2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Ayy hamilelik süreci başladığında hep bir telaş öğrenirsin güzel yükseliyor mu güzel yükselir kese var mı kese gözükür bebek var mi bebek gözükür kalp atışı var mı ben çok şükür bu telaslari atlattım da bu sefer doktorlar 1 ay arayla çağırıyor acaba bişey oldu mu kalbi atıyor mu bende 2 gündür kaşık ağrısı var acaba bebeğe mi bişey oldu Allah hepimize güç kuvvet versin

Rabbim gönlümüze göre versin canım inşallah. umarım yarında değerlerim güzel çıkar sağlıklı bir gebeliktir.
Çok heyecan yapıyorum nedense. :) birde burda kızlar ikiz olabilir dedi iyice heyecan yaptım

Amiiin inşallah Allah'ın izniyle güzelce yukselecek senin baya erkenmis demin yanlış görmediysem 3 haftalıksin değerin kaçtı ki

Anal fissür ün olabilir bir an önce genel cerrahiye git eğer kroniklesmediyse ilaçla tedavisi var kroniklestigi vakit tek çare ameliyat ve botoks tedavisi oluyor
Ama kuzum benim sorunum makatta değil daha önce cenel cereha gittim ilk olduğunda baktı yok dedi beni dahileye gönderdi oda o zaman tahlil istedi dışkı bende veremedim geçmişti sonra şimdi yine tekrarladı bence sorun bağırsağımda

Amiiin inşallah Allah'ın izniyle güzelce yukselecek senin baya erkenmis demin yanlış görmediysem 3 haftalıksin değerin kaçtı ki
Canım benim sat 17 mart
reglime 9 gün varken
8 martta 5,10 çıktı
10 martta 31,29
14 mart 425,5 çıktı

hep dua ediyorum umarım sağlıklı gebeliktir diye

İnş ilerlememiştir canım
Bol su tüketmeye çalış lifli gıda ve sabah kayısı yı aksatmadan öneririm kabız olursan da zorlama tuvaletini aile hekiminle görüş eğer gidemezsin genel cerrahiye diski yumuşatıcı ilaçlar var onlardan aile hekimi kontrolünde kullanıp tuvaletini yapmaya çalış ben bir süre genel cerrahide çalıştım tarifledigin durumu yaşıyordu hastalar ama daha şiddetli halini muhtemelen henüz kroniklesmedi insallah bir an önce gecer

O da olabilir dahiliyede bir sürü bağırsak hastalığı var

Canım benim sat 17 mart
reglime 9 gün varken
8 martta 5,10 çıktı
10 martta 31,29
14 mart 425,5 çıktı

Kız sağlıklı bence gayet güzel artmış 4 gün içinde neredeyse 3,4 katı artmış benim de 48 saatte 4 katı artmıştı doktor daha kan istemedi 2 kere verdim artisi gördü gerek yok dedi 1 hafta sonrasında gittim kese gördük 5+2 ydik o zaman doktorun mu tekrar kan ver dedi sana ? Yanlış hesaplamadiysam regline 3 gün kala 425 çıkmış canım

Doktorum kan ver demedi canım devlette pek ilgilenmiyorlar ben iki günde bir sağlık ocağına gidip kan vermek istedim takip etmek için. Yarın kan vereceğim bir daha vermem sanırım . Perşembe günü de dr randevum var devlette o isterse tekrar anca veririm. Cumartesi günü de özelde randevu aldım :) şuan 3+4 gözüküyor takvimime göre.

Anladım canım bu kadar vermene de gerek yok bence kendini deldirme sürekli bebisler kandan besleniyormus isteyeceğini sanmıyorum canım cumartesi falan gittiğinde kese göremeyebilirsin moralini bozma biliyorsundur belki ne zaman gözükür falan

Biliyorum canım ama işte içim rahat etsin diye kan veriyorum yarın da veririm bidaha vermem. Heyecandan duramıyorum ki birde şimdi aklıma ikiz gebeliği soktu herkes komşum bile ikiz olabilir dedi

Çok sevimlidir kendisi sağolsun bana da çok yardımcı oldu. Konakta doğum ücretlerini konuştunuz mu peki hiç?

Merhaba kızlar beni de ekler misiniz sat 26 Ocak kese ve kalp atışı 15.03.2022 yani bugün görüldü çok şükür tahmini doğum tarihi 02.11.2022
Ekledim tabi ki hoşgeldin aramıza maşALLAH,darısı bize

Canım benim sat 17 mart
reglime 9 gün varken
8 martta 5,10 çıktı
10 martta 31,29
14 mart 425,5 çıktı

Benim artışım da sizin gibi 49 dan 4 gün sonra 438 e çıktı bugün tekrar vereceğim iki günlük artışa bakacağım

Biliyorum canım ama işte içim rahat etsin diye kan veriyorum yarın da veririm bidaha vermem. Heyecandan duramıyorum ki birde şimdi aklıma ikiz gebeliği soktu herkes komşum bile ikiz olabilir dedi
Kişiden kişiye değişiyormuş ya beta normal artıp ikiz olan da var benim gibi 4 katı olup tek olan da oluyor bakalım hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…