2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar size birşey danışacağım şimdiden çok özür dilerim belki başından geçen vardır büyük tuvalatimi yaparken kan ve mukus geliyor daha öncede yaşamıştım kendiliğinden geçti tekrar başladı doktora gidecektim hamile kaldığımı öğrendim doktor randavusu aldım ama sizce bebeğime zararı vamıdır her hangi bir ağrı yok bağırsaklarımda yada başka bir yerimde tekrdan kusura bakmayın

Selamün aleyküm kızlar şu 9ayı beraber tamamlayalım inşaAllah Rabbim hepimize rahat afiyetli sıhhatli güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip eylesin

Canım yemen içmen nasıl? Kabızlık var mı? .Bebişe bişey olmaz bence ama yinede doktor takibinde ol

kuzum sana birşey sorayım keseyim kızlar 3000 civarında mı görüyor? sen cuma 1500 civarıydı üzerinde 4 gün geçti rahat 3000 geçmiştir doktor neden alttan bakalım dedi

kuzum sana birşey sorayım keseyim kızlar 3000 civarında mı görüyor? sen cuma 1500 civarıydı üzerinde 4 gün geçti rahat 3000 geçmiştir doktor neden alttan bakalım dedi
Canım benim Cuma 1652 ydi. . Betan 3 bin olmuştur dedi, keseye bi bakalım dedi karından göremedi o yüzden altan bakınca gördü. Bende göbek yağı var biraz ondan diye düşündüm bide çok ufak ya ondan göbekten göremedi galiba

Kızlar reglinize yakın belirtileriniz nelerdi hatırlıyomusunuz. Benim göğüslerim dokununca acımaya başladı , kabızlığım arttı, akıntım çoğaldı 3+4 günlük şuan .
kuzu biz seninle süreci birlikte yürütüyoruz benimde 4 haftalık sanırım. kese hala görmedim değerim de bugün 770 biraz geriden takip ediyoruz kızları

Canım kabızlık normalde yoktu şimdi başladı ama onunda vitaminlerden olduğunu düşünüyorum
Canım en kısa zamanda mutlaka görün doktora ,dışkı örneği ister büyük ihtimal kanlı diyosun çünkü aman ihmal etme

kuzu biz seninle süreci birlikte yürütüyoruz benimde 4 haftalık sanırım. kese hala görmedim değerim de bugün 770 biraz geriden takip ediyoruz kızları
17 Mart benim kuzum regli tarihim . Dün 425 di yarın yine kan vericem . Cumartesi günü de özelde randevu var acaba 1500 ü geçer mi ki dedim. Heyecan bastı bana keseyi ve kalp atışını bi duysak görsek rahat edicek insan

Kızlar reglinize yakın belirtileriniz nelerdi hatırlıyomusunuz. Benim göğüslerim dokununca acımaya başladı , kabızlığım arttı, akıntım çoğaldı 3+4 günlük şuan .
Sivilce, sağ kasık ağrısı bebek de oradaymış bu arada, regl olacak gibi yoğun bir karın ağrısı, göğüs hassasiyeti, beyaz krem gibi akıntı, fena bir kabızlık ve gaz sıkıntısı ben regl olacağım diye beklemiştim hep çünkü bunların hepsi bende regl belirtisiydi
Bugün kontrole gittim 5 hafta 5 günlük dedi doktor ama uygulamada farklı yazıyor
Bir de kalp atışı yok halen
Çok mu fark var ilk zamanlar arada fark olması normal kötü düşünme sakın doğal yolla ise geç döllenme vs de olabilir belki , kalp atışı için 6 haftada duyuluyor genelde vajinal bakmadiysa bir de kalp için 8 haftaya kadar duyulmayanlar oluyor rabbimin izniyle duyarsın
Hemoroid olabilir mi var mı biliyor musun ya da, bende de normalde vardı hamilelikte de kabız olunca kanamaya başladı benimki çok kötü bildiğin regl olmuş gibi kan akmaya başladı hatta hamileliğin ilk haftalarında yine öyle kan gelmeye başladı düşük yapıyorum sanmıştım kıpkırmızı kan görünce

Kabızlık varsa zorlamadan kaynaklanabiliyor kan canim, ben de kabizim zorlamamaya çalışıyorum hormonlar yapıyor bu şekilde ne yazık ki özellikle progesteron yükseldikce oluyormuş bildiğim kadarıyla. Ama senin önceden de boyle bir sorunun varsa doktora görün mutlaka sanmıyorum korkulacak bir şey olduğunu ama belki başlangıçta tedavisi varsa ilerde daha rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…