- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 40
Ay kızlar valla bebeğime nazar degdirdim babası 5 buçukta işten geldi 5 buçukta beri toplasan bir saat uyumuştur yok yok huysuzluk da yapmıyor öyle bakıyor yüzüme
Kızlar eşinizle bir mi yatıyorsunuz ? Eşim oda soğuk siz salonda yatın dedi. Salonda yatıyoruz kızım doğduğundan beri. Oysa ne hevesle almıştım yatağımın yanına koyacaktım sözde.
Olabilir canım ilginç hareketleri var çünküAşılardan kaynaklı olabilir mi? Bizim ilk gün mışıl mışıl uyudu, bitkindi. Sonraki 2 gün uykusu geriledi.
Benim eşim bu aralar salonda yatmayı tercih ediyorhorluyormuş uyandırmaktan korkuyormuş. Bir süre sonra gelecek yatak odasına o da.
Ay uyudu çok şükür iki kere yatağına koyarken bastı yaygarayiAşılardan kaynaklı olabilir mi? Bizim ilk gün mışıl mışıl uyudu, bitkindi. Sonraki 2 gün uykusu geriledi.
Benim eşim bu aralar salonda yatmayı tercih ediyorhorluyormuş uyandırmaktan korkuyormuş. Bir süre sonra gelecek yatak odasına o da.
Ay uyudu çok şükür iki kere yatağına koyarken bastı yaygarayişimdi daldı yatırdık eşim de aramıza yatiralim demez mi
Kabız benim bebeğim 5 gündürEvet ilk belirtim oydu zaten. Bacaklarda kollarda yüzde sivilceler. Yine aynı bölgelerde ve göbek bölgesinde kızarıklık. Hepsinde de ekstra kuruluk. Kakası normal mi bebeğinizin?
canim ekim annelerinde 1-2 cay kasigi ihlamur verenler var ama dr una bir sor ona gore hareket et.Kızlar benim bebeğim çok kötü öksürüyo bir öneriniz varmı?
Ohh maşallah canim bebislerimizeBenimide aynıydı kilosu . 5200cikti iki aylıkken. Olsun canım pek bakamiyoz nete
Canım ben bebek üniversitesi 1 ve 2, tavşancık serisi, kirpicik serisi, baby touch kitaplarından colours ve faces, benim adım mavi, merhaba çiftlik (bunu çok beğenmedim ) where is mrs kangaroo? Aklıma gelenler bunlar bir de ce-e kitapları almıştım. Hepsiburada indirimlerimlerinden hepsini çok uygun fiyata almıştım şu ara ne kadardır bilemiyorum tabi. Aklımda olan bir çok kitap var dahaCanım aldıklarını paylaşabilir misin ? Doktorun önerdiklerini kaydettim, bir iki tanesine önceden bende bakmıştım.
Aldıklarını oaylaşanilir misin ben bi tane hışırtışı kitap aldım. Harika haftalar falan bi iki tanede benim için kitap var. Ama kızıma ne alsam bilemiyorum
Kızımın da u hafta salyaso arttı, diş için hazırlık mı acaba, wrken daha ama bilemedim
Tusma ne demek canım
Ya kıyamam onlara ben, benim kızda benim canımı acıtıyor bazen ama ben daha çok onun canı acıdıysa diye korkuyorum
İnşallah canım, şimdi de eş problemi çıktı
Fiyata baktım çok fazla canım ya
Ayy sen yazınca ta benim içim acıdı. İnşallah iyi geçmiştir
Evet belki evde de ağlayacaktı ki zaten evden çıkarken de ağlıyordu bir meme krizi yaşadığımız için. İnşallah biz de alışırız bebeklerimiz de. Dediğin çok doğru canım mutlu oldukça mutlu edebiliriz ancak, inşallah sorunsuz geçerCanım ne yaparsan yap bi yerde ağlayabilir. Kendini suçlama, doyurup çıksan belki bu kez altına yapıp rahatsız olacaktı ya da fazla uyarana maruz kalıp evde uyumayacaktı. Ben de çıkarken çok korkuyorum geriliyorum ama bizim ruh sağlığımız için de çıkmamız lazım. Mutlu anne mutlu bebek esasında ama her şeye üzülüyoruz işte. Yarın biz de arkadaşlarla kahvaltı yapacağız, beni de telaş sardı, deneyeceğiz ne yapalım.
Selam kızlar sağlık ocaklarında hepatit b aşı yokmuş bir süredir.Sizler yaptirabildinizmi
Kızlar benim bebeğim çok kötü öksürüyo bir öneriniz varmı?
Odanı ısıtma imkanın var mı canım? Salonda bir düzen de kuramazsın bir de eşin de sorumluluk alsın azcık her şeye sana kalır böyle olursaKızlar eşinizle bir mi yatıyorsunuz ? Eşim oda soğuk siz salonda yatın dedi. Salonda yatıyoruz kızım doğduğundan beri. Oysa ne hevesle almıştım yatağımın yanına koyacaktım sözde.
Kusmak ve hapşırmak bebekler için normal canım. Tabii kusmanın derecesine bağlı biraz da. Ama hafif şekildeyse sorun olmaz benceAz önce kızım biraz kustu ve hapşırdı bir kaç kez. Azıcık endişelendim. Ama ateşi yok ve keyfi yerinde. Sorun olur mu sizce hasta olsa keyfi de olmaz değil mi
Canım kusarken azıcık burnundan da geliyor muhtemelen burnu kasindigi için hapşırmistir endişelenmeAz önce kızım biraz kustu ve hapşırdı bir kaç kez. Azıcık endişelendim. Ama ateşi yok ve keyfi yerinde. Sorun olur mu sizce hasta olsa keyfi de olmaz değil mi
muhtemelen kalibrasyonunda sıkıntı vardır benimde başıma geldi sağlık ocağıda tarttık 3800 2 hafta sonra hastanede tarttık kilo alması gereken çocuk kilo vermiş görünüyor 3600 ben moral olarak çöktüm tabi doktor dedi tartıda yanlış çıkmıştır zaten bu halide alması gereken maksimum kiloyu almış falan maksimum kiloyu almış deyince rahatladımÇok sağolunbu kilo yanlışları beni boş yere delirtiyor eve tartı almama ramak kaldı. Bugün hemşire aradı. Tartının bişeyinde sıkıntı varmış ibre mi dedi kalibre mi dedi unuttum. başka bi annenin çocuğu 3 ay kontrolüne gelmiş doktorda 7 çıkan çocık bunlarda 6 küsür çıkmış sonra getir dedi. Hastayım zaten götüremem. Şoka girdim bu çocuk aç diye dünden beri neler yapiyorum yedirebilmek için. Kilo az o bi gerçek de o kadar değilmiş çok şükür.
evet artık bayağı iletişimde 3 aylıklarSelamlar kızlar ay yıl oldu sanki yazamıyorum. Umarım herkesler iyidir.
İkinci ay aşılarından sonra benim minnos çok kötü oldu ateş gibi değil de enjeksiyon yerleri çok ağrıyordu sanirim saatlerce ağladı . Çocuğu neresinden tutacagimizi sasirdik. Sonra da uyku düzeni gitti maalesef çok sık uyanıp emmeler başladı durduk yere.
Ha bir de ağlayarak ilgi çekmeyi öğrendi ki bu 3.ayda normalmis basıyor yaygarayi:)