2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Normal doğum mu yapmıştın? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Korktuğuna uğramasın
Sezeryan oldu canım. Doktora sordum hani 2 sene dolmadı, ne olacak sezeryan diye. hiçbir şey olmaz, doğurmak istersen dopurursun dedi. başka bir doktor da 6 ayda düzeliyor kadın vücudu dedi 🤷🏻‍♀️ Amin inşallah 🤲🏻
Anammm duygulandım resmen gözünüz aydın kuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin canım inşallah 🤲🏻 Teşekkürler 🌸

Sezeryan oldu canım. Doktora sordum hani 2 sene dolmadı, ne olacak sezeryan diye. hiçbir şey olmaz, doğurmak istersen dopurursun dedi. başka bir doktor da 6 ayda düzeliyor kadın vücudu dedi 🤷🏻‍♀️ Amin inşallah 🤲🏻

Amin canım inşallah 🤲🏻 Teşekkürler 🌸
Çok sevindim bende sezeryan yapmıştım çekiniyordum. Bunu duyduğuma sevindim. 🤭

Ayy bayadır gelemiyodum.Cook özledim sizleri ya.Bildirimi görünce koptum geldim hemen.
2cocuk ne zormus.Bi de büyük okullu olunca fenalardayız.
Sizler nasılsınız kızlar?

Ayy bayadır gelemiyodum.Cook özledim sizleri ya.Bildirimi görünce koptum geldim hemen.
2cocuk ne zormus.Bi de büyük okullu olunca fenalardayız.
Sizler nasılsınız kızlar?
Gerçekten hayranım 2 ve üstü bebeklileree bir tanesi beni perişan etti öff nasıl yetiyosunuz ya

Biz buranın daimi üyeleriyiz canim 😊 3 5 kişi kaldık zaten arada dertleşiyoruz . Hepimizin ortak sorunu bebelerin gece boyu sürekli kalkmalari😅
Bir daha 2 saat deliksiz uyuyabileceğime olan inancım kalmadı saat başı hortluyor iyi gününde kötü gününde 30 dk 20 dk rezillik aklına eserse 7 8 saat uyanık kalıyo nasıl daynıyolae bilmem

Gerçekten hayranım 2 ve üstü bebeklileree bir tanesi beni perişan etti öff nasıl yetiyosunuz ya
Oğlanın doğumundan sonra ne güzel hafif tombis bi ben vardı.Simdi ne doğum kilosu kaldı ne eski ben.Çubuk kraker gibi oldum😀

Oğlanın doğumundan sonra ne güzel hafif tombis bi ben vardı.Simdi ne doğum kilosu kaldı ne eski ben.Çubuk kraker gibi oldum😀
Sorma sorma hamile kalma kilosuna 5 kilo uzaktaydım 45e düştüm diyetten ama şimdi açıldıkça topluyorum sanki de sizinki yoğunluktandır
Biri uyusa diğerinin ödevi vardır ikisi uyusa yemek işi vardır ütü işi vardır

Sorma sorma hamile kalma kilosuna 5 kilo uzaktaydım 45e düştüm diyetten ama şimdi açıldıkça topluyorum sanki de sizinki yoğunluktandır
Biri uyusa diğerinin ödevi vardır ikisi uyusa yemek işi vardır ütü işi vardır
Aynen öyle.Zaten uyku hiç sevmiyor bizim minik kiz.Bi de şu sıralar okullarda salgın varki bizimkiler de nasibini aldı tabi.Biri iyileşiyor öbürü hasta oluyor.Ya hamileyken ne kolaymış herşey ya.

Aynen öyle.Zaten uyku hiç sevmiyor bizim minik kiz.Bi de şu sıralar okullarda salgın varki bizimkiler de nasibini aldı tabi.Biri iyileşiyor öbürü hasta oluyor.Ya hamileyken ne kolaymış herşey ya.
Bugünler nasıl unutuluyo da 2. Yapılıyo kız klasik sorum 😂 ilk 3 ay depresyondan depresyona koşardım şimdi ne nankörmüşüm diyorum ne güzel zmanlarmış

İfşamızla geleyim büyüdü eşek

Güncel durumumuz da 8 diş çıkardı aklı daha çıkarmadıklarında köpekler şiş
Emeklemek yokk yürümek istiyor paso babası ve ben de yürüteç görevindeyiz yattığı yerden oturmak fln da yok ayağa kalkıyor çok zorlarsa da heyecanlandığından yürüyemiyor da kendi

Gözüm yolda emeklemesini bekliyorum az dinlemeyin diye ama direkt yürüyeck heralde

Eklentiler

• IMG_20221231_193859.jpg
    IMG_20221231_193859.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 70
X