Ben keseyi 5+3 te gördüm kalp atışı içinde perşembe çağırdı bakalımBayanlar keseyi görmeye ne zaman gittiniz? Benim kan değerlerime bakan doktor 2 hafta sonra gidersen hem keseyi hem bebeği hem kalp atışlarını duyarsınız şuanlık herşey gayet güzel dedi sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim gitmelimiyim ? Bu arada şuanki betam dün 670 di
Cuma görünür kuzucum kese benim de geçen hafta pazartesi 622 çıkmıştı cuma günü gördüm keseyi, tabi sen bilirsin hepsi aradan çıksın diyorsan iki hafta falan bekle istersenBayanlar keseyi görmeye ne zaman gittiniz? Benim kan değerlerime bakan doktor 2 hafta sonra gidersen hem keseyi hem bebeği hem kalp atışlarını duyarsınız şuanlık herşey gayet güzel dedi sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim gitmelimiyim ? Bu arada şuanki betam dün 670 di
Değeriniz çok güzel karından gözükür sanırımKızlar bende hamileyim ilk adet tarihim 3 Şubat tahmini 5 haftalık gebeyim bgn keseyi görmek için gittim ama görünmedi alttan bakmak istedi daha çok yeni bebeğe zarar verir diye yaptırmadım erken mi sizce kan testi yaptırdım 5265 değerim
Göremedi Doktorum haftaya bi daha gel eğer yine göremezsem mecburen vajinalmuayne yapcam dedi değer çok yüksek değil mi neden görünmüyor anlamadım kızlarDeğeriniz çok güzel karından gözükür sanırım
Alttan bakar dediği gibi tek gözüksün de nereden olduğu önemli değil Rabbim sağlık versin inşallahGöremedi Doktorum haftaya bi daha gel eğer yine göremezsem mecburen vajinalmuayne yapcam dedi değer çok yüksek değil mi neden görünmüyor anlamadım kızlar
Hayırlı olsun canım, çok sevindimİnş bende burda yerimi alırım
Ay çok şükür kuzum iki gün önce 67 ydi şimdi 208 gayet güzel artmış o gün ki kahverengi akıntı bence okulda yorulduğundan gelmiş aman aman ilk üç ay kendimize dikkat ediyoruz208 çıktı sonucum
ayyy hellocuğum sen hala bizimlesin ben son dakikada olsa geleceğini biliyorum ve tüm dualarım seninle.Herkes burda. Benim kızlar burdasizin için tabiki çok mutluyum. Keşke bende Kasım anneleri topiginde olaydım. İnşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsiniz hepiniz canlarım. Size yetişmek için çok emek vercem bu ay gece gece öpüldünüz Pasha22 A adehussG Papatyamelo kahvelihatunn Eflatun1Kelebek
kuzuuu mesajım geride kaldı sana da söyleyimBenim değerim o şekilde çıktıktan 10 gün sonra keseyi gördüm ben
ikiz mi acaba betanız çok iyi maşallahKızlar bende hamileyim ilk adet tarihim 3 Şubat tahmini 5 haftalık gebeyim bgn keseyi görmek için gittim ama görünmedi alttan bakmak istedi daha çok yeni bebeğe zarar verir diye yaptırmadım erken mi sizce kan testi yaptırdım 5265 değerim
kuzu seninkini göbekten gördü dimi bende cumartesi gidicem inşallah görünürCuma görünür kuzucum kese benim de geçen hafta pazartesi 622 çıkmıştı cuma günü gördüm keseyi, tabi sen bilirsin hepsi aradan çıksın diyorsan iki hafta falan bekle istersen
Canım günaydınGünaydın kızlar,
Ya bi merak içindeyim kızlar ben 2 gün önce öğrendim gebeliğimi tekrar ayın 22’sinde kan vereceğim çok sabırsızım endişeliyim nasıl iyimi herşey merak ediyorum
Dün iş yerinde son 2,5 saat hiç durmadan yürüdüm bu iş gebeliğime zarar verecek diye korkuyorum bel ağrısı yaşadım eve gelince çok yorgundum
Allah göstermesin de kan gelmediği sürece herşey iyidir dimi kızlar ?
Uzanınca ağrım yok ama böyle ayaklanınca adet sancısı gibi ağrılarım kasık ağrılarım oluyor normal mi ?
Bi içime su serpin kızlar ya
Doktorum kanda beta kaç çıktı demedi bile bende sormak aklima gelmedi 2-3 günde takip etmesi gerekmiyormuydu beta’yı tam bir hafta sonraya verdi
Canım ben Belçikada yaşıyorum e nabız olayı yok bizde maalesefCanım günaydın
Bende yaklaşık her gün durmadan 1 saat yürümek zorunda kalan biriyim belim eve geldiğimde kopardı. Aslında tehlikeli hareketler bunlar yatıp dinlenmek en iyisi veya kendimizi çok yormamak. Kanamanın olmaması güzel ben de onunla avunuyorum. ilk betan kaç çıkmıştı E-nabızdan bakabilirsin. En azından ilk bir kaç haftayı betanın değer artışını takip etmek bence de yararlı gibi en azından kimyasal mol veya diğer durumlar için önlem teşkil ediyor. benim beta 27 çıkmıştı doktor bir hafta sonra gel dedi ben bu süreçte içim rahat etmedi tabigebelik testleri yaparak her iki günde bir çıkan çizgilerin koyuluğunu karşılaştırmıştım
Herşeyin başı stres sakin ol ve yakın gelecekteki bebeğini düşünsağlıkla kucağına alırsın inşallah
ondan emin değilim yanlış birşey demeyim, bilmiyorum.Canım ben Belçikada yaşıyorum e nabız olayı yok bizde maalesef
Boşlukta gibiyim öyle gün sayıyorum
Ben iki gün önce yaptığım test bile koyuydu daha ne kadar koyu görebilirim diyorum
Yinede bi bakayım inşallah. Allah göstermesin beta düşse gittikce silikleşir dimi test canım ?
Ayy öyle canım ama bu imkansız bir lisede görev yapıyorum dün de nöbetçiydimAy çok şükür kuzum iki gün önce 67 ydi şimdi 208 gayet güzel artmış o gün ki kahverengi akıntı bence okulda yorulduğundan gelmiş aman aman ilk üç ay kendimize dikkat ediyoruz
Kuzum bekliyoruz senideHerkes burda. Benim kızlar burdasizin için tabiki çok mutluyum. Keşke bende Kasım anneleri topiginde olaydım. İnşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsiniz hepiniz canlarım. Size yetişmek için çok emek vercem bu ay gece gece öpüldünüz Pasha22 A adehussG Papatyamelo kahvelihatunn Eflatun1Kelebek
Sanırım 4 ün içindeyim nasıl hesaplanıyo bilmiyorum ama sat 14 şubatBen keseyi 5+3 te gördüm kalp atışı içinde perşembe çağırdı bakalım
Biz tüp benek olduğumuz için hesap kolay oluyorKaçıncı haftanız sizin
Bilemedim ki görmek için Elazığa gidicem git gel ortalama 4 saat o kadar kararsızım ki bi yanım git keseyi gör diyo bir yanım otur oturduğun yerde stres yapmadan bekle diyoCuma görünür kuzucum kese benim de geçen hafta pazartesi 622 çıkmıştı cuma günü gördüm keseyi, tabi sen bilirsin hepsi aradan çıksın diyorsan iki hafta falan bekle istersen