KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba orta kalite embriyo transferinizi oldunuz mu acaba sonucunuz ne oldu . Bende bugun oldum
İlk transferim iyi kalite denildi tek embriyo konulmuştu, negatif geldi sonuç.
Doktorum hiç beklemeden diğer transferimi yaptı ve bu sefer diğer kalan iki embriyomu da koydu, sonuç hamileyim ama tek.(bende opuda 3 yumurta çıktı, üçü de döllendi, 5. gün embriyosu olarak dondurulmuştu.)

İlk transferim iyi kalite denildi tek embriyo konulmuştu, negatif geldi sonuç.
Doktorum hiç beklemeden diğer transferimi yaptı ve bu sefer diğer kalan iki embriyomu da koydu, sonuç hamileyim ama tek.(bende opuda 3 yumurta çıktı, üçü de döllendi, 5. gün embriyosu olarak dondurulmuştu.)
Hayırlısı ile ilerlesin embriyo kalitesi ile ilgili bilgi verildimi size

Merhaba kızlar 😊 hamilelikte herkeste meme hassasiyeti oluyor mu biliyor musunuz ?
Tutunma belirtisi olarak görülmesi normal karşılanır. Ama herkeste olmuyor. Mesela ben transfer sonrası 10. gün kan verene kadar ne kasık ağrısı ne meme hassasiyeti yaşadım. Hatta sırf bu yüzden ara ara endişelerim oldu tutmadı mı acaba diye. Ama pozitif sonucu gördük 🙏🏻 Yani demem o ki muhakkak belirti aramaya çalışmayın, akışına bırakın ve inanın. 🤎

Benimde aynı şekilde 12-13-15-17 mm bandında geziyorlar doktor en büyüğü 20 mm olduğunda toplamaya hazır olur o da perşembeye tekabül eder o yüzden perşembe akşam beni arayın çatlama iğnesini vurulacağınız saati söyleyeyim cumartesi sabah erkenden de yumurta toplama için hastanede olun dedi ben de iğne fobisi yoktu ama kendime hiç kıyamazdım afedersiniz ağda yapamam kaş bıyık bile alamam ama iğneleri kendin vur dedi diye ilk iğneyi göstererek vurulunca yaparım neler yapmadık ki dedim bende şaşırıyorum hayat ne getirirse eyvallah deyip devam ediyoruz yeter ki sağlıklı olalım şükür
Şimdi bakıyorum da gerçekten bebek için herşeyi göze alabilirim. Bende muhtemelen cuma gecesi çatlatma iğnesi olacağım pazar günü de yumurta toplama yapılacak. Bu yolda yapabileceğim herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Çünkü hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Ve bunun için fedakarlık yapmıcaksam ne için yapacağım ki. Şimdiden bile endişelerimiz oluyor yumurta çatladı mı kaç tane toplanacak. Ne zaman transfer olacağız acaba tutunacak mı? Birde anne olduktan sonra ki endişeler var. Asıl o noktada başlıyor ama olsun yinede herşeye değer bu duygu 🥰

Tutunma belirtisi olarak görülmesi normal karşılanır. Ama herkeste olmuyor. Mesela ben transfer sonrası 10. gün kan verene kadar ne kasık ağrısı ne meme hassasiyeti yaşadım. Hatta sırf bu yüzden ara ara endişelerim oldu tutmadı mı acaba diye. Ama pozitif sonucu gördük 🙏🏻 Yani demem o ki muhakkak belirti aramaya çalışmayın, akışına bırakın ve inanın. 🤎
Çok ama çok teşekkür ederim 😊 yüreğime su serptiniz🥳

Arkadaslar ben simdi aile hekimine gittim ilaclari yazdirabilmek icin. Duphaston vs gibi ilaclari maalesef artik yazamiyorlarmis, mutlaka kadin dogum doktoru yazmasi gerekiyormus. Bir de enox gebelik olustugu takdirde (genellikle) gebelik sonuna kadar kullaniliyormus. Isterseniz onun icin rapor cikarabilirsiniz diye de oneride bulundu kadin dogumcu. Sizin de haberiniz olsun 😊

Arkadaslar ben simdi aile hekimine gittim ilaclari yazdirabilmek icin. Duphaston vs gibi ilaclari maalesef artik yazamiyorlarmis, mutlaka kadin dogum doktoru yazmasi gerekiyormus. Bir de enox gebelik olustugu takdirde (genellikle) gebelik sonuna kadar kullaniliyormus. Isterseniz onun icin rapor cikarabilirsiniz diye de oneride bulundu kadin dogumcu. Sizin de haberiniz olsun 😊
Aa ben daha dün aile hekimine yazdırdım Duphaston

Günaydınlar kızlar ben dün doktora gittim yumurtalar iyi bir şekilde büyümeye devam ediyor dedi perşembe akşam çatlama iğnesi yapacağız cumartesi sabah erkenden de yumurta toplama işlemi yapacağız yalnız ben yumurtaları fazlasıyla hissediyorum yani bir ağrı gibi değil ama hassasiyet var yumurtalar daha perşembeye kadar büyümeye devam edecek iğnelere de devam ediyorum daha şimdiden böyleyse yumurta toplamaya kadar nasıl geçer diye düşünmeye başladım yoğunlukla dönerken ve oturup kalkarken hissediyorum bu durumda olan var mı bana normal deyin ne olur 😭
Canım çok normal bende 3 defa topladım 3. De çok ağrılıydı toplayana kadar. Yumurtalar baskı yapıyor korkma geçecek

X