2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canım benim sat 17 mart
reglime 9 gün varken
8 martta 5,10 çıktı
10 martta 31,29
14 mart 425,5 çıktı

hep dua ediyorum umarım sağlıklı gebeliktir diye
Canım bende seninle aynıyım. Bat 17 mart
Reglime 7 varken 19.11 ( 11 martta)
13 marta 67 çıktı daha da yaptırmadım. Ne zaman gideceksin hastaneye

Çok teşekkür ederim canım bilgilerin için çok sağol

Canım bende seninle aynıyım. Bat 17 mart
Reglime 7 varken 19.11 ( 11 martta)
13 marta 67 çıktı daha da yaptırmadım. Ne zaman gideceksin hastaneye
perşembe günü gidicem canım devlete :)

Merhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız

Kişiden kişiye değişiyormuş ya beta normal artıp ikiz olan da var benim gibi 4 katı olup tek olan da oluyor bakalım hayırlısı olsun hakkında
heyecan dorukta o zaman nasıl sakin durucam bilmiyorum

Bizde daha kimseye söylemedik. Ramazan sonunda bayram hediyesi olara söyleyelim dedik

Merhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız
Bana da küçük demişti 4 buçuk haftalık 8mm idi.
Büyüyor merak etme bugün 5+5im ve 17 mm çıktı :)

Arkadaşlar ben ilk gebeligimde dusuk yapmistim keseyi ilk gordugumde 8 gün gerideydi gelisimi. Simdi yine keseyi gördüm ama 3 gün geride. Normalde 5+1 ama kese 4+5 normalde adetlerim duzenlidir 28 günde bir adet olurum. Yine cok korkuyorum kaybetmekten. Adetleri duzenli oldugu halde kesesi kucuk olup doğum yapan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…