2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Neyse bi tek ben değilmişim doktorundan soğuyan😁 en azından panik yapacak cümlelerden kaçınılmasını gerekiyor ama işte sağolsunlar pek öyle değil🙄
Kesinlikle ya onlarıda anlamaya çalışıyorum tek hastaları biz değiliz ama benim gibi azıcık empati yapsa kendi doktorum sonuçlar çözülecek 😂 bana diyor ki geçen hastane yatışından sonra bir sonraki kontrolünde ne sıkıntı yaşayacaz acaba 😁😁😁

Istanbulda iyi doktorlar hep boyle. Ben şaşırmıyorum ama ozel.sigortam olmadigi icin bni aşıyo tabi
Bi doktor var instada adı doktor mfk o istanbula özel klinik açacak hatayda devletten yeni istifa etti pahalı olmazsa bi değerlendirin isterseniz. İyi bi doktor takip ettiğim kadarıyla. Ben adana da olduğum için gidemedim.
Kızlar size birşey danışacağım şimdiden çok özür dilerim belki başından geçen vardır büyük tuvalatimi yaparken kan ve mukus geliyor daha öncede yaşamıştım kendiliğinden geçti tekrar başladı doktora gidecektim hamile kaldığımı öğrendim doktor randavusu aldım ama sizce bebeğime zararı vamıdır her hangi bir ağrı yok bağırsaklarımda yada başka bir yerimde tekrdan kusura bakmayın 🙏
Dqha önce yani gebelikten önce de olduysa iç hemoroid falan vardır belki yada kabızlıktan dolayıdır her iki halükarda da gidin isterseniz bi doktora.
Hemoroid olabilir mi var mı biliyor musun ya da, bende de normalde vardı hamilelikte de kabız olunca kanamaya başladı benimki çok kötü bildiğin regl olmuş gibi kan akmaya başladı hatta hamileliğin ilk haftalarında yine öyle kan gelmeye başladı düşük yapıyorum sanmıştım kıpkırmızı kan görünce 🤦🏻‍♀️
Aynen bazen bağırsak içinde oluyor ve kişi fark etmeyebiliyor belli dönem

Kesinlikle ya onlarıda anlamaya çalışıyorum tek hastaları biz değiliz ama benim gibi azıcık empati yapsa kendi doktorum sonuçlar çözülecek 😂 bana diyor ki geçen hastane yatışından sonra bir sonraki kontrolünde ne sıkıntı yaşayacaz acaba 😁😁😁
Ayy keyfimden geldim deseydin şakayla karışık lafta söylüyorlar😁😁

Erken gebelik testi yaptınız mı? Ben 4 gün kala yaptım silik cizgi gördüm sonra adete 2 gün kala kan tahlili oldum ve cıktı
Hayir yapmadım erken test yapmayı çok seviyorum soruisareti dolu oluyor pozitif çıksa da düşündürüyor negatif çıkmadan bu yüzden bekleyebildigim kadar bekleyecegim..

Akşam yemeklerinden sonra çok uykum gelirdi. Bir de hamileliğimi arabaya binince midemin bulanmasından anladım, normalde midem bulanmaz çünkü arabaya binince halen bulanıyor.
Battaniye cikmasi 😂
Bunlar onceki hamileliklerimde vardi suan yok ama benim bata var daha en az 7 8 gün

Perşembe gideyim hocam yine kanamayla geldim diyecem 😁😁😁
Ağlanacak halime artık gülüyorum ya
O konuda aşırı şanslı hissediyorum kendimi hamilelik haberi aldıktan sonra araması yetmedi dün kontrolde geldi sımsıkı sarildi o kadar hoşuma gitti ki covid vs hiç umurumuzda olmadı.Bir kez daha iyi ki dedim.Tek sorunumuz kuşe kağıda bebik goruntulerimiz yok 🤣 o da nazar boncugu olacak artık

O konuda aşırı şanslı hissediyorum kendimi hamilelik haberi aldıktan sonra araması yetmedi dün kontrolde geldi sımsıkı sarildi o kadar hoşuma gitti ki covid vs hiç umurumuzda olmadı.Bir kez daha iyi ki dedim.Tek sorunumuz kuşe kağıda bebik goruntulerimiz yok 🤣 o da nazar boncugu olacak artık
Ah ne güzel bırak oda gerçekten nazar boncuğu olsun ☺️☺️

Bi doktor var instada adı doktor mfk o istanbula özel klinik açacak hatayda devletten yeni istifa etti pahalı olmazsa bi değerlendirin isterseniz. İyi bi doktor takip ettiğim kadarıyla. Ben adana da olduğum için gidemedim.

Dqha önce yani gebelikten önce de olduysa iç hemoroid falan vardır belki yada kabızlıktan dolayıdır her iki halükarda da gidin isterseniz bi doktora.

Yani benim belli olduğu için biliyorum öyle dedim

artışlarını kontrol etmek lazım diye düşünüyorum kuzum. Allah esirgesin kötü bir. şey olsa en azından önlem alınır. Doktor vitaminlerine falan bakar takviye ihtiyaç görürse verir falan
Kızlar bana dua edin Kahverengi akıntım gelmişti gidip kan verdim 1 saate çıkar dediler

Aynen kuzum normalde kan ve mukus geliyordu şimdi de kabız oldum zor yapıyorum daha çok geliyor Perşembe günü inş gideceğim😔

Büyük ihtimalle önemli aylarda başka hastaneye gidip cikaricam ya o da önemli bir şeymiş 🤣
Sen nasılsın şuan umarım daha iyisindir
Onu halledersin ya
Ben çok şükür iyiyim canım lekelenmem galiba tamamen kahverengiye döndü kırmızı gelmiyor artık birde önceden çamur gibi gelirdi şimdi bildiğin su gibi günde 1 de belki yine o sümüksü yapı devam ediyor ama şu su gibi olayını anlamadım onuda perşembe soracağım

X