliğe gideceğim şimdi de bebeksiz son bi kahvaltıyı dışarda yapalım dedim ama😁 ped falan mı taksam dedim bizim kızın eli kulağındadır
Ben başka bir topikden geliyorum ama cvp vermek istedim 😊ben suyun azar azar geleceğini düşünürken bir anda kovadan bosalircasina gelmişti ve suyum geldikten sonra adet ağrısı gibi bir ağrı ile başlamıştı arabada kalakalmistim direk hastaneye gitmistim😄herkeste süreç değişiyor sanırım

Back