Askim bizde uyumuyoruz. Dislerimiz 10 adet şuan azilar cikti. Meme devamkeee yemek naunaumerhaba kızlarr nasılsınız herkesler iyi miii bebişler nasılll
biz hala uyumuyoruz 14 dişi çoldu onlar çıldırttı alerji de devam ya kurtulamadık
Yaaa teyzem ne istiyorsun çiğköfte mi mangal mı ne neeeAskim bizde uyumuyoruz. Dislerimiz 10 adet şuan azilar cikti. Meme devamkeee yemek naunau
Yok kiz onları da denedikYaaa teyzem ne istiyorsun çiğköfte mi mangal mı ne neee
Valla nasıl kilo bilmiyorum ama 10.6 olmuş boy da 78 cm sanıyorum cücük boyla takılıyorBütün bir ay bebeye kilo alsın diye yapmadığım tarif kalmadıtam toparlamıştı ki kendini diş çıkardı hiçbir şey yemedi sonuç aldığı kilolarda gitti . Bu bebeler nasıl büyüyecek yaaaa
Bizimki de 10.8 kg . Gidim gıdım kilo aliuor vallahi . Biraz fazla yese o da kakaya gidiyor zatenValla nasıl kilo bilmiyorum ama 10.6 olmuş boy da 78 cm sanıyorum cücük boyla takılıyor
Ahahha ay aynı bizimki de öyle. Bi gün yemek yese 4-5 kere kaka yapar. Hic tutmaz icindrBizimki de 10.8 kg . Gidim gıdım kilo aliuor vallahi . Biraz fazla yese o da kakaya gidiyor zatenbu alemin cocuklari nasıl kilo alıyor su içseler yarıyor herhalde
Çok ilginçler ya urazın iştahı çok iyi yani baya baya yiyor ama asla kilo tutmuyor emiyor da ama boşşşşBenim boyundan hic haberim yok agustosda birdahaki aile hekimi konturolumuz kilo 12.5 yemiyo ama tum gun yedigi 1 kase etmez. Sut yariyo heralde . Bugun sabah cay tabagınım yarisi kadar omlet yedi. Öglen 4 5 tatli kasigi corba aksam 1 caytabağı kadar kıymalı yumurta. Bu en yemis gunlerinden biri. Bu ara proteinden kıt beslenmisti onum icin aksam yemegi kiymali yumurta yaptim 2 parca halinde oyunla tv ile vs yedirdim
BIzim dis donemimiz oldu inan gundr 3 kasik bile yediremedim yemek o donem ama gorsen inanmazsin kilosu iyi beni yalanci cıkarıyo bu kilosu sut yariyo diorum ama son bi haftadir sutum azaldi oda esgisi gibi emmiyor. Diyet yapiyorum belki ondandırÇok ilginçler ya urazın iştahı çok iyi yani baya baya yiyor ama asla kilo tutmuyor emiyor da ama boşşşş
Tatilde yememesi normal bence ya sonuçta düzen değişiyor nebilim kullanılan yağ bile değişiyor . Benimki de tatilde yemedi ama normalde de çok yemediği için sıkıntı yaşamadık yasamadikBen bebekle tatilden bildiriyorum7 gündür buradayız, evde yemek yiyen çocuk burda ağzını açmıyor. Zooorrrrlaaaaa 2 lokma yediriyoruz. tatil burnumuzdan geldi bu konuda. kahvaltıda sadece patates kızartması, zeytin, salatalık yiyor. Evde her gün 1 yumurta yerdi, peyniri domatesi filan zeytinle kakalardım ama burda öldür Allah yemedi. Bütün günümüz çubuk kraker ile geçiyor. yarın eve dönüyoruz ama yeme konusunda zehir etti bize.
Maşallah kizlar sizin bebeler iyimis.BIzim dis donemimiz oldu inan gundr 3 kasik bile yediremedim yemek o donem ama gorsen inanmazsin kilosu iyi beni yalanci cıkarıyo bu kilosu sut yariyo diorum ama son bi haftadir sutum azaldi oda esgisi gibi emmiyor. Diyet yapiyorum belki ondandır
Gülsem mi ağlasam mı bilemedimTatilde yememesi normal bence ya sonuçta düzen değişiyor nebilim kullanılan yağ bile değişiyor . Benimki de tatilde yemedi ama normalde de çok yemediği için sıkıntı yaşamadık yasamadik
Bizim de uyku düzeni değişti ama tatilden dolayı . Gezerken geç uyumaya başladık 10 gibi yatıyorKızlar selam herkese nasılsınız? Yine sessizlesmiş buralar. Sizin bebişlerde de bi uykuya direnme durumu var mı bu aralar merak ettim. Biz gece 10-11 den aşağı uyumamaya başladık. Önceden 8-9 gibi uyurdu. Şimdi uykusu var gibi ama uyumamak için direniyor sürekli oyun oynamak istiyo. Baktım 18. Ayda uyku gerilemesi varmış ama yine de merak ettim. Sıcaklara da bağlıyorum biraz açıkçası ama bu kadar geç uyuyunca da bize vakit kalmıyor hic
Canım ben yaşadım. Çocuğun dişi bildiğin patlıcan moruydu. Dişçiye gidene kadar hafiflemişti ama 5 hafta kadar sürmesi normal demişti dişçi. Eğer uzun sürerse ufak bir çizik atıyorlarmış diş Patlasın diye. kan birikmesi demişti dişçi.Kızlar benim oğlan 5 6 diş birden çıkarıyor. Her gün bir tanesi fışkırıyor nerdeyseüst azi disi de geliyor ve orası mosmor olmuş . Bebe çok fazla tepki vermiyor normal diş huzursuzluğu var ama kafama takıldı aranızda yaşayan oldu mu böyle bir şey? Dişçiye mi götürelim?