2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizim de bu gece zirveydi herhalde babası bile sabredemedi yani bi çocuk neden yarım saatte bi uyanıp ağlar aklımız almıyor diştir inşallah diyoruz çünkü sebepsiz olması daha kötü olurdu
Bu gece kudurdu bunlar demek
Benimki yaklaşık 15-20 gündür bu şekilde
Yarım saatte bir uyanıp ağlıyor gözler kapalı şekilde
Umuyorum tez vakitte biter 🙏🙏

Bize de emekleme güncellemesi geldi çok komik ya😂 dün bi başlar gibi oldu bugün çekirge gibi hızlandı direk 🙈 zaten uyurken bile üzerimde uyuyo yapışık ikiz gibi şimdi emeklemeyle beraber hiç yalnız bırakamam vay başıma gelenler😂

Bize de emekleme güncellemesi geldi çok komik ya😂 dün bi başlar gibi oldu bugün çekirge gibi hızlandı direk 🙈 zaten uyurken bile üzerimde uyuyo yapışık ikiz gibi şimdi emeklemeyle beraber hiç yalnız bırakamam vay başıma gelenler😂
Çok güzel bi duygu olmalı biz hala yaşayamadık ve ister istemez üzülüyorum😔 9 aylık olacak 4 günü kaldı ama çok tembel hiç ilerlemek istemiyor yüz üstü dururken ağlıyor pozisyon bile alamıyor

Çok güzel bi duygu olmalı biz hala yaşayamadık ve ister istemez üzülüyorum😔 9 aylık olacak 4 günü kaldı ama çok tembel hiç ilerlemek istemiyor yüz üstü dururken ağlıyor pozisyon bile alamıyor
Kuzum bizde 8 ay 25 günlüğüz bugün. Bende emeklemicek direk yürücek sanmıştım. Bi anda dün poZisyon aldı. Bi emekliyo bi koltuktan yataktan tutunup ayağa kalkıyor. Bu ara hergüne yeni bir güncelleme resmen. Ama emeklemese de önemli değil biliyosun bazıları direk yürüyor. 6 ay ile 10 ay arası emekleme yazıyor internette belki daha zamanı vardır

Bizde de durum öyle nefret ediyor yüz üstü olmaktan emeklemeye çalışıyor ama erken pes ediyor yapamadığı için ağlıyor bide

Çok hastayım bir kaç gündür boğazım şişmiş halim dermanım yok. Bebeğim de gündüz uyumuyor gece bin kere kalkıyor gece uykusuna 12 de zor geçiyor. Alerji için diyet derken zaten yeterince halden düştüm. Kızımı uyutamadım uyutamadım en son oturdum ağladım. İyi geldi. Ek gıda desen sıkıntı. Bebeğim bişey yemek istemiyor kaldıki zaten yiyeceği şeyler sınırlı eline veriyorum yemiyor ben veriyorum yemiyor taneli yesin diyorum öğürüyor bu ay sadece 100 gr aldı sanırım belkide onuda almadı. Boyu kısa kaldı kilo desen aynı. Şuanda görenler 4 aylık sanıyor şaka gibi. Kimsenin dediğine takılmasamda insan bi yerden sonra üzülüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktor kilo alması lazım diyor. Napayım kızımın kulağına kilo al diye mi fısıldayayım? 😭 Kızlar ben napayımmmm? 🥺
Merhaba biz de hemen hemen aynı durumdayız uyku çok geç yemek şu son 1 haftadır o kadar zor ki her öğün kavga dövüş dişten dolayı mı huzursuz yavrum bilemiyorum tek avantajımız alerjimiz yok kilo sıkıntısı bizim 3-4. Aydan beri var ben mama da kullanıyorum kaşık mama şeklinde o biraz toparlıyor belki doktorunuzla görüşüp mama takviyesi başlayabilirsiniz kullanmıyorsanız ama şu sıra atak mı ne bu ben de mahv olmuş durumdayım rabbim yardımcımız olsun

Canım sıkma canını her bebeğin gelişimi farklı. Benim oğlan o konularda çok hızlı mesela hatta şimdi yürüme arkadaşıyla tek başına yürümeye başladı. Ama bizim ki de konuşmada yavaş. Her dediğimi anlıyor . Belli başlı komutları biliyor. Al ver gibi ama babildama çok geç başladı bizde de . 9 aylikti babildadiginda ..

Kuzum bizde 8 ay 25 günlüğüz bugün. Bende emeklemicek direk yürücek sanmıştım. Bi anda dün poZisyon aldı. Bi emekliyo bi koltuktan yataktan tutunup ayağa kalkıyor. Bu ara hergüne yeni bir güncelleme resmen. Ama emeklemese de önemli değil biliyosun bazıları direk yürüyor. 6 ay ile 10 ay arası emekleme yazıyor internette belki daha zamanı vardır
Evet neredeyse her gün yeni bi şey keşfediyor bu özelliğini çok seviyorum ben de❤️ ama emeklemesini hep daha erken hayal etmiştim oturması dönmesi vs hep erken olunca emeklemesi de öyle olur sandım 😕 biliyorum her çocuk emeklemiyor direkt yürüyeni de var ama bu da sonuçta bi gelişim basamağı ve atlasın istemezdim😕 analık işte kalbime söz geçiremiyorum😅

Bizde de durum öyle nefret ediyor yüz üstü olmaktan emeklemeye çalışıyor ama erken pes ediyor yapamadığı için ağlıyor bide
Evet evet biraz ilerisine oyuncak koyuyorum uzansın ilerlesin alsın diye ama o çaba göstermekten ziyade biraz deneyip sonra neden ulaşamadığım yerde diye ağlıyor 😅 bir de poposunu biraz kaldırıyor hah diyorum şimdi dizini de çekecek ama o tam tersi elleriyle kendini geri ittiriyor bu sefer oyuncaktan daha da uzaklaşıp daha çok sinirleniyor🥲

Canım sıkma canını her bebeğin gelişimi farklı. Benim oğlan o konularda çok hızlı mesela hatta şimdi yürüme arkadaşıyla tek başına yürümeye başladı. Ama bizim ki de konuşmada yavaş. Her dediğimi anlıyor . Belli başlı komutları biliyor. Al ver gibi ama babildama çok geç başladı bizde de . 9 aylikti babildadiginda ..
Oyy maşallah ona😍 evet canım çok haklısın ben de bunların bilincindeyim aslında ama işte anneliğime söz geçiremiyorum emeklerken görmek istediğim için sabırsızım biraz🥲 bi de yaşıtlarını instagramda emeklerken görünce ister istemez içim gidiyor

Hic üzülme stres yapma her çocuk farklı.
Benim büyük kızım nerdeyse 9 aylikti ilk döndüğünde. Sürünmeye 10 aylık basladi ( eliyle kendini öne çekerek)
12 aylık tam emekleme basladi dizlerinin üstünden. 15 aylık yürümüştü.

Evet evet biraz ilerisine oyuncak koyuyorum uzansın ilerlesin alsın diye ama o çaba göstermekten ziyade biraz deneyip sonra neden ulaşamadığım yerde diye ağlıyor 😅 bir de poposunu biraz kaldırıyor hah diyorum şimdi dizini de çekecek ama o tam tersi elleriyle kendini geri ittiriyor bu sefer oyuncaktan daha da uzaklaşıp daha çok sinirleniyor🥲
Aslında bebeğiniz doğru yapiyor. Sıralama o şekil oluyor. Önce dönmek sonra geri geri gitmek.
Sonra oturmak. Daha sonra elle öne çekerek.
Ondan sonra dizlerinin üstünde emekleme ve son olarak tuttup kalkmak.

Bebeler bi şekilde yollarını buluyor kızlar hepsinin huyu suyu ayrı.
Önce sağlık olsun da gerisi bi şekilde geliyor

9. Ay kontrolune goturmem lazim kan alinip degerlerine filan bakilcak ama heryerde salgin var hastaneler hastalik dolu hic icime sinmiyor nasil yapcam bilemedim sabah ilk saatte götüreyim kalabalik olmadan diyorum. Evden cikip da hic bi cocuklu arkadasimla da görüşmüyorum herkes domuz gribi

Hic üzülme stres yapma her çocuk farklı.
Benim büyük kızım nerdeyse 9 aylikti ilk döndüğünde. Sürünmeye 10 aylık basladi ( eliyle kendini öne çekerek)
12 aylık tam emekleme basladi dizlerinin üstünden. 15 aylık yürümüştü.
Bebeğime zaman veriyorum tabi ben de daha zamanının olduğunun farkındayım bu biraz benim aceleci yapımdan herhalde 😔

Merhaba biz de hemen hemen aynı durumdayız uyku çok geç yemek şu son 1 haftadır o kadar zor ki her öğün kavga dövüş dişten dolayı mı huzursuz yavrum bilemiyorum tek avantajımız alerjimiz yok kilo sıkıntısı bizim 3-4. Aydan beri var ben mama da kullanıyorum kaşık mama şeklinde o biraz toparlıyor belki doktorunuzla görüşüp mama takviyesi başlayabilirsiniz kullanmıyorsanız ama şu sıra atak mı ne bu ben de mahv olmuş durumdayım rabbim yardımcımız olsun
Amin alerji maması kullanmam gerekiyor ama malesef yemiyor 😭 tadından ötürü içmiyor

X