2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Hayırlı olsun canım inşallah keseyide sağ Salim görürsün

Çpk şükür mide de sıkıntı yok ara sıra kasıklarım ağrıyor . Ama acaip kabızlık var WC den çıkamıyorum oturup kalıyorum. Zorlamakta istemiyorum
sabahları ılık suya gün kurusu atıp yumuşayınca önce kayısı yiyorum sonra suyuna 1 yemek kasığı zeytinyağı döküp onuda üstüne içiyorum bana biraz faydası oldu canım inşallah sana da faydası olur çünkü kabızlıkta sancı yapıyor ((

Hayırlı olsun canım çok şükür biri daha keseyi gördü

maşallah canım bende pazartesi gideceğim bakalım çok heyecanlı süreçler sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah :)))

canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin biz ne desek boş çünkü. Rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah. bende düşük yaşamış birisi olarak seni anlayabiliyorum((
Sağolun canım Allah razı olsun Allahım kimseye yaşatmasın, bir an önce patoloji sonucunu bekliyorum

Kızlar reglinize yakın belirtileriniz nelerdi hatırlıyomusunuz. Benim göğüslerim dokununca acımaya başladı , kabızlığım arttı, akıntım çoğaldı 3+4 günlük şuan .
Canım bende göğüs ucumda acı hisettim akıntı ve bol uyku vardı bende

Çok teşekkür ederim canım denicem :)
Canım bende göğüs ucumda acı hisettim akıntı ve bol uyku vardı bende
Regli günü yaklaştıkça belirtiler daha da artmaya başladı benim

Çok teşekkür ederim canım denicem :)

Regli günü yaklaştıkça belirtiler daha da artmaya başladı benim
Canım ben halla aynı belirtiler sadece arada böyle adet olcak gibi sancı geliyor oda 1 dk fln onun sebebide rahim büyüyormuş bebek yerleşiyormuş

Bugün kontrole gittim 5 hafta 5 günlük dedi doktor ama uygulamada farklı yazıyor
Bir de kalp atışı yok halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…