2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hanımlar merhabalar yoğurdu normal market sütünden mi mayalıyorsunuz.önceden kızımın doktoru devam sütüyle yoğurt yaptırıyordu.normal sütten değil.Ama 10 sene geçti aradan şimdi nasıl yapsam bilemedim😊
Marketten pastörize cam şişe sütten yapıyorum
Tire organik süt güzel oluyor hatta 🙋🏻‍♀️

Merhaba kızlar bizim artık nur topu gibi bi atopik dermatitimiz var😢 kızımın 6 aydır gül gibi cildi vardı ama ek gıdaya geçince bişeyler oldu pul pul ve kızarık.. alerji testlerimizde bir şey çıkmadı doktor atopik dermatit var bol bol nemlendir dedi 😔 yavrum sürekli uykusunda bile karnını kulaklarını kaşımaya çalışıyor kulaklarının arkasını kanattı hatta😔 sanki çok iyi bi uyku düzenimiz varmış gibi bir de artık geceleri bunun için uyanıyor
Kuzum rica etsem resim atabilir misiniz? Kızımın elleri de kulaklarinda bu ara ama ben diş ağrısı kulağa vuruyor diye düşünüyordum. Yanaklari ve cene cevresinde kucuk kucuk bizde de var takipteyim bende bakalım

Ek gidayla bir bizim de yanaklarda çıktı pul pul kabarik ve kızarıktı bepanten sürdüm bacoderm surdum gecmedi 15 gun filan kaldi en son yaninda cogalmaya basladi cok uzuldum arastirdim kortizonlu kremlerden bahsediyordu kullanmadan baska yontemler denemek istedim yine okuduklarima göre hindistan cevizi yagi surerek denemek istedim inan ki 2 gunde gecti şükürler olsun deneyebilirsin inş şifa olur
Aaaa hem ağız çevresi hem çenesi ve aşağı doğru var bizde de . Ekti eder mi aceba

Ek gidayla bir bizim de yanaklarda çıktı pul pul kabarik ve kızarıktı bepanten sürdüm bacoderm surdum gecmedi 15 gun filan kaldi en son yaninda cogalmaya basladi cok uzuldum arastirdim kortizonlu kremlerden bahsediyordu kullanmadan baska yontemler denemek istedim yine okuduklarima göre hindistan cevizi yagi surerek denemek istedim inan ki 2 gunde gecti şükürler olsun deneyebilirsin inş şifa olur
Canım ben o hafif evreyi çoktan atlatmıştım klasik nemlendiriciyle nemlendirmeye çalıştım ama o ara bütün vücuduna yayıldı mecburen çocuk alerjiye gittik alerjisi çıkmayınca doktor bikaç krem önerdi bi tanesini aldık sanki iyi geliyor gibi inşallah düzelir😔

Kuzum rica etsem resim atabilir misiniz? Kızımın elleri de kulaklarinda bu ara ama ben diş ağrısı kulağa vuruyor diye düşünüyordum. Yanaklari ve cene cevresinde kucuk kucuk bizde de var takipteyim bende bakalım
Canım kulağının arkasının resmi yok vücudunu göstereyim sana ama bizim de ilk kulak arkasıyla başladı kızarık ve kabuk tutmuştu kızımın da sürekli eli ordaydı kaşımaya çalışıyordu şu an mustelanın bi kremini kullanıyoruz atopiye eğilimci ciltler içinmiş iyi geliyor gibi

Eklentiler

• 772246B4-8BA8-48A0-9742-3EA66028CE09.jpeg
    772246B4-8BA8-48A0-9742-3EA66028CE09.jpeg
    137,5 KB · Görüntüleme: 76
Canım kulağının arkasının resmi yok vücudunu göstereyim sana ama bizim de ilk kulak arkasıyla başladı kızarık ve kabuk tutmuştu kızımın da sürekli eli ordaydı kaşımaya çalışıyordu şu an mustelanın bi kremini kullanıyoruz atopiye eğilimci ciltler içinmiş iyi geliyor gibi
Cok cok geçmiş olsun kuzum kıyamam ona🙏🧿
Krem hangisi

Selam kizlar bu demir damlasindan kullanan var mı ? Varsa kaç damla kullaniyosunuz

Kan testi yapılıp demir değerini bilmediğim icin baslamak istemedim ben, doktorumda boyu kilosu anne sütüne göre iyi 9. Ayı bekleyelim kan testini oyle baslariz dedi.
Demir eksik mi degil mi bilmeden başlamadım ben
Benimki 3 aylıkken hasta olduğunda kana da bakmistik düşüktü .4 aylıkken sağlık ocağındaki ne basladik onda da kaka da kan vardı. Bı turlu biseye baslayamadim .yeni bunu aldırdım eşime artık düzenli vereyim diye

Doruk ilk doğduğunda kan değerlerine bakılmış normalmiş ama sonra tekrar yaptırmıştık ve düşük çıkmıştı. Doktor bebeklerde çok hızlı büyüme ve gelişme olduğu için hemen her çocukta demir eksikliği oluyor demişti o yüzden aksatmamak lazım diye düşünüyorum.

Formul mamalarin icinde de demir var bize o yuzden baslamiycaz 6 ya da 9 ayda kan alip bakip baslariz dedi. Sadece anne sütü alanlari bilemem demir takviyesi iyi olabilir ama ben mama da verdigim icin demir ilacı vermiyorum fazlasi karacigeri yoruyor ve dişleri sarartiyormuş 9. Ayda kan vercez bakalim baska bişeylere daha bakiliyor galiba 9. ayda

Kizlar bu hafta alt 2 diş de patladi ama hala çok huysuz çığlıklarla uyaniyor gun gece 14 saat hic beslenmedi şimdi de kahvalti yaptiramiyorum ek gida mama meme hicbisey istemiyor bu dişler uzarken de mi boyle olacak

Merhaba kızlar. Önümüzdeki günlerde otele gidicez. Bebeğim 6 ayı doldurdu. Ek gıda işini otelde nasıl yapabilirim? Yanımda neler götürmeliyim

Merhaba kızlar. Önümüzdeki günlerde otele gidicez. Bebeğim 6 ayı doldurdu. Ek gıda işini otelde nasıl yapabilirim? Yanımda neler götürmeliyim
Kavonoz ve kaşık mamalar, cam rende orda meyve alıp rendelemek için, yoğurt için de yakinlardaki marketlerde varsa sütaşın babymix yogurdu verilebiliyormus bu gibi durumlarda 🤷‍♀️

X