- 6 Aralık 2017
- 208
- 207
İçim rahatladı sizlerden duyunca. İnternetten de baktım 5-6 haftalarda normalmiş rahim büyüdüğünden dolayı. Tabi şiddetli ve uzun sürmediği sürece.benimde sağ kasık sancıları ara ara geçmişe göre daha seyrek devam ediyor
İnşallah kahvelimmmmKuzum bekliyoruz senideinşallahhh kısa sürede aramıza katılırsın
Canım papatyam. İnşallah anne olalim da topikler farketmez dediğin gibi.Kuzuummm sana kapımız hepp açııkk, Aralık annesi ol geell yinede listeye ekleriimm
İnşallah kelebeğimCanım yaaaahiç umudunu kaybetme bak ben hiç ummuyordum cidden yine adet olcam diye beklerken bebeiş geldi. Rabbim sanada nasip etsin .tez zamanda arkamızdan gel inş
Bu ay olucak canım ben inanıyorumCanım papatyam. İnşallah anne olalim da topikler farketmez dediğin gibi.
İnşallah papatyam. Bı ikizim olsa mesela. Benden mutlusu olmazdıBu ay olucak canım ben inanıyorum
Ne güzel olurduİnşallah papatyam. Bı ikizim olsa mesela. Benden mutlusu olmazdı
Aaa harika bişey papatyam. Benimde baba tarafından çok ikiz var. Tek seferde yapıp çıkma istiyorum işin içindenNe güzel olurdubenim ikiz kardeşim var bilirim ikiz olmanın güzelliğini falan benim bebişimde benim gibi ikiz olsa bi süpriz yapsa
Eşim tarafındada ikiz var,bende zaten ikizimAaa harika bişey papatyam. Benimde baba tarafından çok ikiz var. Tek seferde yapıp çıkma istiyorum işin içindensenin öyle bir ihtimal mi var yoksa
Çifte sürprizlere bayılırım. Hadi hayırlısı papatyam. Büyütürken yardıma gelirimEşim tarafındada ikiz var,bende zaten ikizimolabilir belkide canım kese görününce belli olucakda işte,yarın gidicem hastaneye hayırlısıyla
Gell kuzumm bir kendini göstersindd hayırlısıylaÇifte sürprizlere bayılırım. Hadi hayırlısı papatyam. Büyütürken yardıma gelirim
İstanbul'dayım papatyamGell kuzumm bir kendini göstersindd hayırlısıylahangi şehirdeydin sen
Manisa kuzumİstanbul'dayım papatyamsen neredesin
Canım ben adet sonrası hemen yumurtladım o ilk ilişkilerde hamile kaldım büyük ihtimal. Yani adet bitince temizlendikten sonra gün aşırı değerlendir.İnşallah kelebeğimbu muhteşem duyguyu bir an evvel yaşamak istiyorum bende
ya canımmm tek yada ikiz ne zaman belli olur.Yani 6-7 haftalıkken öğrenebilir miyiz acabaEşim tarafındada ikiz var,bende zaten ikizimolabilir belkide canım kese görününce belli olucakda işte,yarın gidicem hastaneye hayırlısıyla
Kuzum benimde adet biteli bugün 4. Gün. Değerlendircem insallah. 2 gün önce de değerlendirdim. Böyle devam edebilirsek çok iyi olacak. İnşallah faydası olur bu temponunCanım ben adet sonrası hemen yumurtladım o ilk ilişkilerde hamile kaldım büyük ihtimal. Yani adet bitince temizlendikten sonra gün aşırı değerlendir.
Kuzum korkulacak bir şey yok alttan muayenede bi zararı olsa doktorlar yapmaz zaten tabi senin tercihin inşallah karindan görünür diyelim bebişbeni cumartesi çağırdı göremezse ben utandım baktırmak istemiyorum, korkuyorum o zaman bi 10 gün daha bekler tekrar giderim ben sıpa nazlı çıkacak belli değerlerde geriden geliyor
İnş tatlım. Benim son adet tarihim 9 şubat , 9şubatta adet oldum ilk gün yani, 19 şubatta yumurtlama gördüm ben ,çok erken yumurtlamışımKuzum benimde adet biteli bugün 4. Gün. Değerlendircem insallah. 2 gün önce de değerlendirdim. Böyle devam edebilirsek çok iyi olacak. İnşallah faydası olur bu temponun
Haber et guzum mutlakaEşim tarafındada ikiz var,bende zaten ikizimolabilir belkide canım kese görününce belli olucakda işte,yarın gidicem hastaneye hayırlısıyla