Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beyaz ve şeffaf akıntı normal hatta kahverengi ve pembe akıntıda normalKızlar beyaz akıntılarınız oluyor mu? Beyaz ve şeffaf akıntı normal herhalde di mi?
6-8. Haftalarda beyaz akıntılar başlar diye okudum uygulamada Bende de seyrek de olsa geliyorKızlar beyaz akıntılarınız oluyor mu? Beyaz ve şeffaf akıntı normal herhalde di mi?
Canim benimde normalde 6haftalık olması gerekirken 4 haftalik gözüktü ultrasonda ben bunu gayet normal karşılıyorum benimde sadece kese göründü geç döllenme olmuş olabilir sonuçta bizim hesaplamamız ile uyuşmaya bilir kendini ne kadar sitrese sokarsan bebegin o kadar etkilenir lütfen doktoruna güven ve eline karnına götürüp bebeğini hisset herseyin yolunda oldugunu söyle kirmizi leke ardindan gelen kahverengi leke belkide bebeğinin sana bir mesaji anne tutundum sana sende bana tutun kötülükleri aklından çıkar diyordur iyi düşünelim iyi olsun inşallah sag salim kucağımıza da alırızKızlar kafama takılan bir soru var fikirlerinizi merak ediyorum..
Benim beta baktıgımda çok güzel ilerliyordu 12 temmuz son değerim 2200 civarıydı. Yani şuan yine aynı düzende artsa ortalama 30 bin civarı olması lazım beta değerimin. Ama ulturosonda haftam 5+4 çıktı normalde 7+4 dü. Beta değerime göre bebek çoktan gözükmesi kalp atışlarınıda görmem lazımdı. Kesem düzensiz gözükmüştü doktor yolk kesesi gördüğünü demedi ama çekmiş ulturosonda var kese o olunca boş gebelik olmazmış. Ama hala bebek yok ortalıkta şimdi sırt üstü yatıyorum düşük tehlikesine karşın sadece peçeteye 1 kez kırmızı leke kan geldi ve ertesi gün peçeteye akıntımla beraber kahve rengi leke geldi daha da birşry yok şuanlık. Kafam allak bullak belli ki sağlıksız bir gebelik beta değerimle ulturoson haftalığım uyuşmuyor. Aynı şekilde takvimdekiylede. Acaba sonradan mı sağlıksız gebeliğe döndü
Ve ayrıca şunu da belirtmek isterim benim beta artısım 3.günde hep dört dört artmışti 4 haftalik demeden bir hafta önce 3000 civarıydı doktor beta artisinin keseyle yada cocugun haftasiyla alakali olmadigini belirtti keseye gore hafta yorumlamak yanlismış beta sadece gelisimini gosteriyormus o yuzden gelisiminizde gayet guzel gidiyor boyle dusunCanim benimde normalde 6haftalık olması gerekirken 4 haftalik gözüktü ultrasonda ben bunu gayet normal karşılıyorum benimde sadece kese göründü geç döllenme olmuş olabilir sonuçta bizim hesaplamamız ile uyuşmaya bilir kendini ne kadar sitrese sokarsan bebegin o kadar etkilenir lütfen doktoruna güven ve eline karnına götürüp bebeğini hisset herseyin yolunda oldugunu söyle kirmizi leke ardindan gelen kahverengi leke belkide bebeğinin sana bir mesaji anne tutundum sana sende bana tutun kötülükleri aklından çıkar diyordur iyi düşünelim iyi olsun inşallah sag salim kucağımıza da alırız
Canım beyaz ve şeffaf akıntı normal hatta kahverengi ve pembe akıntıda normal
Sagolun kızlar henüz kac haftalık bilemiyorum, araya bayram girdi, doktora kese görmeye gidemedik. İnşallah kese oluşmuştur.6-8. Haftalarda beyaz akıntılar başlar diye okudum uygulamada Bende de seyrek de olsa geliyor
Iste hep diyorum deniz havuz yasaklanmali hamilelere cunku enfeksiyon riski var. Insallah bebegin sana simsiki tutunur cnm.Marmaris'te doktora gittim deniz herşey yasak dedi düşük tehdidi var dedi.o moral bozukluğu ile dün yola çıkıp İstanbul'a döndüm bol bol dinlenmek için. Her ne kdar burda dinlen öyle dön desede kalmak lstemedim. Kalp atışlarını dinledik çok şükür ama kese disindaki kanama alanı hala var
1 hafta sonra gel dedi, o sıra 6 buçuk olucak gözükmesi gerekiyor en geç bir haftaya dediCanım çoğu gebelikte haftayla çıkan uyuşmuyor. Fark bebek büyüdükçe kapanıyor bazen de kapanmadan ilerleyebiliyor. Doktorun ne zaman çağırdı tekrar kontrole?
İnşAllah içime su serptiniz teşekkür ederimCanim benimde normalde 6haftalık olması gerekirken 4 haftalik gözüktü ultrasonda ben bunu gayet normal karşılıyorum benimde sadece kese göründü geç döllenme olmuş olabilir sonuçta bizim hesaplamamız ile uyuşmaya bilir kendini ne kadar sitrese sokarsan bebegin o kadar etkilenir lütfen doktoruna güven ve eline karnına götürüp bebeğini hisset herseyin yolunda oldugunu söyle kirmizi leke ardindan gelen kahverengi leke belkide bebeğinin sana bir mesaji anne tutundum sana sende bana tutun kötülükleri aklından çıkar diyordur iyi düşünelim iyi olsun inşallah sag salim kucağımıza da alırız
Bu tur durumlari defalarca yasadim hep kendimi uzdüm. Canim benim sana su an onerebilecegim tek sey dinlen ve bol bol su ic. Insirah suresini bol bol oku elini karnina koyup ve kalbimdeki hakkimda hayirli eyle Rabbim de. Cunku bu durum paikolojik olarak cok zor ve anne adayi olarak senin yapabilicegin seyler yazdiklarim. Bi de kabak cekirdegi dereotu kivi avokado ye. Bebegin tutunmasini saglar ve uzulme. Sen uzuldukce bebegin gelisimi de zorlasir.Kızlar kafama takılan bir soru var fikirlerinizi merak ediyorum..
Benim beta baktıgımda çok güzel ilerliyordu 12 temmuz son değerim 2200 civarıydı. Yani şuan yine aynı düzende artsa ortalama 30 bin civarı olması lazım beta değerimin. Ama ulturosonda haftam 5+4 çıktı normalde 7+4 dü. Beta değerime göre bebek çoktan gözükmesi kalp atışlarınıda görmem lazımdı. Kesem düzensiz gözükmüştü doktor yolk kesesi gördüğünü demedi ama çekmiş ulturosonda var kese o olunca boş gebelik olmazmış. Ama hala bebek yok ortalıkta şimdi sırt üstü yatıyorum düşük tehlikesine karşın sadece peçeteye 1 kez kırmızı leke kan geldi ve ertesi gün peçeteye akıntımla beraber kahve rengi leke geldi daha da birşry yok şuanlık. Kafam allak bullak belli ki sağlıksız bir gebelik beta değerimle ulturoson haftalığım uyuşmuyor. Aynı şekilde takvimdekiylede. Acaba sonradan mı sağlıksız gebeliğe döndü
Dogru söylüyorsunuz artık üzülmüyorum aslında ama belirsizlik içindeyim bu kafamı bulandırıyor. Kalp atışını duymak için baya geç gittim doktora hatta hani duyayımda içim rahat olsun bir daha onu bekleme stresine girmiyim ama tam tersi oldu.. nasipten öte yol yokBu tur durumlari defalarca yasadim hep kendimi uzdüm. Canim benim sana su an onerebilecegim tek sey dinlen ve bol bol su ic. Insirah suresini bol bol oku elini karnina koyup ve kalbimdeki hakkimda hayirli eyle Rabbim de. Cunku bu durum paikolojik olarak cok zor ve anne adayi olarak senin yapabilicegin seyler yazdiklarim. Bi de kabak cekirdegi dereotu kivi avokado ye. Bebegin tutunmasini saglar ve uzulme. Sen uzuldukce bebegin gelisimi de zorlasir.
Ohhh çok şükür yorma kendini ayaklarını uzat dinlen lekenlenmen kesilene kadar benim bir arkadaşımın 4 ay sürdü ama aldı bebişini kucağına hiç bozma kalbini güzel olacak inşallah107,4 çıktı çok şükür
Yatıyorum valla. Çok teşekkür ederimOhhh çok şükür yorma kendini ayaklarını uzat dinlen lekenlenmen kesilene kadar benim bir arkadaşımın 4 ay sürdü ama aldı bebişini kucağına hiç bozma kalbini güzel olacak inşallah
Bana da doktorum sorun olmaz dedi. 6 saatlik yola çıktım, eger bulantilariniz oluyorsa hic tavsiye etmem çok kötü bi yolculuk oldu dönüşün derdine düştüm gelir gelmezKızlar uzun yola çıkan var mı ? Doktorum bir sorun olmaz demişti ama emin olamıyorum
Bende haftaya çıkacağımKızlar uzun yola çıkan var mı ? Doktorum bir sorun olmaz demişti ama emin olamıyorum
Gözün aydın artık rahat bir nefes al ve dinlen hep bence haftaya cumartesi görürsün keseyi Allahın izniyle inşallah107,4 çıktı çok şükür
Ben cikmadim cikmayi da dusunmuyorum. Arkadasim korona oldu 8 haftalik bebegini kaybetti.O yuzden temkinli davranmaya calisiyorum elimden geldigince. Uzun yola cikacaksanda tam emin degilim ama 2 saatte bir durup yuruyus yapman lazim sanirim kan dolasimi icin.Kızlar uzun yola çıkan var mı ? Doktorum bir sorun olmaz demişti ama emin olamıyorum