2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Ay kızlar valla bebeğime nazar degdirdim babası 5 buçukta işten geldi 5 buçukta beri toplasan bir saat uyumuştur yok yok huysuzluk da yapmıyor öyle bakıyor yüzüme

Aşılardan kaynaklı olabilir mi? Bizim ilk gün mışıl mışıl uyudu, bitkindi. Sonraki 2 gün uykusu geriledi.

Kızlar eşinizle bir mi yatıyorsunuz ? Eşim oda soğuk siz salonda yatın dedi. Salonda yatıyoruz kızım doğduğundan beri. Oysa ne hevesle almıştım yatağımın yanına koyacaktım sözde.

Benim eşim bu aralar salonda yatmayı tercih ediyor horluyormuş uyandırmaktan korkuyormuş. Bir süre sonra gelecek yatak odasına o da.

Olabilir canım ilginç hareketleri var çünkü

Ay uyudu çok şükür iki kere yatağına koyarken bastı yaygarayi şimdi daldı yatırdık eşim de aramıza yatiralim demez mi

Ay uyudu çok şükür iki kere yatağına koyarken bastı yaygarayi şimdi daldı yatırdık eşim de aramıza yatiralim demez mi

Ohhh hadi gözünüz aydın. Ya yatırdıktan sonra inanılmaz bir rahatlamanın yanı sıra yarım saat kadar da gergin bir bekleyiş oluyor bende uyanır mı acaba diye. Onu da atlatınca iyice gevşiyorum.

Az önce kızım biraz kustu ve hapşırdı bir kaç kez. Azıcık endişelendim. Ama ateşi yok ve keyfi yerinde. Sorun olur mu sizce hasta olsa keyfi de olmaz değil mi

Selamlar kızlar ay yıl oldu sanki yazamıyorum. Umarım herkesler iyidir.
İkinci ay aşılarından sonra benim minnos çok kötü oldu ateş gibi değil de enjeksiyon yerleri çok ağrıyordu sanirim saatlerce ağladı . Çocuğu neresinden tutacagimizi sasirdik. Sonra da uyku düzeni gitti maalesef çok sık uyanıp emmeler başladı durduk yere.
Ha bir de ağlayarak ilgi çekmeyi öğrendi ki bu 3.ayda normalmis basıyor yaygarayi:)

Canım ben bebek üniversitesi 1 ve 2, tavşancık serisi, kirpicik serisi, baby touch kitaplarından colours ve faces, benim adım mavi, merhaba çiftlik (bunu çok beğenmedim ) where is mrs kangaroo? Aklıma gelenler bunlar bir de ce-e kitapları almıştım. Hepsiburada indirimlerimlerinden hepsini çok uygun fiyata almıştım şu ara ne kadardır bilemiyorum tabi. Aklımda olan bir çok kitap var daha

Evet belki evde de ağlayacaktı ki zaten evden çıkarken de ağlıyordu bir meme krizi yaşadığımız için. İnşallah biz de alışırız bebeklerimiz de. Dediğin çok doğru canım mutlu oldukça mutlu edebiliriz ancak, inşallah sorunsuz geçer

Selam kızlar sağlık ocaklarında hepatit b aşı yokmuş bir süredir.Sizler yaptirabildinizmi

Öyle bir sıkıntı vardı, ama ben burda (İzmir) zamanı gelince yaptırdım, sıkıntı yaşamadık.

Kızlar benim bebeğim çok kötü öksürüyo bir öneriniz varmı?

Yaa canım doktora sordunuz mu? Burnu da tıkalı olabilir. Bu 1

Kızlar eşinizle bir mi yatıyorsunuz ? Eşim oda soğuk siz salonda yatın dedi. Salonda yatıyoruz kızım doğduğundan beri. Oysa ne hevesle almıştım yatağımın yanına koyacaktım sözde.
Odanı ısıtma imkanın var mı canım? Salonda bir düzen de kuramazsın bir de eşin de sorumluluk alsın azcık her şeye sana kalır böyle olursa

Az önce kızım biraz kustu ve hapşırdı bir kaç kez. Azıcık endişelendim. Ama ateşi yok ve keyfi yerinde. Sorun olur mu sizce hasta olsa keyfi de olmaz değil mi
Kusmak ve hapşırmak bebekler için normal canım. Tabii kusmanın derecesine bağlı biraz da. Ama hafif şekildeyse sorun olmaz bence

muhtemelen kalibrasyonunda sıkıntı vardır benimde başıma geldi sağlık ocağıda tarttık 3800 2 hafta sonra hastanede tarttık kilo alması gereken çocuk kilo vermiş görünüyor 3600 ben moral olarak çöktüm tabi doktor dedi tartıda yanlış çıkmıştır zaten bu halide alması gereken maksimum kiloyu almış falan maksimum kiloyu almış deyince rahatladım

evet artık bayağı iletişimde 3 aylıklar bizim ki de aaa-uuu yüzüme bakıp bakıp kikirdemeler işteyken falan telefondan ses veriyorum ordan cevap vermeler dediğin gibi ağlayarak dikkat çekmeye çalışmalar falan Allah ım eriyorum bu hallerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…