- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Rica ederimSagolasin kuzum 250 olsa daha iyi, bekleyeyim bakalım belki sonrası çıkar, teşekkür ederim
Ben bulamadım ya uygulamayı silmiştim geri indirdim de lcw110 330a 110 indirim diyo biSagolasin kuzum 250 olsa daha iyi, bekleyeyim bakalım belki sonrası çıkar, teşekkür ederim
İltihap gibi sankiKızlar yaşayan bilen var mı köpek dişinin orda böyle bişey çıkmış. Daha hiç diş çıkartmadı. Damaklarına bakarken gördüm bugün bu sivilcemsi şeyi. Doktora attım henüz cevap vermedi. Pamukçuk değil heralde umarım mikrop filan kapmamıştır. Zira ne bulsa ağzında yetişemiyorum artık.
Umarım kendiliğinden acısız geçen birşeydir.İltihap gibi sankigeçmiş olsun. biz yaşamadık, tamamen tahminde bulunuyorum.
Ne dedi doktor bak bizde de böyle bişey oldu birazdan götürcemKızlar yaşayan bilen var mı köpek dişinin orda böyle bişey çıkmış. Daha hiç diş çıkartmadı. Damaklarına bakarken gördüm bugün bu sivilcemsi şeyi. Doktora attım henüz cevap vermedi. Pamukçuk değil heralde umarım mikrop filan kapmamıştır. Zira ne bulsa ağzında yetişemiyorum artık.
Daha cevap vermedi cevap vermesse yarın yanına götürürüm artık. Ben ağzının okadarniçini imkanı yok göremiyorum. Başka bir yerde var mı diye bakacaktım göstermediNe dedi doktor bak bizde de böyle bişey oldu birazdan götürcem
İnşallahUmarım kendiliğinden acısız geçen birşeydir.
Teşekkür ederim kuzum 12 ye kadardıBen bulamadım ya uygulamayı silmiştim geri indirdim de lcw110 330a 110 indirim diyo bi
Nerde çarkkk
Geçmiş olsun. Doktorun ilacının yanında istersen serum fizyolojik ile de silin.Dün kızımın bütün gün nerdeyse gözünde sapaklanma oldu, siliyorum yine yine. Ilık su pamukla sildim ne fayda. Bugun sabah bir uyandık sağ gözü açılmıyor, uyku sersemi önce anlamadım yanlış mi gördüm diye ama aman allah öyle bi korktum ki. İyiki annem bizdeydi, hemen salona götürdüm gösterdimılık su pamuk ile silince açıldı.
Doktor enfeksiyon dedi damla verdi ama o sabahki şoku asla unutamam
Doktor önemli bişey değil endişelenmenize gerek yok dedi.Ne dedi doktor bak bizde de böyle bişey oldu birazdan götürcem
Bize diş kisti dendi ya diş çıkarken geçmesini umuyorlarmış yoksa kesi atılcakmışDoktor önemli bişey değil endişelenmenize gerek yok dedi.
Oğlanin da atesi cikti 38,4 ilk defa böyle ateşleniyor. Aşı oldugunda 37 lere cikmisti bir kere sadece. Hic uyumadik boğazı ağrıyor öğürüyor
Çok geçmiş olsun ikinize de. Allah şifa versinOğlanin da atesi cikti 38,4 ilk defa böyle ateşleniyor. Aşı oldugunda 37 lere cikmisti bir kere sadece. Hic uyumadik boğazı ağrıyor öğürüyor
Size de çok geçmiş olsun.Bize diş kisti dendi ya diş çıkarken geçmesini umuyorlarmış yoksa kesi atılcakmış
Ah çok geçmiş olsun hasta bebek zor hasta anneye hele duble zor hemen iyileşirsiniz umarımOğlanin da atesi cikti 38,4 ilk defa böyle ateşleniyor. Aşı oldugunda 37 lere cikmisti bir kere sadece. Hic uyumadik boğazı ağrıyor öğürüyor