Beta. 67 çıkmıştı 2 gün önce benim kahverengi akıntım oldu da korktum ama çok şükürNey o canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta. 67 çıkmıştı 2 gün önce benim kahverengi akıntım oldu da korktum ama çok şükürNey o canım
Kaç gün önce vermiştin düzgünce anlatsan sana yardımcı olsak tek tek soru soruyoruz
Ben 1 hafta oldu kullanalı belkide ondan geliyordurBen dün başladım, ama bende akıntı az az oluyordu zaten farketmedim.
Yukarda bahsetmiştim ilgili arkadaşlar biliyor zaten. 2 gün önce 67 çıktı sonucum bugğn kahve akıntım oldu korktum ve hastaneye gittimKaç gün önce vermiştin düzgünce anlatsan sana yardımcı olsak tek tek soru soruyoruz
Yani ben bilmiyordum açıklamak bence zor değil yeri geliyor günde 10 kere değerimi yazıyorum burda arkadaşlar bilmiyor die neysee canım polemiğe gerek yokYukarda bahsetmiştim ilgili arkadaşlar biliyor zaten. 2 gün önce 67 çıktı sonucum bugğn kahve akıntım oldu korktum ve hastaneye gittim
2 haftaya keseyi görürsün inşallahYukarda bahsetmiştim ilgili arkadaşlar biliyor zaten. 2 gün önce 67 çıktı sonucum bugğn kahve akıntım oldu korktum ve hastaneye gittim
Arkadaşım zor geliyor demedim ki yazdım farkındaysan.Yani ben bilmiyordum açıklamak bence zor değil yeri geliyor günde 10 kere değerimi yazıyorum burda arkadaşlar bilmiyor die neysee canım polemiğe gerek yok
Olabilir canım istersen bir yan etkilerine bak belki vardır.Ben 1 hafta oldu kullanalı belkide ondan geliyordur
İli haftaya mııı ben 23 ünde görürüm diye tahmin ediyordum yav2 haftaya keseyi görürsün inşallah
Benim değerim o şekilde çıktıktan 10 gün sonra keseyi gördüm benİli haftaya mııı ben 23 ünde görürüm diye tahmin ediyordum yav
Ama herkeste aynı değil alttandan erken görürsünBenim değerim o şekilde çıktıktan 10 gün sonra keseyi gördüm ben
Sağol canımOlabilir canım istersen bir yan etkilerine bak belki vardır.
O zaman benim bebek daha baya küçük bat tarihim 18 MartBenim değerim o şekilde çıktıktan 10 gün sonra keseyi gördüm ben
Erken döllemeylede alakalı ama en önemlisi betanın düzenli yükselmesi yani 1500 leee gelince alttan görülüyor 3000 lerde karından görülüyorO zaman benim bebek daha baya küçük bat tarihim 18 Mart
Canım ne güzel bizde 2 güne kadar krseyi göreceğiz nasipse. Umarım kalp atışını da duyarız bel ağrısı oldu mu sende ? Yorgunluktan mı bilmem çok ağrıdı bugün, kasıklarıma da hafif hafif sancı girer gibi oldu sonra geçti.Oda olcak canım masallah
Ben cok oluyo kese göreli canım bugun 7 haftalık oldu tam 5 haftalık kese gördüm 6 hafta 3 günlükken kalp atışı duydum Allah a cok şükür
O kim.bilmiyorum ama ozel muayeneler genelde pahali oluyo. Ozel.sigorta gerekiyo. Bn yakinlardaki bi ozel hastanede bi dr a kafam yatti bakalim muayenesine gidince begenirsem devam.ederimBi doktor var instada adı doktor mfk o istanbula özel klinik açacak hatayda devletten yeni istifa etti pahalı olmazsa bi değerlendirin isterseniz. İyi bi doktor takip ettiğim kadarıyla. Ben adana da olduğum için gidemedim.
Dqha önce yani gebelikten önce de olduysa iç hemoroid falan vardır belki yada kabızlıktan dolayıdır her iki halükarda da gidin isterseniz bi doktora.
Aynen bazen bağırsak içinde oluyor ve kişi fark etmeyebiliyor belli dönem
Dinlen canım bi sıkıntı olmadı agrı falan sadece cok miğdem bulanıyo sabahları işkence öğürme derecesinde bide uyku hali oluyo oglum uyuyunca ben de uyuyorum idare ediyorum bi sekil deCanım ne güzel bizde 2 güne kadar krseyi göreceğiz nasipse. Umarım kalp atışını da duyarız bel ağrısı oldu mu sende ? Yorgunluktan mı bilmem çok ağrıdı bugün, kasıklarıma da hafif hafif sancı girer gibi oldu sonra geçti.
İyi bari kuzum hayırlısı yeni yerleşiyo galiba bebişBeta. 67 çıkmıştı 2 gün önce benim kahverengi akıntım oldu da korktum ama çok şükür
İnşallahİyi bari kuzum hayırlısı yeni yerleşiyo galiba bebiş
Daha açmadı doktor bulamazsam son çare hatayda doğurmayı düşünürken adam İstanbula kaçıyorO kim.bilmiyorum ama ozel muayeneler genelde pahali oluyo. Ozel.sigorta gerekiyo. Bn yakinlardaki bi ozel hastanede bi dr a kafam yatti bakalim muayenesine gidince begenirsem devam.ederim