• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Akşam olduğunda lambaları açmayın karanlıkta oturun . Ben doğduğundan beri hep böyle yaptım. Şimdi hava kararınca uyuması gerektiğini anlıyor. Bizim de gündüz uykuları değişiyor bazen uzun uyuyor bazen kısa çok müdahale etmiyorum gündüz uykularina ama gece uykusundan taviz vermiyorum.
Akşam saat 9da kestirme yapiyo.Gece uykusu da tabi baya geç saate kalıyor.Bunu bi çözebilsem.

Akşam saat 9da kestirme yapiyo.Gece uykusu da tabi baya geç saate kalıyor.Bunu bi çözebilsem.
Uyandığında tekrar uykuya döndürmeye çalıştın mı? Mesela emzirebilirsin, sallayabilirsin veya pışpış sesi filan dene. Çok sıcaklarda benimki de 1 saat içinde uyaniyordu su verip sallıyorum. Bir kere ben banyodayken uyanmış babası almış odaya getirmiş sonra çok zor uyuttum

Uyku çok ciddi bi sorun gerçekten. Uyuması ve nasıl uyuduğu da çok etkiliyo. Bazen emerek uykuya dalıyor ama bazen ne emerek ne sallanarak uyumuyo. Biz gaz dönemlerinde sallamaya geçmistik hiç istemeyerek ana kucağında falan hafif sallıyoduk ama artık onu bıraktım zaten sığmıyo ana kucagiba artik. Ama o da alıştı gündüz çok zor uyutuyorum. Uyusa da 30 dk - 40 dk. Fazlası olmuyo. Bende o arada yemek mi yapsam yemek mi yesem kendime mi baksam evi mi toparlasam bilemiyorum. Gece desen bi gece 9 a yatsa öbür gece 12 de yatiyo allaha emanet😂😂 hele misafirlikteysek ya da birileri bizdeyse asla uyumuyo sohbeti kaçırmamak için😂😂

Uyandığında tekrar uykuya döndürmeye çalıştın mı? Mesela emzirebilirsin, sallayabilirsin veya pışpış sesi filan dene. Çok sıcaklarda benimki de 1 saat içinde uyaniyordu su verip sallıyorum. Bir kere ben banyodayken uyanmış babası almış odaya getirmiş sonra çok zor uyuttum
Bak bunu hiç denemedim.Sabah geç kalktığı için o saatte hep kestirme yapar gibi uyuyor.15 yada 20dak falan.Aslinda o uyku kalksa sanki gece uykusuna daha erken yatar gibi geldi.Uyutmamayi denedim bazen.

Bak bunu hiç denemedim.Sabah geç kalktığı için o saatte hep kestirme yapar gibi uyuyor.15 yada 20dak falan.Aslinda o uyku kalksa sanki gece uykusuna daha erken yatar gibi geldi.Uyutmamayi denedim bazen.
Akşam 8de uyutmamaya bak, hatta şey yap. Uyuyunca devam ettir dicem de, sanki ben yapıyorum gibi 😂

Kizlar ya diş çıkaran bebemiz var mı hiç ? Benim kızım sürekli ağlıyor elini ısırıyor hep,memeyi de bir yudum alıp kendini ağlayarak geri atıyor acaba diş mi diyorum ama pek aşırı şişlik yok hafif şiş dişeti

Bu ara bizimkinde de var
Sağmak da istemiyorum bu saatten sonra
Umarım hemen geçer 🙏
Valla canım dün ve bugün öyle ağladı ki çatladı resmen esim bir yandan ben mahvolduk
süt sagmistim yarın doktora gidicez
rota bexsero ikinci doz olucaz lazım olur diye onu verdim

hala gazı var ayrıca bağırarak ağladı heryeri ter oldu duş bile almıştı düşün ona ragmen meme reddi iki gündür resmen var

Valla canım kendim mayalamak istemiyorum kızlar weewell onerdi pahalı baktım ben arzum bebbe buldum aldım gelsin deniycem
Güle güle kullan gümüşüm.

Valla canım dün ve bugün öyle ağladı ki çatladı resmen esim bir yandan ben mahvolduk
süt sagmistim yarın doktora gidicez
rota bexsero ikinci doz olucaz lazım olur diye onu verdim

hala gazı var ayrıca bağırarak ağladı heryeri ter oldu duş bile almıştı düşün ona ragmen meme reddi iki gündür resmen var
Biz de yok dış henüz. Ama patlayan vardı kızların.

Kizlar ya diş çıkaran bebemiz var mı hiç ? Benim kızım sürekli ağlıyor elini ısırıyor hep,memeyi de bir yudum alıp kendini ağlayarak geri atıyor acaba diş mi diyorum ama pek aşırı şişlik yok hafif şiş dişeti
Benim oğlan nerdeyse 1 ay önce çıkardı alt önden 2 diş. Ağzı sürekli salyalıydı Ve eller hep ağızdaydı. Atak haftası başlangıcı filan bardı o sıra, ağlamak değil de sürekli bağırıyordu aaaaa aaaaa diye. Sesini keşfediyor filan demiştik ama yavrum diş çıkartıyormuş Meğer. Şeffaf, parmağa geçirilen diş kaşıyıcılar var bir tarafı fırça. onunla fırçaladım sürekli. Hala kullanıyoruz.

Güle güle kullan gümüşüm.

Biz de yok dış henüz. Ama patlayan vardı kızların.
Canım bizdede diş çıkmadı görünen birşeyde yok ama kaşınıyor sanki ben diş kaşıyıcı dışında

ebebek markanin şeffaf parmağa takılan yumuşak dış fırçası gördüm aldım parmağıma takıp elimi uzatınca hoşuna gidiyor da birkez yaptım henüz

ilerleyen zamanda lazım olucak gibi bugün doktor kontrolü var bakalım

Yaa tam bisey düzene girdi diyorum hemen bozuluyo yaa. Yine başladı gece Saat başı kalkmalara 5 dedin mi de uyaniuo güne basliyo. Duzeltmistik bunu neden geri döndü anlamiyorum. Allah'ım ikinci çocuk falan istersem sabah 5 te uyandigim gunleri unutmayim allahim 🤲🏻🤲🏻
Hahahaha 2. Ci de olur 3. De olur inşallah. Unutulmuyor ama isteniliyor.
Benim yaşım 2-3 yas daha küçük olsaydı. 3. De isterdim.
Annelik fedakarlik istiyor. Cok zor bir is.

Yaa tam bisey düzene girdi diyorum hemen bozuluyo yaa. Yine başladı gece Saat başı kalkmalara 5 dedin mi de uyaniuo güne basliyo. Duzeltmistik bunu neden geri döndü anlamiyorum. Allah'ım ikinci çocuk falan istersem sabah 5 te uyandigim gunleri unutmayim allahim 🤲🏻🤲🏻
Yok yavru. Akşam ne güzel dedim 10da uyudu. Gece 1.30da kalktı. En son 3du eee yeter uyursan uyu uyumazsan uyuma diye yattim yanına.

Back
X