2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
İnşallah papatyam. Bı ikizim olsa mesela. Benden mutlusu olmazdı
Ne güzel olurdu benim ikiz kardeşim var bilirim ikiz olmanın güzelliğini falan benim bebişimde benim gibi ikiz olsa bi süpriz yapsa

Ne güzel olurdu benim ikiz kardeşim var bilirim ikiz olmanın güzelliğini falan benim bebişimde benim gibi ikiz olsa bi süpriz yapsa
Aaa harika bişey papatyam. Benimde baba tarafından çok ikiz var. Tek seferde yapıp çıkma istiyorum işin içinden senin öyle bir ihtimal mi var yoksa

Aaa harika bişey papatyam. Benimde baba tarafından çok ikiz var. Tek seferde yapıp çıkma istiyorum işin içinden senin öyle bir ihtimal mi var yoksa
Eşim tarafındada ikiz var,bende zaten ikizim olabilir belkide canım kese görününce belli olucakda işte,yarın gidicem hastaneye hayırlısıyla

Canım ben adet sonrası hemen yumurtladım o ilk ilişkilerde hamile kaldım büyük ihtimal. Yani adet bitince temizlendikten sonra gün aşırı değerlendir.
Kuzum benimde adet biteli bugün 4. Gün. Değerlendircem insallah. 2 gün önce de değerlendirdim. Böyle devam edebilirsek çok iyi olacak. İnşallah faydası olur bu temponun

beni cumartesi çağırdı göremezse ben utandım baktırmak istemiyorum, korkuyorum o zaman bi 10 gün daha bekler tekrar giderim ben sıpa nazlı çıkacak belli değerlerde geriden geliyor
Kuzum korkulacak bir şey yok alttan muayenede bi zararı olsa doktorlar yapmaz zaten tabi senin tercihin inşallah karindan görünür diyelim bebiş

Kuzum benimde adet biteli bugün 4. Gün. Değerlendircem insallah. 2 gün önce de değerlendirdim. Böyle devam edebilirsek çok iyi olacak. İnşallah faydası olur bu temponun
İnş tatlım. Benim son adet tarihim 9 şubat , 9şubatta adet oldum ilk gün yani, 19 şubatta yumurtlama gördüm ben ,çok erken yumurtlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…