2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Hemoroid olduğunu sanmıyorum canım huzursuz bağırsak sedromu yada iltihap diye düşünüyorum hemorodin nasıl oda bilmiyorum canım aslında ama ben sadece tuvaletimi yaparken geliyor

Aynen canım bende onun için ilerlemeden göstereceğim hemen bir tedavisi vardır bebek büyümeden yapmak daha iyi olur

Firdevs Hanım çok şeker bir insan ya bir kaç kez ona gitmiştim belki onda devam ederim ama ben de tedavi sürecime Medicalde Reyhan Hanımla başlamıştım hala kararsızım ikisi arasında
Aynen çok tatlı bi insan birde baya ilgileniyo anlatiyo kafama bişey takılınca WhatsApp tan yaziyorum cevapliyo sağolsun ben iki senedir tedavi görüyorum olmadı Evel Allah tabi sonra Firdevs hanıma başladım tedaviye ilk ayda Allah'a şükür oldu tabi zamanı geldi doktor vesile tabi Allah verince oluyo ama çok memnunum Firdevs hanimdan

Hemoroid olduğunu sanmıyorum canım huzursuz bağırsak sedromu yada iltihap diye düşünüyorum hemorodin nasıl oda bilmiyorum canım aslında ama ben sadece tuvaletimi yaparken geliyor
Benim küçüklükten beri kabızlık sorunum varmış da şimdi de sürekli kabız oluyorum evlendikten sonra da iyice arttı benimki baya belli ben anlayabiliyorum artık elimde hem içerde hem dışarda var benim de bir ara her tuvaletimi yapisimda geliyordu bu ara pek olmuyor çok şükür . Sen aksatma bı doktorunla falan konuş canım

Aynen valla canım
aynı bende o durumdayım simdi

Öğrendikten sonra da o ağrı olduğu zaman her seferinde tuvalete gidip kesin geldi diye korkuyordum hep
son 3 gündür aynı durumdayım sürekli kontrol ediyorum akıntı geliyor ama ben direk adet mi oldum diyorum. ta burnumun üstünde sivilce çıktı gögüslerim füze gibi haha dün acıma yoktu bugun acaip acımaya başladı

Bende iğneden hemen hemen 1 hafta sonra bir acımaya başladı şuan bile açıyor hala biraz azaldı ama afedersin sütyen falan çok rahatsız ediyordu sporcu iç çamaşırları kullanıyorum evde benim sivilce alnım dolmuştu aha dedim tamam bu regl belirtisi işte bir de ben iğnenin 11. Günüydu sanırım çok kötü baş ağrısı yaşamıştım aşırı yani şimdi aklıma geliyor bu da mı belirtiydi acaba bazılarında baş ağrısı ile başlarmış bazilari grip falan oluyormuş

Bebişim kese görme tarihini yazacak mısın tabloda hiç göremedim de. Ben bugün gördüm keseyi 15.03.2022

Oda olcak canım masallah

Ben cok oluyo kese göreli canım bugun 7 haftalık oldu tam 5 haftalık kese gördüm 6 hafta 3 günlükken kalp atışı duydum Allah a cok şükür
Kalp atışını karından mi duymuştunuz benimde yarın randevum var da 6 hafta civarlarındayim şu an biraz korkuyorum

Kimbilir daha ne belirtiler vardır da bizler bilmiyoruz. Ayy hayırlısıyla gelsinler insallah. ben günleri iple çekiyorum hemen gelsin cumartesi diye. Yarında kan vericem insallah güzel artış olur heyecandan hık diye gidicem

Anal fissür ün olabilir bir an önce genel cerrahiye git eğer kroniklesmediyse ilaçla tedavisi var kroniklestigi vakit tek çare ameliyat ve botoks tedavisi oluyor

Aynen canım öyle yapcağım

Merhaba kızlar beni de ekler misiniz sat 26 Ocak kese ve kalp atışı 15.03.2022 yani bugün görüldü çok şükür tahmini doğum tarihi 02.11.2022

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…