Benimki de bazen 5 bazen 10 doyuyor mu endişeleniyordum ama günde 4-5 kere de kaka yapıyor aslında. İlk ay 1250 Gr almıştı ikinci ay 700 Gr aldı ama ikinci ay sarılık riski geçti diye geceleri uyandırmadim emzirmek için ondan mı kilo alımı azaldı diye düşündüm ama doktorumuz normal dedi yine uyandırıp emzirsem mi acabaKısslar bebişleriniz kaç dakika emiyor yaaa? Benimki bazen 5 dk bazen daha az. Bugun de az emdi veriyorum ağzını açmıyor ya da yalayıp kafasını sağa sola çeviriyor istemiyor.
Birde kundak ne zamana kadar yapılıyor? İlk 3 ay mı?
Canım ben doktoruma sormuştum 5 dkda rahat doyar demişti benimki de özellikle geceleri az emiyor ama 4 dkdan az olmasın diyor bazı doktorlarKısslar bebişleriniz kaç dakika emiyor yaaa? Benimki bazen 5 dk bazen daha az. Bugun de az emdi veriyorum ağzını açmıyor ya da yalayıp kafasını sağa sola çeviriyor istemiyor.
Birde kundak ne zamana kadar yapılıyor? İlk 3 ay mı?
Ay bizim doktor da bana gıcık oluyor nefes almadan soru soruyorsun adamı dinlemiyorsun diyor eşimBen de ya mesajla darlıyorum doktoru ya da kontrole gittiğimizdebir de not alıyorum sorularımı kontrol zamani kızımın kontrolü bitiyor ben hala sorularımı soruyor oluyoru. Cevaplar da hep normal
Sürekli memede olması da zor oluyordur. Bizimki de sık emiyor o da zor geliyor bana.
Gaz sancısı dan olabilir biz uzaktan fön tutup masaj yapıyorduk karnına hemen sakinleşiyorduAğlıyor sancı cok
Haha aynı benAy bizim doktor da bana gıcık oluyor nefes almadan soru soruyorsun adamı dinlemiyorsun diyor eşimgeçen de rota aşısı zamanını soruyordum o sırada asistanla onu ayarlıyormuş zaten bi utandım kaygı kumkumasıyım mübarek
Ay evet arada bizde oluyor o şekildeAğızdaki tükürükleri sordum hanımlar. Bu aylarda tükürük bezleri aktif olmaya başlarmış. Geriye kaçıp öksürük de yapabilirmiş.
Tükürük ve el yalama ,emme bizdede başladı yaklaşık 10 gün önce başladıAy evet arada bizde oluyor o şekilde
Yok herhangi bir yorum yapmadı doktor bizim de aynı problem kalça geriliği de deniyor. İnşallahsizin değerler nasıl alfa ve beta
Hepimiz biraz öyleyiz demek kiAy bizim doktor da bana gıcık oluyor nefes almadan soru soruyorsun adamı dinlemiyorsun diyor eşimgeçen de rota aşısı zamanını soruyordum o sırada asistanla onu ayarlıyormuş zaten bi utandım kaygı kumkumasıyım mübarek
Agu demiyor yaaBol tükürük, bol salya, el yemeler, agular, gülücüklerbüyüyor bu arkadaşlar yaaa
Uyandirmayin bence uyuyorsa çünkü ilerde o düzene alisirsa hep uyanmak istiyorBenimki de bazen 5 bazen 10 doyuyor mu endişeleniyordum ama günde 4-5 kere de kaka yapıyor aslında. İlk ay 1250 Gr almıştı ikinci ay 700 Gr aldı ama ikinci ay sarılık riski geçti diye geceleri uyandırmadim emzirmek için ondan mı kilo alımı azaldı diye düşündüm ama doktorumuz normal dedi yine uyandırıp emzirsem mi acaba
Sağ tarafta sorun var dedi bize de sanırım yarın kendi doktoruna raporu gosterecegiz
Tamamdır. Memeden ne kadar emiyor bilemiyorum ama mamayı şuan her fırsatta vermeye çalışıyorum bi kere de çekse kardır diye. Bide bu drum yüzünden gazla uğrayaşmaya başladım tekrardan sürekli.kuzum onu dr mama hesaplamasi icin vermisti ama bence sut miktarida aynidir. sutun icerigi daha sivi mamaya gore sonucta .
kilo* 160 /8 di ama senin bebeginin ornegin gunde 10 kere besleniyorsa 10 na bol.
benim kiz 6 kilo suan , 6*160/8= 120 ml cikiyor bizim her ogun icin ama benim kizim 60-90 ml fln yiyor. ama 8 degilde 10 kere yedigide oluyor. bazen doymuyor bir 60 ml daha mama veya sut veriyoruz.
bak sana benim kizi gosterim
Aventten başka önereceğiniz emzik var mı arkadaşlar? Aventi tutmadı yine bir başka marka deneyesim var içimde kalmasın
Tamamdır. Memeden ne kadar emiyor bilemiyorum ama mamayı şuan her fırsatta vermeye çalışıyorum bi kere de çekse kardır diye. Bide bu drum yüzünden gazla uğrayaşmaya başladım tekrardan sürekli.
Doğum kilosunu 3. Ayda mı 2 ye katlaması gerekiyordu 4. Ayda mı onu hatırlayamadım.
Tamamdır. Memeden ne kadar emiyor bilemiyorum ama mamayı şuan her fırsatta vermeye çalışıyorum bi kere de çekse kardır diye. Bide bu drum yüzünden gazla uğrayaşmaya başladım tekrardan sürekli.
Doğum kilosunu 3. Ayda mı 2 ye katlaması gerekiyordu 4. Ayda mı onu hatırlayamadım.