KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar yasak listesinden lazer epilasyon da var size de yasak mıydı? Ev tipi IPL kullanıyorum o da zararlı mı acaba

Hayır canım sadece gonalf yap dediler antibiyotik ve folik asit şuan
Cetrodite ne zaman kullanacakmışsın? Senin ilaçlar uyguna gelmiş valla biz şimdiden 50 küsür bin sadece ilaçlara verdik. Yasak listesi gibi bişey demedi doktor bana sadece sigara ve alkol yasak dedi. Birde sebzeleri iyi yıkamamı söyledi

Cetrodite ne zaman kullanacakmışsın? Senin ilaçlar uyguna gelmiş valla biz şimdiden 50 küsür bin sadece ilaçlara verdik. Yasak listesi gibi bişey demedi doktor bana sadece sigara ve alkol yasak dedi. Birde sebzeleri iyi yıkamamı söyledi
5 gün sonra kontrol var o zaman bilgilendireceğim dedi. Rapor ve sigorta karşılıyor ya canım. Bana uzun bir liste verdi
1000010129.jpg

Senin ilaç dozları mı yüksek acaba benimkini de devlet karşılamıyordu, ilaçları 22bine aldık bu ay içerisinde

5 gün sonra kontrol var o zaman bilgilendireceğim dedi. Rapor ve sigorta karşılıyor ya canım. Bana uzun bir liste verdi Eki Görüntüle 3511081
Ooo baya detaylı. Sen olabildiğince sağlıklı beslenmeye bak. Ben hergün olmasa bile düzenli bir şekilde avokado yemeye çalışıyorum muhtemelen opudan sonra daha dikkatli olurum. Acaba ilişki neden yasak

Senin ilaç dozları mı yüksek acaba benimkini de devlet karşılamıyordu, ilaçları 22bine aldık bu ay içerisinde
Ben toplamda 11 kutu gonal f 300, 5 kutu cetrodite 1 ovitrelle 2 gonapeptyl kullanmış oluyorum. Birde klinikten alıyorum ilaçları belki fiyat farkı oluyordur

Ooo baya detaylı. Sen olabildiğince sağlıklı beslenmeye bak. Ben hergün olmasa bile düzenli bir şekilde avokado yemeye çalışıyorum muhtemelen opudan sonra daha dikkatli olurum. Acaba ilişki neden yasak
İlişki yasak değil aslında.

Eğer taze transfer yapılacaksa 5. günden sonra birlikte olmayın diyorlar, sperm kalitesi için.
Opudan 4 gün önce birlikte olmamızı bizzat istediler hatta. Uzun süreli perhiz de istemiyorlar çünkü. Yumurta toplamadan sonra birkaç gün enfeksiyon ihtimaline karşı istemiyorlar. Ama sonrası için sert olunmadıkça bi sıkıntı olmuyor. Bizim hocamız “Birlikteliği normalde yasaklamam, ama çiftler olumsuz sonuç aldıklarında ona bağlıyorlar, kendilerini suçluyorlar, bu yüzden bu süreçte ilişkiye girmeyin” diyoruz şeklinde açıklamıştı. Biz şahsen eşimle transferden 5 gün sonra birlikte olmuştuk, bir de 9. gün..

Ve sonucumuz çok şükür pozitif çıktı. Demem o ki aslında rahat olmak lazım bu süreçte, diğer türlüsü bizi yoruyor

X