Bende yarın kan vereceğim ve çok korkuyorum kalbim yerinden cikacak
Son gün daha zormuş değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarın kan vereceğim ve çok korkuyorum kalbim yerinden cikacak
Hayırlı olsun maşallah çok güzel haber ilk beta 52 miydiBen geçen cuma günü kan vermiştim, bi de dün verdim. Beta 52 ile pozitif görmüş olduk, dün de 450’ye yükselmiş
Hayır canım bana verilmedi sana verildi miOpu olacak olan arkadaşlar size de lavman ve fitil verdiler mi bir gün öncesinden yapılacak?
Evet merkezden mesaj geldi reçete yazmışlar. Cumartesi gecesi lavman ve 2 tanede fitil. Anlamadım neden. Ameliyat mı yapcaklar acabaHayır canım bana verilmedi sana verildi mi
Evet 10. Gün değeriydi Sizde durum ne?Hayırlı olsun maşallah çok güzel haber ilk beta 52 miydi
Hemde nasıl elim ayağım birbirine dolanıyor sürekli bir sn bile aklımdan çıkaramıyorum baya heyecan yaptimSon gün daha zormuş değil mi
Ben transfer günü saymasak bugün 2 ci günüm bekliyorum hiç bir belirti yok hatta adet belirtilerim var transferiniz dondurulmuş muydu inşallah kucağınıza alırsınız adınıza sevindimEvet 10. Gün değeriydi Sizde durum ne?
Ben de yarın sabah kan vereceğim 10. günümYarın sabahtan vereceğim 17 gibi çıkar çok stresliyim beklemek güzeldi şimdi ya negatif çıkarsa stresi var sizin süreciniz ne aşamada?
İnşallah güzel haber alırsınızHemde nasıl elim ayağım birbirine dolanıyor sürekli bir sn bile aklımdan çıkaramıyorum baya heyecan yaptim
Beşinci gün embriyosu mu peki ben de yarın vereceğim de ona göreEvet 10. Gün değeriydi Sizde durum ne?
Benim için nedense bugün daha kolay geçti kızlar son gün çünkü artık sonuca kavuşacağızHemde nasıl elim ayağım birbirine dolanıyor sürekli bir sn bile aklımdan çıkaramıyorum baya heyecan yaptim
Yok hayır 3. gün embriyosuydu benimki Seninki de belli olur bence artık 5. gün embriyosuysaBeşinci gün embriyosu mu peki ben de yarın vereceğim de ona göre
Maşallah çok güzelBen geçen cuma günü kan vermiştim, bi de dün verdim. Beta 52 ile pozitif görmüş olduk, dün de 450’ye yükselmiş
12 kasımda transfer olmuştu, 22 kasımda öğrenmiş oldukMaşallah çok güzel
10. Gün öğrenmissiniz sağlıcakla devam eder inşallah bizlere de dua edin12 kasımda transfer olmuştu, 22 kasımda öğrenmiş olduk
Ay etmez miyim, hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza Sizde durum ne?10. Gün öğrenmissiniz sağlıcakla devam eder inşallah bizlere de dua edin
52 değeri duyunca 3. Gün embriyosumu dedim kendimce zatenYok hayır 3. gün embriyosuydu benimki Seninki de belli olur bence artık 5. gün embriyosuysa
Fitil verdiler mi peki? Valla lavman olayı da hep korktuğum şeydiHayir bana vermediler. Sonucta bagirsaklarinizda yapilan bir islem degil ki lavman neden istediler acaba
Hadi sağlıcakla gelsin inşallah Sonucu yaz mutlaka52 değeri duyunca 3. Gün embriyosumu dedim kendimce zaten
İdrar Testlerde var bakalım yarın ne diyecek kan
Aminn inşallahHadi sağlıcakla gelsin inşallah Sonucu yaz mutlaka