- 6 Aralık 2017
- 208
- 207
Bende solda oldu canım 3-4 gün sürdü şimdi yokKızlar benim bugün sağ kasığımda ara ara vuran bi sancı var. Sizde de hamileliğinizi öğrendikten sonra oluyor muydu?
Benim de geçmişti ama şimdi sabah uyandığımdan beri yokluyor anlamadımBende solda oldu canım 3-4 gün sürdü şimdi yok
Rahim büyüyor ondan olabilir canım stres yapmaBenim de geçmişti ama şimdi sabah uyandığımdan beri yokluyor anlamadım
Kuzum karından goremedi benimkini bastırmayayım daha fazla vajinal bakalım dedi hafif göbüş var belki ondan olabilir diye düşündüm bi de betam hesaplara gore maksimum 2800 3000 civarıydı, vajinadan aleti sokunca hemen gördük daha çok küçük10 gün sonra gel gelisimine bakalım kesenin olması su an için yeterli dedikuzu seninkini göbekten gördü dimi bende cumartesi gidicem inşallah görünür
Yolun baya uzunmus kuzucum değerlerin çok güzel arttı ama ağrın sizin lekelenmen yoksa bekle istersen yol da yorar çünkü keseyi görse bile gelişimi için kalp atışı için tekrar çağıracak sürekli git gel yapmış olacaksın yol stresi olacak bu sefer, bebegin büyüyor içinde su an güzel düşün güzel olsun stres yapmaSanırım 4 ün içindeyim nasıl hesaplanıyo bilmiyorum ama sat 14 şubat
Bilemedim ki görmek için Elazığa gidicem git gel ortalama 4 saat o kadar kararsızım ki bi yanım git keseyi gör diyo bir yanım otur oturduğun yerde stres yapmadan bekle diyo
Teşekkürler canımHayırlı olsun canım, çok sevindim
Kuzuummm sana kapımız hepp açııkk, Aralık annesi ol geell yinede listeye ekleriimmHerkes burda. Benim kızlar burdasizin için tabiki çok mutluyum. Keşke bende Kasım anneleri topiginde olaydım. İnşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsiniz hepiniz canlarım. Size yetişmek için çok emek vercem bu ay gece gece öpüldünüz Pasha22 @adehussG Papatyamelo kahvelihatunn Eflatun1Kelebek
Öncelikle hayırlı olsun. 9 ay boyunca ara sıra ağrılar olacak. Önceki gebeliğimde doktorum pozisyon değiştirince geçen ağrıyı ciddiye almaycaksın demişti.Günaydın kızlar,
Ya bi merak içindeyim kızlar ben 2 gün önce öğrendim gebeliğimi tekrar ayın 22’sinde kan vereceğim çok sabırsızım endişeliyim nasıl iyimi herşey merak ediyorum
Dün iş yerinde son 2,5 saat hiç durmadan yürüdüm bu iş gebeliğime zarar verecek diye korkuyorum bel ağrısı yaşadım eve gelince çok yorgundum
Allah göstermesin de kan gelmediği sürece herşey iyidir dimi kızlar ?
Uzanınca ağrım yok ama böyle ayaklanınca adet sancısı gibi ağrılarım kasık ağrılarım oluyor normal mi ?
Bi içime su serpin kızlar ya
Doktorum kanda beta kaç çıktı demedi bile bende sormak aklima gelmedi 2-3 günde takip etmesi gerekmiyormuydu beta’yı tam bir hafta sonraya verdi
benimde sağ kasık sancıları ara ara geçmişe göre daha seyrek devam ediyorKızlar benim bugün sağ kasığımda ara ara vuran bi sancı var. Sizde de hamileliğinizi öğrendikten sonra oluyor muydu?
Bugünde bi deneyin isterseniz testin markası neSelam kızlar dün test yaptım adetim 2 gün gecikti hiçbirsey yoktu testte 1 2 saat sonra baktım silik çıkmış. Bu ay yumurta takibi yaptrdm ama iğne vurunmadım. Son adet 14 şubat. Bir de zaten yumurta geç gelişti Eki Görüntüle 3027007
Yavrum bişey olsa okadar kişi alttan baktırmazdı bende baktırdım çok şükür bişey yokkuzuuu mesajım geride kaldı sana da söyleyimdün betam 770 çıktı biliyorsun benim bat günü 1.2 ydi 4 gün sonra 27 olmuştu. doktor cumartesi gel dedi inşallah karından görür göremezse alttan baksa mı ki korkuyorum birşey olur diye. Yada biraz daha mı beklesem?
One step.. Bugün kan verecem inş pozitif sonucu görürümBugünde bi deneyin isterseniz testin markası ne
beni cumartesi çağırdı göremezse ben utandım baktırmak istemiyorum, korkuyorum o zaman bi 10 gün daha bekler tekrar giderim ben sıpa nazlı çıkacak belli değerlerde geriden geliyorKuzum karından goremedi benimkini bastırmayayım daha fazla vajinal bakalım dedi hafif göbüş var belki ondan olabilir diye düşündüm bi de betam hesaplara gore maksimum 2800 3000 civarıydı, vajinadan aleti sokunca hemen gördük daha çok küçük10 gün sonra gel gelisimine bakalım kesenin olması su an için yeterli dedi
Yolun baya uzunmus kuzucum değerlerin çok güzel arttı ama ağrın sizin lekelenmen yoksa bekle istersen yol da yorar çünkü keseyi görse bile gelişimi için kalp atışı için tekrar çağıracak sürekli git gel yapmış olacaksın yol stresi olacak bu sefer, bebegin büyüyor içinde su an güzel düşün güzel olsun stres yapma
İnşallahh hayırlı haberlerini bekliyoruzzzOne step.. Bugün kan verecem inş pozitif sonucu görürüm
seninle ilk hamilelik için test yapma süreçlerindeki muhabbetlerimiz geldi aklımaYavrum bişey olsa okadar kişi alttan baktırmazdı bende baktırdım çok şükür bişey yokama karından da görebilir oda var
Güzel sonuçlarını bekliyoruz, ikinci bebek tecrübeli anneOne step.. Bugün kan verecem inş pozitif sonucu görürüm
Ay inş 4. 5 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 4 yıldır istiyoruz bu ay nasip olur inşallahGüzel sonuçlarını bekliyoruz, ikinci bebek tecrübeli anne
Canım yaaaaHerkes burda. Benim kızlar burdasizin için tabiki çok mutluyum. Keşke bende Kasım anneleri topiginde olaydım. İnşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsiniz hepiniz canlarım. Size yetişmek için çok emek vercem bu ay gece gece öpüldünüz Pasha22 @adehussG Papatyamelo kahvelihatunn Eflatun1Kelebek
Hep sizinleyim nursumayyy hellocuğum sen hala bizimlesin ben son dakikada olsa geleceğini biliyorum ve tüm dualarım seninle.pozitif enerjini çok özledik.