2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Benimki de bazen 5 bazen 10 doyuyor mu endişeleniyordum ama günde 4-5 kere de kaka yapıyor aslında. İlk ay 1250 Gr almıştı ikinci ay 700 Gr aldı ama ikinci ay sarılık riski geçti diye geceleri uyandırmadim emzirmek için ondan mı kilo alımı azaldı diye düşündüm ama doktorumuz normal dedi yine uyandırıp emzirsem mi acaba

Canım ben doktoruma sormuştum 5 dkda rahat doyar demişti benimki de özellikle geceleri az emiyor ama 4 dkdan az olmasın diyor bazı doktorlar

Ay bizim doktor da bana gıcık oluyor nefes almadan soru soruyorsun adamı dinlemiyorsun diyor eşim geçen de rota aşısı zamanını soruyordum o sırada asistanla onu ayarlıyormuş zaten bi utandım kaygı kumkumasıyım mübarek

Haha aynı ben kafamda milyon tane soru oluyo

Hepimiz biraz öyleyiz demek ki

Uyandirmayin bence uyuyorsa çünkü ilerde o düzene alisirsa hep uyanmak istiyor
700 iyi zaten en az 500 diyorlar

Bizimde sol kalça alfa 58 beta 57 sınır değer dedi doktorumuz yanlis hatirlamiyorsam alfa 60 ve uzeri beta 55 ve alti olmasi gerekiyor. İnşallah kısa sürede düzelmiş olur sizin de bizim de
I ipek2890

Bizimde sol kalça alfa 58 beta 57 sınır değer dedi doktorumuz yanlis hatirlamiyorsam alfa 60 ve uzeri beta 55 ve alti olmasi gerekiyor. İnşallah kısa sürede düzelmiş olur sizin de bizim de
I ipek2890
Sağ tarafta sorun var dedi bize de sanırım yarın kendi doktoruna raporu gosterecegiz
Insallah duzelir ilk kızımda sorun olmamisti ben biraz panikledim bunda
Sizinki de hemen duzelir insallah

Aventten başka önereceğiniz emzik var mı arkadaşlar? Aventi tutmadı yine bir başka marka deneyesim var içimde kalmasın

Tamamdır. Memeden ne kadar emiyor bilemiyorum ama mamayı şuan her fırsatta vermeye çalışıyorum bi kere de çekse kardır diye. Bide bu drum yüzünden gazla uğrayaşmaya başladım tekrardan sürekli.

Doğum kilosunu 3. Ayda mı 2 ye katlaması gerekiyordu 4. Ayda mı onu hatırlayamadım.

Aventten başka önereceğiniz emzik var mı arkadaşlar? Aventi tutmadı yine bir başka marka deneyesim var içimde kalmasın

Canım ilk olarak evde wee’nin bi modeli vardı, onu denedim, tutacak mı diye, zorlandı ama tuttu. Sevdi, ama yüzüne çok baskı yaptı, çenesi yanakları hep kızardı, Philips’e geçtik hemen.

Philips’in sootie’sini sever mi?

Bu bebelere bakkaldan Fatoş emzik alıp geçmek lazım

3.ayda ikiye katlanması gerekiyorsa ben yandım. 3140 doğdu, 2,5 aylık ve geçen hafta 4960 idi. Şimdi anca 5100-5200 gibi olmuştur.

Ayrıca ilk paragrafı üç kez menemen diye okumam alerji diyeti başıma vurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…