2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
kuzu seninkini göbekten gördü dimi bende cumartesi gidicem inşallah görünür 🙏
Kuzum karından goremedi benimkini bastırmayayım daha fazla vajinal bakalım dedi hafif göbüş var belki ondan olabilir diye düşündüm bi de betam hesaplara gore maksimum 2800 3000 civarıydı, vajinadan aleti sokunca hemen gördük daha çok küçük10 gün sonra gel gelisimine bakalım kesenin olması su an için yeterli dedi
Sanırım 4 ün içindeyim nasıl hesaplanıyo bilmiyorum ama sat 14 şubat

Bilemedim ki görmek için Elazığa gidicem git gel ortalama 4 saat o kadar kararsızım ki bi yanım git keseyi gör diyo bir yanım otur oturduğun yerde stres yapmadan bekle diyo
Yolun baya uzunmus kuzucum değerlerin çok güzel arttı ama ağrın sizin lekelenmen yoksa bekle istersen yol da yorar çünkü keseyi görse bile gelişimi için kalp atışı için tekrar çağıracak sürekli git gel yapmış olacaksın yol stresi olacak bu sefer, bebegin büyüyor içinde su an güzel düşün güzel olsun stres yapma😍

Selam kızlar dün test yaptım adetim 2 gün gecikti hiçbirsey yoktu testte 1 2 saat sonra baktım silik çıkmış. Bu ay yumurta takibi yaptrdm ama iğne vurunmadım. Son adet 14 şubat. Bir de zaten yumurta geç gelişti IMG_20220315_162917.jpg

Günaydın kızlar,
Ya bi merak içindeyim kızlar ben 2 gün önce öğrendim gebeliğimi tekrar ayın 22’sinde kan vereceğim çok sabırsızım endişeliyim nasıl iyimi herşey merak ediyorum 😞
Dün iş yerinde son 2,5 saat hiç durmadan yürüdüm bu iş gebeliğime zarar verecek diye korkuyorum bel ağrısı yaşadım eve gelince çok yorgundum 😞
Allah göstermesin de kan gelmediği sürece herşey iyidir dimi kızlar ?
Uzanınca ağrım yok ama böyle ayaklanınca adet sancısı gibi ağrılarım kasık ağrılarım oluyor normal mi ?
Bi içime su serpin kızlar ya ❤️
Doktorum kanda beta kaç çıktı demedi bile bende sormak aklima gelmedi 2-3 günde takip etmesi gerekmiyormuydu beta’yı tam bir hafta sonraya verdi 😭
Öncelikle hayırlı olsun. 9 ay boyunca ara sıra ağrılar olacak. Önceki gebeliğimde doktorum pozisyon değiştirince geçen ağrıyı ciddiye almaycaksın demişti.

Selam kızlar dün test yaptım adetim 2 gün gecikti hiçbirsey yoktu testte 1 2 saat sonra baktım silik çıkmış. Bu ay yumurta takibi yaptrdm ama iğne vurunmadım. Son adet 14 şubat. Bir de zaten yumurta geç gelişti Eki Görüntüle 3027007
Bugünde bi deneyin isterseniz testin markası ne

kuzuuu mesajım geride kaldı sana da söyleyim 😍😍 dün betam 770 çıktı biliyorsun benim bat günü 1.2 ydi 4 gün sonra 27 olmuştu. doktor cumartesi gel dedi inşallah karından görür göremezse alttan baksa mı ki korkuyorum birşey olur diye. Yada biraz daha mı beklesem?
Yavrum bişey olsa okadar kişi alttan baktırmazdı bende baktırdım çok şükür bişey yok 🥰🥰 ama karından da görebilir oda var

Kuzum karından goremedi benimkini bastırmayayım daha fazla vajinal bakalım dedi hafif göbüş var belki ondan olabilir diye düşündüm bi de betam hesaplara gore maksimum 2800 3000 civarıydı, vajinadan aleti sokunca hemen gördük daha çok küçük10 gün sonra gel gelisimine bakalım kesenin olması su an için yeterli dedi

Yolun baya uzunmus kuzucum değerlerin çok güzel arttı ama ağrın sizin lekelenmen yoksa bekle istersen yol da yorar çünkü keseyi görse bile gelişimi için kalp atışı için tekrar çağıracak sürekli git gel yapmış olacaksın yol stresi olacak bu sefer, bebegin büyüyor içinde su an güzel düşün güzel olsun stres yapma😍
beni cumartesi çağırdı göremezse ben utandım baktırmak istemiyorum, korkuyorum o zaman bi 10 gün daha bekler tekrar giderim ben sıpa nazlı çıkacak belli değerlerde geriden geliyor 😊

Herkes burda. Benim kızlar burda 🥳🥰🤩💋❤️ sizin için tabiki çok mutluyum. Keşke bende Kasım anneleri topiginde olaydım. İnşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsiniz hepiniz canlarım. Size yetişmek için çok emek vercem bu ay 🤩😀 gece gece öpüldünüz 💋 Pasha22 Pasha22 @adehussG Papatyamelo Papatyamelo kahvelihatunn kahvelihatunn Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek 🥳💜🥳💜🥳💜
Canım yaaaa:KK68: hiç umudunu kaybetme bak ben hiç ummuyordum cidden yine adet olcam diye beklerken bebeiş geldi. Rabbim sanada nasip etsin .tez zamanda arkamızdan gel inş :KK200::nazar:

X