Canım bende seninle aynıyım. Bat 17 martCanım benim sat 17 mart
reglime 9 gün varken
8 martta 5,10 çıktı
10 martta 31,29
14 mart 425,5 çıktı
hep dua ediyorum umarım sağlıklı gebeliktir diye
Çok teşekkür ederim canım bilgilerin için çok sağolBol su tüketmeye çalış lifli gıda ve sabah kayısı yı aksatmadan öneririm kabız olursan da zorlama tuvaletini aile hekiminle görüş eğer gidemezsin genel cerrahiye diski yumuşatıcı ilaçlar var onlardan aile hekimi kontrolünde kullanıp tuvaletini yapmaya çalış ben bir süre genel cerrahide çalıştım tarifledigin durumu yaşıyordu hastalar ama daha şiddetli halini muhtemelen henüz kroniklesmedi insallah bir an önce gecer
perşembe günü gidicem canım devlete :)Canım bende seninle aynıyım. Bat 17 mart
Reglime 7 varken 19.11 ( 11 martta)
13 marta 67 çıktı daha da yaptırmadım. Ne zaman gideceksin hastaneye
benim sat 18 şubat canım Bat ise 17 martpr3nses21 benim sat 10 Şubat birde
Benim hesaba göre bugün tam 7 oluyor doktora göre 6+4 bebeği görünce bebeğin fl sine göre tam adet tarihimi düzenleyecek oyle soyledi bakalimAy inşallah canım benim kaç haftalıksın
İnşallah hayırlısıyla Allah hepimize sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsinEkledim tabi ki hoşgeldin aramıza maşALLAH,darısı bize
heyecan dorukta o zamanKişiden kişiye değişiyormuş ya beta normal artıp ikiz olan da var benim gibi 4 katı olup tek olan da oluyor bakalım hayırlısı olsun hakkında
Sence benim ne kadardır şuan ay ben 23 marta aldım randevu anca kese gözükür diyebenim sat 18 şubat canım Bat ise 17 mart
Yok canım daha konuşmadım ama bugün bi arkadas doğum yaptı 5 bin TL heraldeÇok sevimlidir kendisi sağolsun bana da çok yardımcı oldu. Konakta doğum ücretlerini konuştunuz mu peki hiç?
Bana da küçük demişti 4 buçuk haftalık 8mm idi.Merhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız
Hadi hayırlısı olsun canım benimBenim hesaba göre bugün tam 7 oluyor doktora göre 6+4 bebeği görünce bebeğin fl sine göre tam adet tarihimi düzenleyecek oyle soyledi bakalim
Normalde kac gunluk canim adetine goreMerhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız
Tüp bebek canım dondurulmuş embriyo 8 şubat adet tarihiNormalde kac gunluk canim adetine gore
Benim 0.79 yaziyor coook kucuk degil miMerhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız
İnşallah büyür benimki küçükmüş sizinkine göreBana da küçük demişti 4 buçuk haftalık 8mm idi.
Büyüyor merak etme bugün 5+5im ve 17 mm çıktı :)
Canım kaç haftalıkken ölçüldüBenim 0.79 yaziyor coook kucuk degil mi