- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Valla ben uyku eğitimi aldım hepinizin malumu. Bi işe yaramadı bende. Biz devam ettiremediK. O yüzden bırakıyorum çocuk istediği saatte yatsın kalksın. Örnek vereyim:Ben de sabah uyanınca 1, işten gelince 15.30 gibi 1 kez daha, yatana kadar 1 kez daha ama bu genelde çok kısa oluyor ve gece yatmadan önce toplam 4, gece de 1 keze düşürmüştüm ama bikaç gündür yeniden 2 defaya çıkardım. Niyetim yaşına girdiğinde tamamen kesmek ama bunun için 15 günüm var
Ben de sizlere gündüz uyku saatlerini ve süresini sormak istiyorum bizim kızı doğru saatlerde mi uyutuyorum asla emin değilim
sabah 8.30-9 gibi kalktı. ilk uykusu 2.5-3 saat sonra oluyor. En az 40 dk uyuyor. baktım 40. dakikada uyandı ama uykusu var yani döngüyü atlamadı, uyutmaya devam ediyorum. sonra 2. Gündüz uykusuna da 3 saat sonra geçiyor. ondan uyandığı saat de ortalama 5 filan oluyor. gece uykusuna geçişi de son gündüz uykusundan 4 saat sonra oluyor.
8.30 kalktı
11-11.30 gibi uyudu
13 kalktı
16 uyudu
17.30 uyandı
21.30 gece uykusu gibi. Bu saatler örnek Ama tahminen yarım saat oynuyor gerçekte de. Dikkat ettiğim tek şey gün içinde 3 saat uyutmaya çalışmak ama uyumuyorsa da zorlamıyorum. Demek ki ihtiyacı bu kadar Bugün diyorum. Önceden kafayı sıyırıyordum, artık önemsemiyorum.