2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Yukarda bahsetmiştim ilgili arkadaşlar biliyor zaten. 2 gün önce 67 çıktı sonucum bugğn kahve akıntım oldu korktum ve hastaneye gittim
Yani ben bilmiyordum açıklamak bence zor değil yeri geliyor günde 10 kere değerimi yazıyorum burda arkadaşlar bilmiyor die neysee canım polemiğe gerek yok

Oda olcak canım masallah

Ben cok oluyo kese göreli canım bugun 7 haftalık oldu tam 5 haftalık kese gördüm 6 hafta 3 günlükken kalp atışı duydum Allah a cok şükür
Canım ne güzel bizde 2 güne kadar krseyi göreceğiz nasipse. Umarım kalp atışını da duyarız bel ağrısı oldu mu sende ? Yorgunluktan mı bilmem çok ağrıdı bugün, kasıklarıma da hafif hafif sancı girer gibi oldu sonra geçti.

O kim.bilmiyorum ama ozel muayeneler genelde pahali oluyo. Ozel.sigorta gerekiyo. Bn yakinlardaki bi ozel hastanede bi dr a kafam yatti bakalim muayenesine gidince begenirsem devam.ederim

Dinlen canım bi sıkıntı olmadı agrı falan sadece cok miğdem bulanıyo sabahları işkence öğürme derecesinde bide uyku hali oluyo oglum uyuyunca ben de uyuyorum idare ediyorum bi sekil de

O kim.bilmiyorum ama ozel muayeneler genelde pahali oluyo. Ozel.sigorta gerekiyo. Bn yakinlardaki bi ozel hastanede bi dr a kafam yatti bakalim muayenesine gidince begenirsem devam.ederim
Daha açmadı doktor bulamazsam son çare hatayda doğurmayı düşünürken adam İstanbula kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…