Insallah cok tesekkur ederim aynen bekleyeceğim bakalimBekleyin adete 1 gün kala veya adetınız gecınce yapın kan tahlili de düşük cıkınca moralınız vs bozulur gerek yok gec olması en iyi az daha sabır o haldegüzel haberler alırız ınsallah
Kızlaaar günaydın 7 martta beta verdiğimde 103tü dün verdim 15 mart 6138 benim hesaplamama göre dün 1500 küsürlerde olmalıydı çok mu hızlı ilerliyor ya da ikiz vs olabilir mi sizce?
Yaa bat yazmistim battaniye olarak klavye değiştirmişBattaniye çıkması nedir anlayamadım
PO değeriniz nedir (proteston )Kızlaaar günaydın 7 martta beta verdiğimde 103tü dün verdim 15 mart 6138 benim hesaplamama göre dün 1500 küsürlerde olmalıydı çok mu hızlı ilerliyor ya da ikiz vs olabilir mi sizce?
İnsallah gönlüme göre ben de bulurum doktor illa da diretmem tabi saglıkla ilerlesin ama yapmak denemek istiyorum direk sezeryan istemiyorumInsallah gönlünde ki gibi olur herşey ssvd biraz doktorla alakalı bence dener olmuyorsa zorlamaz zaten
En az 1648 vıkmadı gerekirken baya baya katlamış aile de ikiz var mı acabaOKYANUS302 neredeyse her gün iki kat kadar artmış dimi , maşallah .
Kuzum ailede ikiz var mı?Kızlaaar günaydın 7 martta beta verdiğimde 103tü dün verdim 15 mart 6138 benim hesaplamama göre dün 1500 küsürlerde olmalıydı çok mu hızlı ilerliyor ya da ikiz vs olabilir mi sizce?
6138 degeriyle kese falan gözükürOKYANUS302 neredeyse her gün iki kat kadar artmış dimi , maşallah .
Keseyi geç kalp atışı bile duyulur :)6138 degeriyle kese falan gözükür
Annemin teyzeleri ikiz bi de kuzenimin var ama onlar tüp bebek ikizi eşimin ailesinde de var ikizKuzum ailede ikiz var mı?
Oooo maşallah o zaman ikiz olma ihtimalleri var canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İlk çocuğun olacak dimi ? Bu değerle henüz keseyi görmedi mi doktorAnnemin teyzeleri ikiz bi de kuzenimin var ama onlar tüp bebek ikizi eşimin ailesinde de var ikiz
Ayyy inşallah ya ben kendimce hesaplamıştım doktorum sürekli kan verme dedi dün artışı merak edip verdim yüksek geldi baya randevum yarın bakalım inşallah keseyi görürümKeseyi geç kalp atışı bile duyulur :)
Evet ilk gebeliğim kuzum randevum yarın henüz gitmedim 3000üstü anca perşembe olur diye hesap ettiğim için o zamana aldım randevuOooo maşallah o zaman ikiz olma ihtimalleri var canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İlk çocuğun olacak dimi ? Bu değerle henüz keseyi görmedi mi doktor
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAyyy inşallah ya ben kendimce hesaplamıştım doktorum sürekli kan verme dedi dün artışı merak edip verdim yüksek geldi baya randevum yarın bakalım inşallah keseyi görürüm
Bakalım nasip kuzum belki tektir bi kaç tane okudum değeri hızlı yükselip tek olanları yarın haber ederim inşallahHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzhep çok isterdim ikiz ama ne benim ailemde ne eşiminkinde ikiz maalesef yok
Der mutlakaAnnemin teyzeleri ikiz bi de kuzenimin var ama onlar tüp bebek ikizi eşimin ailesinde de var ikiz
Ya sorma geçende aklıma geldi biliyomusun ozamanlarda ayrı güzeldiseninle ilk hamilelik için test yapma süreçlerindeki muhabbetlerimiz geldi aklımahala beraberiz ne güzel duygu tamam kuzu olmadı ben de baktırırım
Ayyy benm kütük manisa/kırkağaç :)Manisa kuzum