Canım geçtiğimiz cuma bakıldı 1652 sonucum. Bugün bakmadı gerek yok artık betaya dedi. Beta gebelik var mı yok mu anlamak için dediCanım senin en son beta kaçtı baktırdın mı. Ben çok. Heyecanlıyım
Firdevs Hanım çok şeker bir insan ya bir kaç kez ona gitmiştim belki onda devam ederim ama ben de tedavi sürecime Medicalde Reyhan Hanımla başlamıştım hala kararsızım ikisi arasındaFirdevs hanıma
Canım yemen içmen nasıl? Kabızlık var mı? .Bebişe bişey olmaz bence ama yinede doktor takibinde olKızlar size birşey danışacağım şimdiden çok özür dilerim belki başından geçen vardır büyük tuvalatimi yaparken kan ve mukus geliyor daha öncede yaşamıştım kendiliğinden geçti tekrar başladı doktora gidecektim hamile kaldığımı öğrendim doktor randavusu aldım ama sizce bebeğime zararı vamıdır her hangi bir ağrı yok bağırsaklarımda yada başka bir yerimde tekrdan kusura bakmayın
Tabi cnm doktor iyi olduktan sonra gerisi kolay. Arastiriyorum bakalim. Benim eski dr da ozel muayene acmisti benden sonra. Arayayim bi dedim sekreteri muayene 850 dedi. Olduuuu iyi gunler dedim kapadim
AMİN kuzum çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım inşallah keseyide sağ Salim görürsün
Canım kabızlık normalde yoktu şimdi başladı ama onunda vitaminlerden olduğunu düşünüyorumCanım yemen içmen nasıl? Kabızlık var mı? .Bebişe bişey olmaz bence ama yinede doktor takibinde ol
Allah sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza aldırmayı nasip etsinmaşallah canım bende pazartesi gideceğim bakalım çok heyecanlı süreçler sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah :)))
5hafta 6gun kalp atisi icin cok erken hic sıkma canini. 7 8 de bile duyulan oluyoBugün kontrole gittim 5 hafta 5 günlük dedi doktor ama uygulamada farklı yazıyor
Bir de kalp atışı yok halen
kuzum sana birşey sorayım keseyim kızlar 3000 civarında mı görüyor? sen cuma 1500 civarıydı üzerinde 4 gün geçti rahat 3000 geçmiştir doktor neden alttan bakalım dediSelam kızlar. Bugün sabahtan gittik doktora kese oluşmuş mu bakalım dedi karından göremedi, alttan bakayım istersen dedi. Dış gebelik falansa anlamamız için daha iyi dedi. Önce istemedim alttan bakmasını sonra tamam dedim. VEEEE kese göründübide 2 adet miyom var dedi. Kızlar miyom sorun olmaz demi ya çoğu kadında varmış .Çok ağrın olursa veya kanaman olursa gel hemen dedi. Beta ölçmeye artık gerek yok dedi kan almadı
Sivilcelenme bende de vardı ilk haftalarda. Şuan yok ama.Hamile olan arkadaşlar
Sizin de sag kasiginizda agri oldu mu?
Bel ve kasık agrim var dayanilmicak gibi değil ama bariz..
Yüzümde de sivilce cikti
Geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın saglıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah3.düşüğümü yaptım kızlar pazar günü
Canım benim Cuma 1652 ydi. . Betan 3 bin olmuştur dedi, keseye bi bakalım dedi karından göremedi o yüzden altan bakınca gördü. Bende göbek yağı var biraz ondan diye düşündüm bide çok ufak ya ondan göbekten göremedi galibakuzum sana birşey sorayım keseyim kızlar 3000 civarında mı görüyor? sen cuma 1500 civarıydı üzerinde 4 gün geçti rahat 3000 geçmiştir doktor neden alttan bakalım dedi
kuzu biz seninle süreci birlikte yürütüyoruz benimde 4 haftalık sanırım. kese hala görmedim değerim de bugün 770 biraz geriden takip ediyoruz kızlarıKızlar reglinize yakın belirtileriniz nelerdi hatırlıyomusunuz. Benim göğüslerim dokununca acımaya başladı , kabızlığım arttı, akıntım çoğaldı 3+4 günlük şuan .
Canım en kısa zamanda mutlaka görün doktora ,dışkı örneği ister büyük ihtimal kanlı diyosun çünkü aman ihmal etmeCanım kabızlık normalde yoktu şimdi başladı ama onunda vitaminlerden olduğunu düşünüyorum
Perşembe gününe randavu aldım canım dua ediyorum bol bol bebeğime birşey olmaz inşCanım en kısa zamanda mutlaka görün doktora ,dışkı örneği ister büyük ihtimal kanlı diyosun çünkü aman ihmal etme
17 Mart benim kuzum regli tarihim . Dün 425 di yarın yine kan vericem . Cumartesi günü de özelde randevu var acaba 1500 ü geçer mi ki dedim. Heyecan bastı bana keseyi ve kalp atışını bi duysak görsek rahat edicek insankuzu biz seninle süreci birlikte yürütüyoruz benimde 4 haftalık sanırım. kese hala görmedim değerim de bugün 770 biraz geriden takip ediyoruz kızları
Sivilce, sağ kasık ağrısı bebek de oradaymış bu arada, regl olacak gibi yoğun bir karın ağrısı, göğüs hassasiyeti, beyaz krem gibi akıntı, fena bir kabızlık ve gaz sıkıntısı ben regl olacağım diye beklemiştim hep çünkü bunların hepsi bende regl belirtisiydiKızlar reglinize yakın belirtileriniz nelerdi hatırlıyomusunuz. Benim göğüslerim dokununca acımaya başladı , kabızlığım arttı, akıntım çoğaldı 3+4 günlük şuan .
Çok mu fark var ilk zamanlar arada fark olması normal kötü düşünme sakın doğal yolla ise geç döllenme vs de olabilir belki , kalp atışı için 6 haftada duyuluyor genelde vajinal bakmadiysa bir de kalp için 8 haftaya kadar duyulmayanlar oluyor rabbimin izniyle duyarsınBugün kontrole gittim 5 hafta 5 günlük dedi doktor ama uygulamada farklı yazıyor
Bir de kalp atışı yok halen
Hemoroid olabilir mi var mı biliyor musun ya da, bende de normalde vardı hamilelikte de kabız olunca kanamaya başladı benimki çok kötü bildiğin regl olmuş gibi kan akmaya başladı hatta hamileliğin ilk haftalarında yine öyle kan gelmeye başladı düşük yapıyorum sanmıştım kıpkırmızı kan görünceKızlar size birşey danışacağım şimdiden çok özür dilerim belki başından geçen vardır büyük tuvalatimi yaparken kan ve mukus geliyor daha öncede yaşamıştım kendiliğinden geçti tekrar başladı doktora gidecektim hamile kaldığımı öğrendim doktor randavusu aldım ama sizce bebeğime zararı vamıdır her hangi bir ağrı yok bağırsaklarımda yada başka bir yerimde tekrdan kusura bakmayın
Kabızlık varsa zorlamadan kaynaklanabiliyor kan canim, ben de kabizim zorlamamaya çalışıyorum hormonlar yapıyor bu şekilde ne yazık ki özellikle progesteron yükseldikce oluyormuş bildiğim kadarıyla. Ama senin önceden de boyle bir sorunun varsa doktora görün mutlaka sanmıyorum korkulacak bir şey olduğunu ama belki başlangıçta tedavisi varsa ilerde daha rahat edersinKızlar size birşey danışacağım şimdiden çok özür dilerim belki başından geçen vardır büyük tuvalatimi yaparken kan ve mukus geliyor daha öncede yaşamıştım kendiliğinden geçti tekrar başladı doktora gidecektim hamile kaldığımı öğrendim doktor randavusu aldım ama sizce bebeğime zararı vamıdır her hangi bir ağrı yok bağırsaklarımda yada başka bir yerimde tekrdan kusura bakmayın
Kötü düşünme canım Rabbim korur onu inşallah hayırlı haberler verPerşembe gününe randavu aldım canım dua ediyorum bol bol bebeğime birşey olmaz inş