2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ah canım 5 kat aşağı araba 7 buçuk kilo indiremiyorum kızla çok zor hafif bir araba aldım dolapta üreticiden sanırım sıfır fiyatı gerçekten çok ucuz ama oturamiyor ya tam ondan kullanmıyorum kanguruyla gezdik geldik bizde,:)arada yaz

Yok bizimkide kulağını çekiyor sordum doktora kulakta birşey yok yaparlar dedi ağzının içine elini sokuyor sert şekilde çekiyor canı yanıyor ağlıyor pırasa veriyorum dolaptan az sakinlesiyor

Komşu falan yok mu yardim istesen. Sana indirseler. Yada bebisi tutsalar.

Canım kaynana bakicidan iyidir emin ol. En azından canı kani.
Of öyle de abuk sabuk şeyler yapıyor, doğru düzgün ilgilenmiyor çocukla. canım sıkılıyor. Elinde telefon bütün gün YouTube izliyor, yavrum bağırıyor onun umru değil. Bi Gün izledim kapıdan, çocuk sıkılmış bağırıyor, o telefon elinde YouTube instagram geziyordu. oğlan artık çığlık atmaya başlayınca hanimiş oğlum piş piş yaptı koydu yerine çocuğu. Çocuğun gelişimine katkısı kocaman bir sıfır.

Valla canım ben cocuk bütün gün uyusun diye haşhaş veren bakıcılar duyduktan sonra kayinvalidemi idare etmek durumunda kaldım.

Allah kolaylık versin zor canim.

Komşu falan yok mu yardim istesen. Sana indirseler. Yada bebisi tutsalar.
Var canım da istesen kaç kere istiycem bende öyle işte cekinirim
Eşim sürekli gidiyor geliyor ben yanlız kalıyorum bugün kanguru ile iki posta çıktık hala eve geldik ev içindeki arabayla beni gezdir dedi
Çok şükür bugün öğlen yedi tarhana yoğurt neyse ama ılık suyu koyunca yemiyor

Senin mesajlarini okuyunca sanki beni anlatıyorsun ilk kızımda aynı senin gibiydim.
Bir telaş bir korku bir panik. Uyudugu zamanlar bile gözümü kirpmadan onu takip ederdim hersey yolunda mi diye. Ikinci de hersey daha rahat oluyor.
Evde abla olunca malesef ilgi ikiye bölüyor. Bazen akşam nasil oluyor anlamıyorum. Bebeğim büyüyor ben üzülüyorum.
Çoğu zaman keşke vakit dursa da çocuklarım hep böyle küçük kalsa hersey böyle tatlı güzel olsa diyorum. Tadını çıkarmak lazım bu zamanların. Kıymetini bilmek lazım. Doya doya yaşamak lazım.
Doya doya bakın bebeğinize.

Benimki bir şeyler diyor ama ünsüzlerle başlamiyor hiç. Avva diyor sanırım o baba demek çünkü baba diyince avva diyo anne diyo abbuu diyor . Kayinvalidem öğretmiş suya da buu diyo. Susayinca buu diyo
Hahahah maşallah

Teşekkür ederim cümlemize inşallah sağlıkla büyütelim
Yolda bugün yürürken çocuk anne elele gördüm kızım kanguruda dedim bizde gezelim tamam mı sonra düşündüm sen büyüyünce ben de yaslanicam bu an ne güzel

Kızlar selam herkese engin ek gıda tecrübelerimle geldim ben artık kesin eminim bu çocukların bebek değil koca insan olduklarına. Tamamen kendi istedikleri var o doğrultuda beslenmek istiyolar. Ben dün artık baktım olmicak önlüğünü çıkardım önüne verdim hepsini. Elini attı kaşığı ağına götürdü. Sonra benim kaşıkla vermeme izin verdi. Ama tabaklar ve kaşıklar bizim kullandiklarimiz. Öyle bebiş tabağı bebiş kaşığı falan yok sevmiyoruz onları biz nerde yiyosak o da öyle yicek. Dün bu yöntemlerle hiç yoktan ağzına bişeyler girdi. Bugün sabahta aynı şekilde yaptim ve sonuç başarılı. Kesinlikle inatlaşmamam gerektiğine karar verdim. O nasıl mutlu olcaksa öyle olsun önemli olan onun mutlu olması. Üstünü batırarak döke saça yesin ama yeter ki yesin

Ay benimkide onluksuz yemeyi kabul ediyor

Kızlar merhabalar sağlık ocağına gittim doktorun dediğini anlattım kilosu yetersiz mama ver dediğini hipp ve sma aldım yemedi dedim kızımı zibinla tartı 6800 2350 doğmuş gayet iyi dedi
Hastane 10 gün önce 6300 demişti tartı yanlış boşuna telaş etmiş doktorun senide aynı telaşa sokmuş dedi

Sağlık ocağı ve doktor tartısı arasında 1 haftada 500 gr fark oldu bizde de ama o tartıyla ilgili gümüş her tartıda başka çıkıyor.

Kizlar bebelerin kilosuna kıyafetli mi bakiyorlar?

Bizde soyuyor doktor. Hatta bezini beklettim ki idrarla dolunca 1 kiloya kadar geliyor çok çıksın diye doktor benden çakal çıktı. Hiç atlamaz bezini değiştirip öyle bakar.

Kizlar bebelerin kilosuna kıyafetli mi bakiyorlar?
Kuzum yazın zibin giydigi icin zibinla tartiyolardı zaten onun çok bi Gr değeri olacağını sanmıyorum ama temiz bez. Simdi de bazen soyuyorum zıbınla kalıyor bazen de genelde sağlık ocağında direk tartıyo 200 gr düşüyor mesela.

Temiz bez zibinla tartti

Hangisine inanayım sence 6300 6800 arada 500 Gr fark
Yakın mı ikisine gittigin tarih? Bizim bir hafta vardı aralarında yaklaşık 500gr fark çıktı. O kadar almış olma ihtimali yok o yüzden ben kendi doktoruma göre bakıyorum. Evde kendin tarttiginda kaç çıkıyor mesela o şekilde de az cok tahmin edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…