Ben yan da yatırıyorum piyanonun ışıklarına da baksın diye bu şekilde aynaya da bakmış oluyorBizimki daha aynayı keşfetmedi
Yani 1 yaş öncesi yaptırmak daha mantıklıBebekken risk yüksekmiş canım. Yaş büyüdükçe risk azalıyor. Bizim doktorumuz öyle açıkladı.
Yok herhangi bir yorum yapmadı doktor bizim de aynı problem kalça geriliği de deniyor. İnşallahNeden oluyormus peki bir sey dendi mi size ?
Bana açıtam gelişmemiş dedi bu gerilim mi oluyor anlamadjm ama
Insallah duzelir sizin de bizim de
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum. Kızım 5 gün sonra 3 aylık olacak. Hiç evden çıkmamıştım Bugün arkadaşımla dışarı çıktım ilk defa kızımla. Evde emzirip çıkacaktım ama emmedi hava güzel temiz bi hava alsın dedim demez olaydım baya ağladı açık bi alanda bebek arabasında uyutacaktım planım buydu ama ağladı durmadı ben de kucağıma falan aldım biraz rüzgar esti üşüdü falan hemen arabaya geçtim yakınlarda bi kahve içelim dedik orda uyudu ben bu sefer de aç kaldı diye çok kötü oldum aldım arabada emzirdim biraz eve geçeyim geçerken de yolda baya ağladı trafik de vardı Kendimi çok kötü bi hissediyorum berbat bi anneyim çocuğun ihtiyaçlarını gideremedim ağlattım diye ağlıyorum şu an. 2de çıktım 4te geldim eve belki siz beni anlarsınız diye buraya yazıyorum eşim de kızdı zaten çıkma bence demişti .
Birlikte gittik, kişiden kişiye değişiyordur ben yanımda biri olunca daha huzurlu oluyorum sanırım.Yanında olması daha iyi ben de kendim gidebilecek durumda olmama rağmen eşim izin alıp geldi ben öyle istedim çünkü aşı bu yani ağlıyor bebek biz de anne yüreği hem panik hem üzüntü duyuyoruz ister istemez yanımızda olması çok daha iyi kesinlikle nazlanmak sayılmaz bence
Keşke ben de öyle olsam çok isterdim ama eşim yanımda olunca daha huzurlu hissediyorum.Ben tek gittim eşim öğleden sonra izin alabilecek durumdaydı. Sen gelme ben giderim dedim. Yaptırdım çıktım. Ama her insan aynı değil sen yanında olsun istersin mesala bana fark etmez. Bu nazlanmak değil kedini rahat hissetmek güvende hissetmek. İstanbul’da 6 yıl iliklerime kadar yaşadım. Kaç tane taksiciyle kavga ettiğimi hatırlamıyorum bile. Bi de ben trafik polisiydimama şöyle yap uygulamadan çağır bi taksi ya da i taksi uygulamasını indir. Ordan çağır daha güvenli. Hem kapından alır kapına bırakır
Benimide aynıydı kilosu . 5200cikti iki aylıkken. Olsun canım pek bakamiyoz netePardon canım çok zaman önce yazmışım. Kilosu için mi demiştin? En son 2 ay kontrolünde 5150 idi.
Ben de öyle daha iyi hissediyorum. Bu tarz anlarda eşimde olsun istiyorum tabi tercih meselesiBirlikte gittik, kişiden kişiye değişiyordur ben yanımda biri olunca daha huzurlu oluyorum sanırım.
Keşke ben de öyle olsam çok isterdim ama eşim yanımda olunca daha huzurlu hissediyorum.
Evet ilk belirtim oydu zaten. Bacaklarda kollarda yüzde sivilceler. Yine aynı bölgelerde ve göbek bölgesinde kızarıklık. Hepsinde de ekstra kuruluk. Kakası normal mi bebeğinizin?Sizinde bebeğinizin yüzünde vücudunda kızarıklık ve sivilce oluştu mu
Canım bizde de vardı 1. ay kontrolünde gerilik düşük seviyede 2. ayda kendiliğinden düzeldi ilk 3 ayda geçiyormuş genellikle kız bebeklerde yaygın bir durummuş aile öyküsünde yoksa( senin bebekliğinde var mıymış annene sor ben sordum yokmuş) geçer demişti zaten doktor endişe etmeNeden oluyormus peki bir sey dendi mi size ?
Bana açıtam gelişmemiş dedi bu gerilim mi oluyor anlamadjm ama
Insallah duzelir sizin de bizim de
Valla biz de 3 kişi yatıyoruz ya da yatağın yanına sallanan ana kucağı almıştık bazen ona yatiriyorum eşim de benden çok onla yatmayı sevdikızım aramıza girdi
Çok geçmiş olsun canım
Emerken meme ucuna şırınga ile mama takviyesi yapsan olur mu ki
Çok sağoluncok gecmis olsun kuzum
Ben karnı tokken uykusu gelmişken koyuyorum bir iki evin içinde geziyorum hafif pış pış yapıyorum poposuna uyuyor. Bazen ağlıyor ama sabredip evin içinde gezince arada hafif yaylanınca uykuya geçiyor.Kızlar, sling veya kanguruya alıştırmak için bir yönteminiz var mı? Genelde ne zaman bebişi koyuyorsunuz? Doyurup gazını alınca mı? Uyuyacağı zaman mı?
Oh iyi bari canım için rahatlamıştırÇok sağolunbu kilo yanlışları beni boş yere delirtiyor eve tartı almama ramak kaldı. Bugün hemşire aradı. Tartının bişeyinde sıkıntı varmış ibre mi dedi kalibre mi dedi unuttum. başka bi annenin çocuğu 3 ay kontrolüne gelmiş doktorda 7 çıkan çocık bunlarda 6 küsür çıkmış sonra getir dedi. Hastayım zaten götüremem. Şoka girdim bu çocuk aç diye dünden beri neler yapiyorum yedirebilmek için. Kilo az o bi gerçek de o kadar değilmiş çok şükür.
Hic bilmiyorum ki kağıda bakıp yazayımYok herhangi bir yorum yapmadı doktor bizim de aynı problem kalça geriliği de deniyor. İnşallahsizin değerler nasıl alfa ve beta
Yok canım bende yokmuşCanım bizde de vardı 1. ay kontrolünde gerilik düşük seviyede 2. ayda kendiliğinden düzeldi ilk 3 ayda geçiyormuş genellikle kız bebeklerde yaygın bir durummuş aile öyküsünde yoksa( senin bebekliğinde var mıymış annene sor ben sordum yokmuş) geçer demişti zaten doktor endişe etme
Çok sağolunbu kilo yanlışları beni boş yere delirtiyor eve tartı almama ramak kaldı. Bugün hemşire aradı. Tartının bişeyinde sıkıntı varmış ibre mi dedi kalibre mi dedi unuttum. başka bi annenin çocuğu 3 ay kontrolüne gelmiş doktorda 7 çıkan çocık bunlarda 6 küsür çıkmış sonra getir dedi. Hastayım zaten götüremem. Şoka girdim bu çocuk aç diye dünden beri neler yapiyorum yedirebilmek için. Kilo az o bi gerçek de o kadar değilmiş çok şükür.
Ben karnı tokken uykusu gelmişken koyuyorum bir iki evin içinde geziyorum hafif pış pış yapıyorum poposuna uyuyor. Bazen ağlıyor ama sabredip evin içinde gezince arada hafif yaylanınca uykuya geçiyor.
Canım aldıklarını paylaşabilir misin ? Doktorun önerdiklerini kaydettim, bir iki tanesine önceden bende bakmıştım.Aaa çok güzelmiş birazdan sipariş vereceğim listeye bunu da ekledimBen de gördüğüm her farklı tarzdan almaya çalışıyorum. Fenerli, sesli, cırt cırtlı, 3 boyutlu beğendiğim her şeyi. Zaten kitap canavarıyım çocuklarım da öyle olsun istiyorum
Aldıklarını oaylaşanilir misin ben bi tane hışırtışı kitap aldım. Harika haftalar falan bi iki tanede benim için kitap var. Ama kızıma ne alsam bilemiyorumBen de öyleyim, kirpicik de çok tatlı aldım 2 kitabını da. Cırt cırtlı muhtemelen görmüşsündür
Kızımın da u hafta salyaso arttı, diş için hazırlık mı acaba, wrken daha ama bilemedimKızlar özel aşıları yaptıracak mısınız ne düşünüyorsunuz ? Bide benim beyni çok salya akıtıyor sizde durumlar nasıl bide nasılsınız alıştınız mı anneliğe
Tusma ne demek canımBenim kızım kucağındaysa aşağıya doğru tusmaya çalışıyor.
Ya kıyamam onlara ben, benim kızda benim canımı acıtıyor bazen ama ben daha çok onun canı acıdıysa diye korkuyorumCanım normal, kafayı vuruyor bebikler, benimki bugün dişimi kırıyordu. Daha çok yorgun olduğunda yapıyor. Acıktığında dudakları ileri büzüp kafayı sağa sola çeviriyor
İnşallah canım, şimdi de eş problemi çıktıUmarım kolayca çözersin canım hem annen hem de mama işini
Fiyata baktım çok fazla canım yaOnlar da her şeye fizyolojik diyor ama gel bebişe sor.
Biraz büyüsün deneyeceğim. Bu aralar çok ağlıyor gözünden yaş gelecek şekilde kıyamıyorum. Oyun halısını bizimki de sevmedi ama hala umudum var.
Ergobaby beğendim canım ama fiyatı bana bakıyor ben fiyatına.
Ayy sen yazınca ta benim içim acıdı. İnşallah iyi geçmiştirAşı günümüz biraz gerginim. Yanımda mışıl mışıl uyuyor şu anda öğlen gideceğiz.