2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evde bakiyorum sağlık ocagiyla tutarli doktor tutarsız tartisina inanmıyorum o yüzden
300 TL geckin mamaya para verdim yemedi
Hemşire 5 den fazla cisli bez var mı dedi var dedim o zaman doyuyor sütun azaldığına doktor nasıl karar verdi anlamadım dedi doğum kilosuna göre gayet iyi dedi birde bebek baya hareketli normal dedi
Doktora gideli 10 gün olucak almış olabilir mı 500 Gr

Evde tartin varsa önce kendini tart sonra bebisi kiyafet ve bezi olmadan kucağına al tart.
Tamam canım öyle tartiliyoruz ama birde çıplak alayım kucağıma akşam yapıp yazarım bakalım
Sabah sağlık ocağına yürüdük hava serindi eve döndük
Akşam tekrar çıkarsam mi diyorum kızı
Oturduğum binaya tasinali 2 sene oldu habire çaya kahveye cagiranlar var gidemiyorum nedense ben mi acayip biriyim güvenemiyorum

Kuzum artık çok almıyor o kadar alacağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi.
Aman git nefret yaa. Ben karsi komsuma gittim de cocugumun agzina kasla göz arasında nutella sürdü aptal kadın anlatmistim. O gun son oldu bende komsuculuk olayları

Ben de aynıyım ev gezmelerini hiç sevmem. İnsanlara çok dikkatli yaklaşırim.
Sohbete iihtiyacım olursa kafe de yada dışarıda tanımadığım biri ile havadan sudan konuşurum yeter bana
Ben daha acayip biriyim anlayacağın.

Komşunun kızı 1 yaşında hep küçülen birşeyleri doğduğundan bu yana vermek istiyor iyi niyetle sanırım almıyorum yani var kıyafet çok desem de bugün yine sana ayırdım dedi elime tutuşturdu yazlıkları da yıkayıp paklayip getircem dedi..O istiyor gelelim gidelim görüşelim doğumda hemen hediye getirdi kapıdan verdi.Ama ev içi deyince ben güvenemiyorum.Yazin bahcede açık havada oturdum komşularla o yetiyor.Ev görüşmeleri ancak aile ile

Bende güvenemiyorum yoksa 8 dairenin hepsine gitsem çayımı içerim gelirler

Kızlar birşey sorucam ayıp olcak ben hala regl olmadım sorun mu var bende acaba 2 mart da doğum yaptım o hafta bir oldu o kadar

Kk da arıyordum bende yazanlar olmuş sağolun kızlar ne biliyim bugün annem geldi neden olmadın diye korkuttu az beni

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-12-21-49-15-671_com.android.chrome.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar birşey sorucam ayıp olcak ben hala regl olmadım sorun mu var bende acaba 2 mart da doğum yaptım o hafta bir oldu o kadar
Boşver canım olmaman da iyidir ben de 40ım çıkınca hemen oldum her ay da oluyorum hatta bu ay 15 gün geçmeden bi daha oldum hamileliği bu anlamda özlüyorum bi de adet dönemleri sütümde azalma oluyor çalıştığım için süt sağmam gerekiyor o dönemlerde zorlanıyorum
Tek güzel yanı önceden adet olduğumda 3 gün karın ağrısı çekerdim artık hiç ağrımıyor

Kendi doktoru beziyle tartiyor saglik ocagi allaha emanet üşümesin diyip montunu bile çıkarma diyor saglik ocagini dikkate almiyorum hiç. Bu ay giysilerini saymazsak 350 gram civarinda almis bugune kadarki en az bu oldu ben hiç almamıştır diyordum ama buna şükür. Dün gece mesela 10 saat boyunca beslenmedi reddetti acliktan agladi gece ama yine de istemedi aşı oldu ve öbür dişler çıkıyor hiç keyfi yok. Bazen güzel yiyor emiyor bazen hiç istemiyor her günü başka

Kilosu az değil ise dert etme oluyor bbu geçişler

Kızlar sizinde bebekler gece 50 kere kalkıyor mu ya. Benimki gündüz emmediği kadar gece emiyor. Artık tahammülüm kalmadı. Niye saat başı kalkar bu çocuk anlamıyorum. Baş ağrısından duramıyorum. Acaba uyku eğitimi falan mı alsam.
Geceleri uyuyor aslında. Uyurken emmek istiyor. 4 5 kez çekiyor sonratekrar uykuya devam ediyor

Benimde azalıyor süt baya baya gidiyor boş boş emiyor kuzum Allah'tan sonra tekrar geliyor

Benim kızım da öyle yaklaşık 4 aydır gece uykumuz yok sürekli uyanıyor ağlıyor bi de uyanıp iki üç saat geri uykuya dönmemeleri var ki o tam çileden çıkmalık ben de artık çok yoruldum bazı geceler sinirden ağlıyorum bazen sabredemeyip çocuğa da bağırıyorum ama sonrası sabah pişmanlık hissi çocuğa bakıp bakıp nasıl bebeğime bağırırım diye vicdan yapıp ağlamalar.. çok yorucu ve yıpratıcı bi süreç çaresi de nedir bilmiyorum uyku eğitimi verecek kadar da sabırlı değilim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…