2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İfşamızla geleyim büyüdü eşek

Güncel durumumuz da 8 diş çıkardı aklı daha çıkarmadıklarında köpekler şiş
Emeklemek yokk yürümek istiyor paso babası ve ben de yürüteç görevindeyiz yattığı yerden oturmak fln da yok ayağa kalkıyor çok zorlarsa da heyecanlandığından yürüyemiyor da kendi

Gözüm yolda emeklemesini bekliyorum az dinlemeyin diye ama direkt yürüyeck heralde
Ayy maşallah benim kız da diş falan yok ya.Ayakta tutunarak gidiyor zipirnazim.

İfşamızla geleyim büyüdü eşek

Güncel durumumuz da 8 diş çıkardı aklı daha çıkarmadıklarında köpekler şiş
Emeklemek yokk yürümek istiyor paso babası ve ben de yürüteç görevindeyiz yattığı yerden oturmak fln da yok ayağa kalkıyor çok zorlarsa da heyecanlandığından yürüyemiyor da kendi

Gözüm yolda emeklemesini bekliyorum az dinlemeyin diye ama direkt yürüyeck heralde
Maşallah size çok tatlısınız.
Bizim kızlar iyiler şükür. Cok yorucu günler geçirdik. Ben de sizler gibi doğum kilonun altına düşmüştüm.

Iki aydır Türkiye yediz. Annemlerle birlikte geldik. Valla ne kolaymış anne babanın yanında çocuk büyütmek.
Cok iyi geldi hepimize. Büyük kızım ilk defa büyük babaannesini büyük teyzelerini halalarini gördü.
Cok mutlu oldu. Hic geri dönmek istemiyor. Babam da arabasını alsın gelsin diyor 😀
15 ocak ta geri dönüyoruz. Normal hayata nasil tekrar adapte olacagiz bilmiyorum.şimdiden telaşı aldi beni 😉
Zehra Amine de yürümeye çalışıyor.
Tutunup ayağa kalkmaya başladı. Bazen küt diye düşüyor yere. Çığlık çığlığa ağlıyor o zaman.
Iki tane dişimiz var.

Ahahah aynen
Ben mesela 4 senede unutmuşum ama ilk çocuğum kız ve böyle kuduruk değildi
Bu oğlan anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor sağolsun
Benim de ilki oğlandı.Bu cadı benim canıma okudu resmen.Uykuya hasretim ya.Ama 3.hiç düşünmediğim için yinede tadını çıkarıyorum bu günlerin.😎

Bizim uykusuz geceler devam, şu hastalık bütün düzenimizi mahvetti. Ha düzen var mıydı düzensizliğin düzeniydi ama iyiydi. Şimdi hepten beter oldu.
Diyetisyen ile görüştüm, bende genetik şeker var insülin direnc var. Şeker yumurtalıkları baskiliyormus meger hamile kalamiyordum diyetle kilo verdim hamile kalmıştım, şimdi yeniden ayni diyetisyene başlıyorum yarın. Hamile kalma kiloma 4 kilo vardı ki bu duzensizlik uykusuzluk mahvetti yemege verdim, bismillah diyip baslicam bakalım. 3 ay anlaştık, 1 nisan d günümüz bakalım inşallah güzel giricem 😃🙈 motivasyonum doğum günü

Arkadaşlar merhaba kulaklı mont oluyırya ondan bakıyorum e bebekte var ama ince.varmı bildiğiniz önericeğiniz marka model bi yer vesaire.intagramdan da olur bildiğiniz site varsa🌸

Alerjiniz geçti mııı biz hal diyetteyiz ya yvaş yavaş açıyoruz ama durumlar çok iç açıcı değil 😂😂
Bizde de durumlar iyi sayılmaz yumurta açmaya çalışıyorum. Başta iyiyde sonra İki gündür yedikleri gelmeye başladı. Doktorumda en az yumurta çıkmış demişti. Tumurtada bunu yapan sütte yoğurtta napar bilmiyorum. Ama açmadanda alışamayacak. Kafalar karışık. Ya kızlar birşey sorsam benimki tutunup kalkıp sıralıyor ama geri kaneleden tutunup oturamıyor sürekli ben tutup geri oturtuyorum yoksa kendini pat bırakıp düşüyor. Nasıl öğrenir geri yere güvenlice inmeyi?

C Chivas Regal güzelliik seni göremedim hiiiçç sesin çıkmamışş
Selam canım .aslında okuyorum genelde .Pek tadımız tuzumuz yok bizim. 4 ay önce kız kardeşimin eşini trafik kaybettik .uzun yoldan dönüşte uyuyakalmis.yaninda da 10 yaşında bir çocuk ,iki tane kadın vardı .o iki kadın bizim uzaktan akrabamız ama neredeyse annemin her gün gördüğü kişiler . onların elinde büyüdüm desem yalan olmaz .maalesef 4 kişi de hayatını kaybetti .kardeşim daha 23 yaşında 11 aylık bebeği vardı eşini kaybettiğinde .eside 33 yaşındaydı .yani anlayacagin hayatımız alt üst oldu .uzun yola giderken kardeşim ve annemle kavga etmişti kardeşimin eşi .normalde annem ve kardeşim de gidicekti o uzun yola .kavga ettiği için gitmemişti eşi de bize bırakmıştı onları .bnde tavirliydim biraz ona .yola cikarken son konusmamismzda Asel sana emanet dedi .😥dönüş yolunda da o lanet kaza oldu. Kaza haberini bizim evde aldık .biz yaralıdır falan derken haberlere çoktan çıkmıştı öldükleri 😥Allah'ım çok çok çok kötü gunkerdi .hatta buraya da yazdim upuzun sonra kimse üzülmesin diye geri sildim yazdığımı .yavaştan yeni hayatimiza adapte olmaya çalışıyoruz .kardeşim ve yeğenim iki hafta bizde iki hafta annemde kalıyor .aslında evini bozmadı ama orda kalmak istemiyor hiç .

Poyrazda ne yapsın bu karmaşa da büyüyüp gidiyor .bazen bakiyirum ne ara bu kadar zamn gecti diyorum. İki ay sonra yaşına giricek .hiç disimiz yok daha .koltuktan tutunup kalkıyor sıralıyor emwkliyor.herjesin yaşadığı gbi uykularimiz pert .gündüz alarm çalmış gbi uarim saatte uyanıyor bı daha uyumuyor .su anada da hasta 5 gündür ateş var burnu akıyor sesi kısık .babasını bekliyoruz işten gelicek hastaneye goturucez.

Benim de ilki oğlandı.Bu cadı benim canıma okudu resmen.Uykuya hasretim ya.Ama 3.hiç düşünmediğim için yinede tadını çıkarıyorum bu günlerin.😎
Ahaha aynen yaş 35 doğumda tüpleri bağlatmam aldığım en doğru kararlardan🤣

Selam canım .aslında okuyorum genelde .Pek tadımız tuzumuz yok bizim. 4 ay önce kız kardeşimin eşini trafik kaybettik .uzun yoldan dönüşte uyuyakalmis.yaninda da 10 yaşında bir çocuk ,iki tane kadın vardı .o iki kadın bizim uzaktan akrabamız ama neredeyse annemin her gün gördüğü kişiler . onların elinde büyüdüm desem yalan olmaz .maalesef 4 kişi de hayatını kaybetti .kardeşim daha 23 yaşında 11 aylık bebeği vardı eşini kaybettiğinde .eside 33 yaşındaydı .yani anlayacagin hayatımız alt üst oldu .uzun yola giderken kardeşim ve annemle kavga etmişti kardeşimin eşi .normalde annem ve kardeşim de gidicekti o uzun yola .kavga ettiği için gitmemişti eşi de bize bırakmıştı onları .bnde tavirliydim biraz ona .yola cikarken son konusmamismzda Asel sana emanet dedi .😥dönüş yolunda da o lanet kaza oldu. Kaza haberini bizim evde aldık .biz yaralıdır falan derken haberlere çoktan çıkmıştı öldükleri 😥Allah'ım çok çok çok kötü gunkerdi .hatta buraya da yazdim upuzun sonra kimse üzülmesin diye geri sildim yazdığımı .yavaştan yeni hayatimiza adapte olmaya çalışıyoruz .kardeşim ve yeğenim iki hafta bizde iki hafta annemde kalıyor .aslında evini bozmadı ama orda kalmak istemiyor hiç .

Poyrazda ne yapsın bu karmaşa da büyüyüp gidiyor .bazen bakiyirum ne ara bu kadar zamn gecti diyorum. İki ay sonra yaşına giricek .hiç disimiz yok daha .koltuktan tutunup kalkıyor sıralıyor emwkliyor.herjesin yaşadığı gbi uykularimiz pert .gündüz alarm çalmış gbi uarim saatte uyanıyor bı daha uyumuyor .su anada da hasta 5 gündür ateş var burnu akıyor sesi kısık .babasını bekliyoruz işten gelicek hastaneye goturucez.
Başınız sağ olsun. Çok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin 🤲🏻

Başınız sağolsun canım 😞
Allah kalanlara sabır güç kuvvet versin inşallah 🙏

Öyle bi çeşidi varsa dedim heheh:) tamam deneyeceğim zor durumda kalırsam bakalım, gerçi hep zor gibi durumlar ama:))
Malesef bence yeme içme fayda etmiyor bunun anladım.şimdiki bütün bebekler böyle.her anne bundan müzdarip.benim diğer iki çocuğum böyle uyanmazdı sık sık kafayı yıyorum yasta 38 🥴

X