- 5 Kasım 2015
- 1.022
- 1.622
İlk yaş günü olduğu için ben önemsiyorum. 1 yaş fotoğraf cekimi de istiyordum pasta patlatmalı konseptler icin 1000 tl fiyat verdiler çok geldi o yüzden elimden geldigince fotograf cekimini evde kendim yaptım. Arka plana balonlar şişirdim naked cake yaptim kostümü de annem dikti açıkçası evdeki kumaşlardan çok da guzel oldu içime sindi çok şükür. Pasta olarak da dogum gununde büyük güzel bir pasta istiyordum seker hamuru pastalar aşırı pahali, şantili pastalar bile öyle. O yuzden şeker hamurundan kendim maket pasta yaptim ustundeki şekilleri youtubeden baka baka yaptim ve ilk kez şeker hamuruna dokunuyorum buna ragmen oldu şükür. Böyle birşeyler yapmak isteyenlere fikir olsun evde kendi imkanlarimizla da olabiliyor yeter ki isteyelim. Dogum gununde de yiyebilmemiz icin ayrica bir pasta ve ikramlar yapicam. Balonlar, guzel bir masa, ailecek mutlu bir gun yasayalim bir arada olalım istiyorum. Depremdeki ailelere hepimizin içi yaniyor. Fakat bizler de ölümsüz değiliz ki. Şu dünyadaki günlerimizin sayisini bilmedigimiz icin bize biz ölmeyecekmişiz gibi geliyor ama gercek anlamda 'sayılı' ha şimdi olsa bu haberlerden sonra bu moralsizlikle elim kolum kalkmazdi ama yürümeden fotolari cekelim sonra durmaz diyip 10,5 aylikken cekmistim fotoları. Pasta malzemelerini de çok önceden almistim buraya da yazmistim hatta. Güzel günleri olsun bütün çocuklarin ne diyelim