• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar bu hafta alt 2 diş de patladi ama hala çok huysuz çığlıklarla uyaniyor gun gece 14 saat hic beslenmedi şimdi de kahvalti yaptiramiyorum ek gida mama meme hicbisey istemiyor bu dişler uzarken de mi boyle olacak
Geçicidir canım
Benim ilk çocukta da iştahsızlık oluyordu
Hatta yeğenlerim de bağışıklık düşüyor hep hasta olurlardı salya sümük
Bir iki güne toparlar allahın izniyle 🙏
Bizde henüz diş miş yok 🫢

Bexsero ikinci dozunuz nasıl geçti kızlar? İlki ateş yapmıştı, huyu suyu değişmeye yer arıyor zaten bakalım bu seferde aşıdan mı uyumuyor dicez🙈😂

Bexsero ikinci dozunuz nasıl geçti kızlar? İlki ateş yapmıştı, huyu suyu değişmeye yer arıyor zaten bakalım bu seferde aşıdan mı uyumuyor dicez🙈😂
Zaten ya aşıdan ya dişten hep🤭 yoksa bizimkilerin edepsizliği değil hiç 🤣

Merhaba kızlar. Önümüzdeki günlerde otele gidicez. Bebeğim 6 ayı doldurdu. Ek gıda işini otelde nasıl yapabilirim? Yanımda neler götürmeliyim
Hipp in kullandım ben.
Ebem ve çocuk doktorum onu öneriyor.
Hem organik hem de çok kontrol den geçiyor.
Benim kızım 32 haftalik ek gıda işini hala sevmedi.
Yemiyor kuzu. Sadece eline verince kemiriyor

Hipp in kullandım ben.
Ebem ve çocuk doktorum onu öneriyor.
Hem anik hem de çok kontrol den geçiyor.
Benim kızım 32 haftalik ek gıda işini hala sevmedi.
Yemiyor kuzu. Sadece eline verince kemiriyor
Ay benimki de hic sevmiyo sadece meme istiyo çok zorlanıyorum bu ek gıda işinde gercekten korktugum kadar varmış.

Ben zaten ilk kızımdan dolayi paniktim.
Bu onu da gecti.
Ya şu irmikli iste tarhanalı seyleri denedin mi sen? Şu instagramda paso dönen organik diye satılan seyler varya. Tariflerde hep irmikli iste buğday unlu ya da tarhanalı şeyler oluyor. Ben son çare onu denicem sanırım. Yokaa patates havuç kabak çocuk da haklı hep aynı şeyleri veriyorum. Ama bizimkinde ağzını acmama durumu var kitliyo ağzını. Zar zor yedirmek de istemiyorum ama bu sefer açıkıp hemen memeye saldırıyo

Ya şu irmikli iste tarhanalı seyleri denedin mi sen? Şu instagramda paso dönen organik diye satılan seyler varya. Tariflerde hep irmikli iste buğday unlu ya da tarhanalı şeyler oluyor. Ben son çare onu denicem sanırım. Yokaa patates havuç kabak çocuk da haklı hep aynı şeyleri veriyorum. Ama bizimkinde ağzını acmama durumu var kitliyo ağzını. Zar zor yedirmek de istemiyorum ama bu sefer açıkıp hemen memeye saldırıyo
Sanki benim kızı anlatıyorsun.
Ağzını kapatıyor. Istemiyor kesinlikle.
Bebek irmigi aldim hipp in.
Yok onu da istemiyor.
Bebek pirinci denedim.
Bebek tahili da istemedi.
Tek yediği Bebek ler için Mısır ve havuç tan cips tarzında birsey di.
Kendisi onu yedi.
Ama oda havuçlu kabız yapti.
Zaten yemek te değil onu saymıyorum o yüzden.
Biz seninle herhalde bir yaşına kadar emzirmeye devam edeceğiz.
Sonra bizim kuzular direk bizim masa daki yemeklerden yiyecekler 😀😃🙂
Tarhana için erken olur diye vermedim daha.

Yok onu da istemiyor.
Bebek pirinci denedim.
Kendisi onu yedi.
Ahahah 😂😂 ağlanacak halimize gülüyorum yemin ederim ya🙈 bende irmikten falan ümidimi kesiyim o zaman son çarem onlarla bi muhallebi falan yapmaktı🙈 düzen oturtamadık ya vala aynen emerler garanti. Ya emsinler 2 yaşına kadar da emsin onda sıkıntı yok ama yemek de yesinler yani. Gece yine 35 defa kalktık. Artık emiyo da açıkıyo mu kalkıyo alışkanlık mı ayırt edemiyorum. Doğru düzgün ek gıda namına bişey yemediği icin sütün de tek başına yeterli gelmediğini düşünmeye başladım. Saat başı kalktık yine gece en son sabah 5 te gözleri full açtı. İnanılır gibi değil vala hani gün geçtikçe düzeliyodu😂😂

Ahahah 😂😂 ağlanacak halimize gülüyorum yemin ederim ya🙈 bende irmikten falan ümidimi kesiyim o zaman son çarem onlarla bi muhallebi falan yapmaktı🙈 düzen oturtamadık ya vala aynen emerler garanti. Ya emsinler 2 yaşına kadar da emsin onda sıkıntı yok ama yemek de yesinler yani. Gece yine 35 defa kalktık. Artık emiyo da açıkıyo mu kalkıyo alışkanlık mı ayırt edemiyorum. Doğru düzgün ek gıda namına bişey yemediği icin sütün de tek başına yeterli gelmediğini düşünmeye başladım. Saat başı kalktık yine gece en son sabah 5 te gözleri full açtı. İnanılır gibi değil vala hani gün geçtikçe düzeliyodu😂😂
Sen alıştırmaya bak kuzum tam ac da tok da degilken yedirmeye calis. Ek gidada uykular düzeliyor diyorlardı ama gercekten baya ogun ogun yediginde duzeliyormus tadimlarda bisey degismedi simdi 2 ogun yiyor gecede bazen 1 bazen 2 kere kalkiyor sadece 1 haftadir massalah diyim. Gerci uyusa da gecici uyumasa da geçici huylari surekli degisiyor o gun uyudugumuz kar işte yoksa yine bozulacak uykusu hazirim yani 😄

Sen alıştırmaya bak kuzum tam ac da tok da degilken yedirmeye calis. Ek gidada uykular düzeliyor diyorlardı ama gercekten baya ogun ogun yediginde duzeliyormus tadimlarda bisey degismedi simdi 2 ogun yiyor gecede bazen 1 bazen 2 kere kalkiyor sadece 1 haftadir massalah diyim. Gerci uyusa da gecici uyumasa da geçici huylari surekli degisiyor o gun uyudugumuz kar işte yoksa yine bozulacak uykusu hazirim yani 😄
Senin menülerin güzel oluyo paylaş bize de fikir olsun kardeşim 🙏🏻 ahahah maşallah inşallah bozulmaz. Ya bende yemek yese uyucak gibi düşünüyorum çünkü. Mesela bundan 1 ay öncede böyle sık kalkiyodu ama emzirmeye başlayınca hemen emmiyodu öyle kaliyodu kucağımda bende aç değil alışkanlıktan istiyo kalkıyo diye dusunuyodum. Ama şuanda saat başı kalkıyo yine ama direk yapışıyor memeye cuk cuk baya bi emiyo yani 10 dk ya yakın. Acaba diyorum süt artık doyurmuyo çocuk yenidoğan gibi acıkıyo belki

Kızlar labneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? Yokksa hangi marka kullanıyorsunuz ilk ne zaman verdiniz?
Ben hazır kullanıyorum kendim yapmadım hiç Pınar labne kullanıyorum çok severek yemiyor bizimki bu aralar içine tam buğday ekmeği üfeleyip karıştırıp veriyorum sanki bi tık daha sevdi bu şekilde

Yok onu da istemiyor.
Bebek pirinci denedim.
Kendisi onu yedi.
Aynı durumu yaşıyorum ağzını kitliyor ilk iki üç hafta kaşık tabak görünce ağzını açan kızım yok artık.
Kitliyor zoraki yiyor zorlmiyorum teklif ediyorum sadece tabi.
Benimki birde 6300 cikti 7ay kontrolde doktor mama başla dedi sütüm geliyor saginca azalmıştır belki belirli saatlerde diyor
Hala almadım ama Cisli bez kaka alıyorum düzenli
İlk doğum zamanından 1no vardı /hipp açtım ağzını açmadı icmedi 2no ama al diyor tadı iyimis

Aynı durumu yaşıyorum ağzını kitliyor ilk iki üç hafta kaşık tabak görünce ağzını açan kızım yok artık.
Kitliyor zoraki yiyor zorlmiyorum teklif ediyorum sadece tabi.
Benimki birde 6300 cikti 7ay kontrolde doktor mama başla dedi sütüm geliyor saginca azalmıştır belki belirli saatlerde diyor
Hala almadım ama Cisli bez kaka alıyorum düzenli
Ooo gümüş hoşgeldin foruma öncelikle 🙈 bizim daha 2.haftamız ama en başından beri böyle ağzını kitliyor açmıyor. Yogurt ve seftali en sevdiği. Ama sebzeleri yediremiyorum resmen. Çok sabır gerektiriyo bu ek gıda dayanamıyorum ben sinirlenmemek için bırakıyorum. Ağzını kitliyo yaptığım hep çöp oluyo. Yumurta yiyo, yoğurt ve meyve başka yediği bişey yok. Bizde yarın gitcez doktora bakalım öneri isticem napabilirim diye

Ooo gümüş hoşgeldin foruma öncelikle 🙈 bizim daha 2.haftamız ama en başından beri böyle ağzını kitliyor açmıyor. Yogurt ve seftali en sevdiği. Ama sebzeleri yediremiyorum resmen. Çok sabır gerektiriyo bu ek gıda dayanamıyorum ben sinirlenmemek için bırakıyorum. Ağzını kitliyo yaptığım hep çöp oluyo. Yumurta yiyo, yoğurt ve meyve başka yediği bişey yok. Bizde yarın gitcez doktora bakalım öneri isticem napabilirim diye
Gitmedim hep okuyorum aslında bizimki seninkinin burnundan düşmüş aynısı
7 ay için kilosu azmis işte ek gıda zamanı mama olur mu diye düşünüyorum ama yemiyor
Çorba yapicam çok yumuşak pankek vs bakalım
Yediği yoğurt yarım kavonoz hero baby kavanozu kadar meyva yerdi bu ay yememeye başladı
Yumurta yerdi peynir onları da şimdi yemiyor resmen huy değişti ağız kapama başladı

Canım birde sen geç başladin biliyorum ek gıdaya biz Ağustos ayında başladık ama gel gör ki yaptığım herşeyden bir ponçik yiyor gerisi çöp üzülüyorum haliyle

Back