2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar eşinizle bir mi yatıyorsunuz ? Eşim oda soğuk siz salonda yatın dedi. Salonda yatıyoruz kızım doğduğundan beri. Oysa ne hevesle almıştım yatağımın yanına koyacaktım sözde.
beraber yatmaktan ziyade aynı odada olunmalı herkes o düzene adapte olmalı evde artık bir insan daha var ağlasada zırlasada bu ağaçtan elma gibi düşmedi ya da babanın evinden getirmedin ki alışsın soğuğu bahane etmesin daha kalın giydirirsiniz ya da odayı ısıtma imkanınız varsa o da yeter zaten yatak odaları salon kadar büyük olmadığı için daha sıcak oluyor 22-23 derecede üstüne kalın giydirip kalın bir battaniye ört yeter

Geçmiş olsun canım. Her şeyde huy degstiriyorlar malefs

Kızlar yenidoğan bebeklerinize kabızlık yaşadınız mı acaba benim bebeğim 35 günlük 5 gündür kabız..
benim ki 20 gün yapmadı ama rahatsızda olmadı doktor bebeğin kilo alımında sorun yoksa ve bebeği rahatsız edip huysuzlandırmıyor sancı yaşatmıyorsa müdehale edilmemeli deyip ilaç vermedi zaten ertesi gün de yaptı hiç ıkınmadan zorlanmadan o günden sonra haftada 1 yapar şekilde devam ediyor.

Ya öylemi sizinki 35 günlük falanmiydi

Benim bebeğim de 5 gün yapmadı, 6-7 kuru kayısıyı komposto yapıp yedim, 5-6 saat sonra çok rahat bi şekilde yaptı, yine yapmazsa tekrar dene
Şimdi de ishal, günde 7-8 kere kanlı ve yeşil yapıyor, test yapıldı ama mikrop görünmüyor, doktorumuz mikrobik olduğunu düşünüyor antibiyotik kullanıyoruz ama 5 gündür değişiklik yok, düzelme olmazsa alerji ihtimalini göz önüne alıp diyete başlayacağız

Evet ilk cümleni okurken benim de aklıma alerji ihtimali geldi ç, doktor kontrolünde ilerlemek en iyisi tabi. Umarım geçici bi şeydir.

Kızlar biz bugün bebe ile dışarı çıktık, arkadaşlarla buluşup kahvaltı yaptık, onlar yaptı, ben evden götürdüklerimi kemirdim ahh ne iyi geldi
Süpeeer biz de bugün dışarıda takıldık. Sanki kış değil de bahar gibiydi bugün. Korkutucu bu havalar ama hoşumuza gitti pandemi sonrası ilk normalleşmede de böyle hissetmiştim ben

Oh iyi bari canım için rahatlamıştır
Hemde nasıl rahatlarım. Ama tabi tam değil. 3. Ayı doldurduğu güne kadar tarttırmıcam. Doktords tarttırırım. O gğnü bekliyorum bakalım.
Çocuk zaten az yiyor farkındayım ama gelişim geriliği geldi direk aklıma. Zaten herşeyden nem kapar hale geldik. Bakalım her yediğini uygulamaya kaydediyorum.
Bende doktora gidince belli olcak. Az farkındayım da o kadar değil.

Spicelover ın attığo bir denklem vardı çocuğun günde kaç ml tüketmesi ile ilgili onu bulamadım. Bide o süt artı mama mı yoksa sadece mama miydi? Mesela örneğin günde toplam 100 ml süt 500 ml mama totol 600 mğ yoksa sadece mamayla beslenme miydi?

kuzum onu dr mama hesaplamasi icin vermisti ama bence sut miktarida aynidir. sutun icerigi daha sivi mamaya gore sonucta .

kilo* 160 /8 di ama senin bebeginin ornegin gunde 10 kere besleniyorsa 10 na bol.

benim kiz 6 kilo suan , 6*160/8= 120 ml cikiyor bizim her ogun icin ama benim kizim 60-90 ml fln yiyor. ama 8 degilde 10 kere yedigide oluyor. bazen doymuyor bir 60 ml daha mama veya sut veriyoruz.

bak sana benim kizi gosterim

Kızlar eşinizle bir mi yatıyorsunuz ? Eşim oda soğuk siz salonda yatın dedi. Salonda yatıyoruz kızım doğduğundan beri. Oysa ne hevesle almıştım yatağımın yanına koyacaktım sözde.
Evet canım beşik yanımızda ,benim tarfımda ,eşimle yatıyoruz, biz bi gece ayrı yattık sbh erken işe gitcek diye zor ettim sabahı beni bırakma yalnız dedim yapamıyorum ben tek

Az önce kızım biraz kustu ve hapşırdı bir kaç kez. Azıcık endişelendim. Ama ateşi yok ve keyfi yerinde. Sorun olur mu sizce hasta olsa keyfi de olmaz değil mi
Bizimkinde de oluyo canım kusma ve hapşırma, hatta ben bi ara endişelenmiştim grip mi olcak diye şükür bişi yok

Eşin neyin problemini yapıyor? O da mı bebeğin kilosu ile ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…