- 24 Nisan 2020
- 6.089
- 5.791
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkinin belliydi ama sarı olduğu ya önce eliyle baktı vücuduna, ondan bakmıştır3. ve 5. günden sonra bir daha çağırılmayıp gittiği günlerde de hiç sarılık tahlili yapılmayan biz… Doktor gözüyle muayene etti sarılığı ikisinde de ve gönderdi. O kadar doğum paketi aldık çocuğumuzun gördüğü ilgiye bak püüü
Happy Kids'te persentiller varKızlar doğmuş bebeklerin gelişim takibi için mobil uygulama yok mu? 1 aylık bebeğin yaklaşık kilosu şudur, şunları yapar, şu testler aşılar vs yapılır gibi bilgi veren mesela. Gebelik takibindeki gibi eğitici bir şeyler ??
İhmal etmeyin bence bizide 5.gün yolladı sarılık 10 du sınırın altında 1 ay sonra gelin dedi ama içime sinmedi ben yine gittim doktora sarı geliyordu gözüme nitekim sarılık hala en son bıraktığı değerlere yakın kalmış pek de düşmemiş. 15 günü geçtiği halde sarılık devam ediyorsa uzamış sarılık deniyormuş sebebinin mutlaka araştırılması gerekiyormuş hematolojiye sevk edildik..3. ve 5. günden sonra bir daha çağırılmayıp gittiği günlerde de hiç sarılık tahlili yapılmayan biz… Doktor gözüyle muayene etti sarılığı ikisinde de ve gönderdi. O kadar doğum paketi aldık çocuğumuzun gördüğü ilgiye bak püüü
Allah Allah bu konuda da doktorların fikri farklı demek ki biz dahil pek çok kişide 7. hatta bazılarında 10. Günden sonra uzamış sarılık anne sütü sariligi artık riskli bir durum yok diyip eve gönderildik. Degerleriniz cok mu yuksekti acaba? Bizim de hala biraz sarı muhtemelen 6-7 falan ama uyanmasında, beslenme ve kilo almasında bir sorun yok çok şükür. 2-3 aya kadar surebilirmis bu durum. nursen6161 bu konuda bayağı bi bilgili sağ olsun o da açıklamıştıİhmal etmeyin bence bizide 5.gün yolladı sarılık 10 du sınırın altında 1 ay sonra gelin dedi ama içime sinmedi ben yine gittim doktora sarı geliyordu gözüme nitekim sarılık hala en son bıraktığı değerlere yakın kalmış pek de düşmemiş. 15 günü geçtiği halde sarılık devam ediyorsa uzamış sarılık deniyormuş sebebinin mutlaka araştırılması gerekiyormuş hematolojiye sevk edildik..
İhmal etmeyin bence bizide 5.gün yolladı sarılık 10 du sınırın altında 1 ay sonra gelin dedi ama içime sinmedi ben yine gittim doktora sarı geliyordu gözüme nitekim sarılık hala en son bıraktığı değerlere yakın kalmış pek de düşmemiş. 15 günü geçtiği halde sarılık devam ediyorsa uzamış sarılık deniyormuş sebebinin mutlaka araştırılması gerekiyormuş hematolojiye sevk edildik..
Sıfırlanması mı lazımdı pekiAllah Allah bu konuda da doktorların fikri farklı demek ki biz dahil pek çok kişide 7. hatta bazılarında 10. Günden sonra uzamış sarılık anne sütü sariligi artık riskli bir durum yok diyip eve gönderildik. Degerleriniz cok mu yuksekti acaba? Bizim de hala biraz sarı muhtemelen 6-7 falan ama uyanmasında, beslenme ve kilo almasında bir sorun yok çok şükür. 2-3 aya kadar surebilirmis bu durum. nursen6161 bu konuda bayağı bi bilgili sağ olsun o da açıklamıştı
İhmal etmeyin bence bizide 5.gün yolladı sarılık 10 du sınırın altında 1 ay sonra gelin dedi ama içime sinmedi ben yine gittim doktora sarı geliyordu gözüme nitekim sarılık hala en son bıraktığı değerlere yakın kalmış pek de düşmemiş. 15 günü geçtiği halde sarılık devam ediyorsa uzamış sarılık deniyormuş sebebinin mutlaka araştırılması gerekiyormuş hematolojiye sevk edildik..
Bizim doktor da üç aya kadar devam edebilir normal dedi. Yani bizim ki çok yüksek değil. Biraz var geçer dedi. Şasırdım herkes farklı birşey söylüyorAllah Allah bu konuda da doktorların fikri farklı demek ki biz dahil pek çok kişide 7. hatta bazılarında 10. Günden sonra uzamış sarılık anne sütü sariligi artık riskli bir durum yok diyip eve gönderildik. Degerleriniz cok mu yuksekti acaba? Bizim de hala biraz sarı muhtemelen 6-7 falan ama uyanmasında, beslenme ve kilo almasında bir sorun yok çok şükür. 2-3 aya kadar surebilirmis bu durum. nursen6161 bu konuda bayağı bi bilgili sağ olsun o da açıklamıştı
Çok geçmiş olsun anam, kendini hırpalama ayazda bırakmadın ya çocuğu niye bakamayasın inşallah hemen toparlar evinize yuvanıza mutlu mesut dönersinizkızlar bebeğimi yenidoğan yoğun bakıma yatırdık. eve kucağım boş geldim. ağlamaktan başka bi şey yapamıyorum. çok üzgünüm. küçücük bebeği hasta ettim bakamadım. şimdi oturdum ağlaya ağlaya süt sağıyorum.
Öyle düşünme sen elinden geleni yaptın senin hatanla olmamıştır belki hastanede kaptı belki başka birinden kendini suçlama sakın iyi olacak bebeğin onun bedeni seninkinden daha güçlü sütünde şifa olacaktır inşallahkızlar bebeğimi yenidoğan yoğun bakıma yatırdık. eve kucağım boş geldim. ağlamaktan başka bi şey yapamıyorum. çok üzgünüm. küçücük bebeği hasta ettim bakamadım. şimdi oturdum ağlaya ağlaya süt sağıyorum.
Gözle görülür bir sarılığı yok şu an çok şükür. İlk bir hafta 10 gün yüzünde vardı. Devam ediyor olsa mutlaka görünürdü di mi?İhmal etmeyin bence bizide 5.gün yolladı sarılık 10 du sınırın altında 1 ay sonra gelin dedi ama içime sinmedi ben yine gittim doktora sarı geliyordu gözüme nitekim sarılık hala en son bıraktığı değerlere yakın kalmış pek de düşmemiş. 15 günü geçtiği halde sarılık devam ediyorsa uzamış sarılık deniyormuş sebebinin mutlaka araştırılması gerekiyormuş hematolojiye sevk edildik..
Bende çok çektim ilk çocukta bu konuda 2 ay boyunca yeni dogmus bebekten sürekli kan aldılar ne özel ne devlet kaldı valla hemde yüksekti 15 gün özel hastanede yattı sariliktan sonrada 1 gün devlette yattık herseyine bakıldı kanları temizdi anne sütü sarılığı teşhisi koydular 2 olmadan geçmedi çocuklarımın ama şimdiki erken atlattı çok şükür bembeyaz oldu kizim 2. Kızımda sadece 1 gün yatmıştı ama herkesin ki farklı benim bebekken kanımi değiştirmişler önemli olan ilk 10 gün hep bunu duydum 10 gün sonrası beyine gecmiyomusAllah Allah bu konuda da doktorların fikri farklı demek ki biz dahil pek çok kişide 7. hatta bazılarında 10. Günden sonra uzamış sarılık anne sütü sariligi artık riskli bir durum yok diyip eve gönderildik. Degerleriniz cok mu yuksekti acaba? Bizim de hala biraz sarı muhtemelen 6-7 falan ama uyanmasında, beslenme ve kilo almasında bir sorun yok çok şükür. 2-3 aya kadar surebilirmis bu durum. nursen6161 bu konuda bayağı bi bilgili sağ olsun o da açıklamıştı
Tabi tabi yüksek olunca zaten sapsarı oluyo çocuk hatta sariliktan karariyo oğlumun resmini bulunca atayım size daha sonra kapkara çocuk sarılık zamaniGözle görülür bir sarılığı yok şu an çok şükür. İlk bir hafta 10 gün yüzünde vardı. Devam ediyor olsa mutlaka görünürdü di mi?
Bizim 20 günü geçti sarılık değeri 8-9’larda halen doktor tedbir amaçlı kan ve idrar verelim içimiz rahat etsin dedi. Nursen’nin daha önce anne sütü sarılığı tecrübesi var sanırım ondan dolayı o biliyor neden uzadığını anne sütünden kaynaklı ise 75 güne kadar sürüyormuş ama enzim eksikliğinden yada başka rahatsızlıklardan da olabiliyormuş o nedenle kan ve idrar verdik biz yarın gidip göstereceğiz.Allah Allah bu konuda da doktorların fikri farklı demek ki biz dahil pek çok kişide 7. hatta bazılarında 10. Günden sonra uzamış sarılık anne sütü sariligi artık riskli bir durum yok diyip eve gönderildik. Degerleriniz cok mu yuksekti acaba? Bizim de hala biraz sarı muhtemelen 6-7 falan ama uyanmasında, beslenme ve kilo almasında bir sorun yok çok şükür. 2-3 aya kadar surebilirmis bu durum. nursen6161 bu konuda bayağı bi bilgili sağ olsun o da açıklamıştı
Kanda referans aralığı 0-1 arası çıkması lazım diye gözüküyor sonuçlarda.Sıfırlanması mı lazımdı peki
Ben memnunum ya . İyi süt çekiyor . Hele ben bazen yarım saat unutuyorum onu tam boşaltıyor memeyi . Bi kaç gündür girmedim siteye geç kalmadım umarımÇiçeğim sen Mochi giyilebilir pompa kullanıyordun değil mi? Memnun musun ? :) senden çok kullanan yoktur aramızda, malum double anasın bebebao kullanıyorum memnunum da ama ikinci lazım bana, Lansinoh da çıkarmış ama hiç yorum falan yok sen memnunsan bakayım Hocahnm
Anne sütü sarılığı ise evet 3 ay sürebiliyormuş genelde de anne sütü sarılığı çıkıyormuş. Ama bir sürü başka hastalığındanda habercisi olabilirmiş bizi direkt eğitim araştırmaya yönlendirdiler. Biz hastaneden çıkarken 10 idi şuan 20 günü geçtik hala sarılık 9’larda.. Eğitim araştırmaların, şehir hastanelerin direkt yenidoğan muayene bölümleri var randevusuz ücretsiz gidip çocuğunuzu gösterebilirsiniz bilginiz olsun hiç sıra da beklemedim. Bizde bilmiyorduk doktorumuz özele hiç gelmeyin oraya gidin dedi. Sarılığı hem bir cihazla ölçüyorlar hem kandan bakıyorlar. O cihazla ölçülse daha iyi boşuna çocuğun canı yanmaz çünkü ikisinde de sonuçlar çok yakın çıkıyor.Bizim doktor da üç aya kadar devam edebilir normal dedi. Yani bizim ki çok yüksek değil. Biraz var geçer dedi. Şasırdım herkes farklı birşey söylüyor
Bizim göbeğine bastırdığında hafif sarılık gözüküyordu, gözlerinin içi de hala sarı idi ama geçmeyince korktuk artık.Gözle görülür bir sarılığı yok şu an çok şükür. İlk bir hafta 10 gün yüzünde vardı. Devam ediyor olsa mutlaka görünürdü di mi?
Canım çok çok geçmiş olsun. Kendini suçlama evde başka bir çocuk daha var hem de okullu. Böyle olunca elimizden bir sey gelmiyor maalesef. Çabucak atlatır inşallah. Eve göndermişti en son ne oldu sonra öksürüğü mü arttıkızlar bebeğimi yenidoğan yoğun bakıma yatırdık. eve kucağım boş geldim. ağlamaktan başka bi şey yapamıyorum. çok üzgünüm. küçücük bebeği hasta ettim bakamadım. şimdi oturdum ağlaya ağlaya süt sağıyorum.