2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
kuzu seninkini göbekten gördü dimi bende cumartesi gidicem inşallah görünür
Kuzum karından goremedi benimkini bastırmayayım daha fazla vajinal bakalım dedi hafif göbüş var belki ondan olabilir diye düşündüm bi de betam hesaplara gore maksimum 2800 3000 civarıydı, vajinadan aleti sokunca hemen gördük daha çok küçük10 gün sonra gel gelisimine bakalım kesenin olması su an için yeterli dedi
Yolun baya uzunmus kuzucum değerlerin çok güzel arttı ama ağrın sizin lekelenmen yoksa bekle istersen yol da yorar çünkü keseyi görse bile gelişimi için kalp atışı için tekrar çağıracak sürekli git gel yapmış olacaksın yol stresi olacak bu sefer, bebegin büyüyor içinde su an güzel düşün güzel olsun stres yapma

Selam kızlar dün test yaptım adetim 2 gün gecikti hiçbirsey yoktu testte 1 2 saat sonra baktım silik çıkmış. Bu ay yumurta takibi yaptrdm ama iğne vurunmadım. Son adet 14 şubat. Bir de zaten yumurta geç gelişti

Öncelikle hayırlı olsun. 9 ay boyunca ara sıra ağrılar olacak. Önceki gebeliğimde doktorum pozisyon değiştirince geçen ağrıyı ciddiye almaycaksın demişti.

Bugünde bi deneyin isterseniz testin markası ne

Yavrum bişey olsa okadar kişi alttan baktırmazdı bende baktırdım çok şükür bişey yok ama karından da görebilir oda var

beni cumartesi çağırdı göremezse ben utandım baktırmak istemiyorum, korkuyorum o zaman bi 10 gün daha bekler tekrar giderim ben sıpa nazlı çıkacak belli değerlerde geriden geliyor

Canım yaaaa hiç umudunu kaybetme bak ben hiç ummuyordum cidden yine adet olcam diye beklerken bebeiş geldi. Rabbim sanada nasip etsin .tez zamanda arkamızdan gel inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…