Aynen ikinci uyku uyusa bu sefer çok geçe kalıyor bu sefer gece uyumak bilmiyo ayni durumdayız. Geçen iftara davetliydik oto koltukta uyuyakaldı aksam eve gelmemiz 10.30 u buldu 11.30 da zor uyuttum. Yine sabah aynı saatte kalktı mesela bi de öyle bi durum var
Aman yok ya inanmıyorum ben kesintisiz uyumalara. Bebek bu illa ki kalkar. Ben kendi adıma kalkmasından ziyade sürekli emme durumunu düzeltmek istiyorum belki o zaman uyanması da azalır. Ama mesela gündüz yine ağzına tek bi lokma koymadı. Artık muffin yapmıştım kendimize ondan istedi verdim bıraksam bitaneyi yicek. Sen tatliyi nerden biliyosun yani. Nohut pilav vardi onu 3-4 kaşık zor yedi ama. Şimdi 20.09 da uyudu güya dalmasini bekledim yatağa yatırdım içeri tv izlemeye eşimin yanına gittim 5 dk oturdum 20.45 de uyandı. 1 saat bile uyumadı yani. Ne diyim ki öldüm bugün zaten tüm gün meme meme paça çekiştirme kucak. Belim kollarım kopmuş durumda. Bari 2-3 saat gece uyusa da bende uzansam biraz tv izlesem ama yok. Gündüz zaten yemek ev işi ütü koştur koştur o uyurken. Uyanıkken zaten full koşturma. Yıka dışarı çıkar oyun oyna vs pert durumdayım. Hunimi almaya gitcem şimdi mutfaktan