- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
Benimkinin babası görmüyor yieeaaaeşim özellikle ilk 3 ay zorunlu ilaçlar dışında bebeğe hiçbir şey vermemi istemiyor bi doktor kankası var sıkı sıkı tembihlemiş
AnladimYok aslında pisige tenine iyi geldiğini söylemişti annemler bende ondan sürdüm. Pişigi önlemek için krem kullanıyoruz ya arada da zeytinyağı sürüyorum daha doğal neticede
eva burda ne oldu ki ?Kız bu ney evaante ye noldu
Aa almıştım bunu ben bime gelince yarın bir deneyeyimkizlar Bim e Sok a fln gelince ksilofon alin bebeklerinize, ben iki gundur caliyorum. acayip dikkatini cekiyor, durup dinliyor yavrum
simdi yeni sarkilar ogrenmem lazim
Gece uykusunda onden ayilmasan hemen degistiriyorum. Sonra emme. Eskiden emerken kaka da yapardi o zaman zordu tabi bir daha tekrar. Simdilerde yapmiyor. Nadiren kakali uyaniyor. Genelde cis buluyorum. Emerken de vukuati olmuyor, uykuya dalinca yataga. Sorun ancak emerken hafif hafif gaz cikartabilmem. Emdikten sonra cikartamiyoruz uykusundan full ayiliyor.Kızlar, bebişleri gece uzun uyuyanlar, bez değiştirme durumunu ne yapıyorsunuz? Emmeye kalktığında bez de değiştiriyor musunuz? Emip tekrar uyuyor bu yavrular, öyle olunca değiştirmiyorum
Gunaydin hanimlarUzun suredir giremiyordum. Simdi yanima alip uyutabilince yazayim dedim.
Dolap uzerinden Doona aldik. Oteki arabasiyla asansorsuz binada gir cik zulum gibiydi. Tekerleklerini temizleyip dezenfekte ettim. Hafif ve minik oldugu icin evde de kullaniyorum. Evde dolasiyoruz bazen hemen uykuya daliyor.
Gucsuzlestigimi farkettim, agirlastikca bebis zorlanmaya basladim. Spora baslayacagim.
Sizlerin de yazdiklarini okuyamiyorum, ne zaman bri bakayim desem bakamadan bebekle ugrasir buluyorum kendimiHerkes iyidir umarim.
Uyku sersemi yazmışım o an aklımdan ne geçti bilmiyorumeva burda ne oldu ki ?
Gece uykusunda onden ayilmasan hemen degistiriyorum. Sonra emme. Eskiden emerken kaka da yapardi o zaman zordu tabi bir daha tekrar. Simdilerde yapmiyor. Nadiren kakali uyaniyor. Genelde cis buluyorum. Emerken de vukuati olmuyor, uykuya dalinca yataga. Sorun ancak emerken hafif hafif gaz cikartabilmem. Emdikten sonra cikartamiyoruz uykusundan full ayiliyor.
Ben 3. Kat ve asansorsuz yerdeyim dusun! Doona ikinci el alip, 1. Yasindan itibaren hemen satmak lazim.Ahh en büyük pişmanlıklarımdan Doona almamak. Hele puseti arabaya koy, bi yere git, sonra puseti al, bebek arabasını bagajdan çıkar puseti ona tak vs vs. Bunun yerine Doona ne kadar pratiktir kim bilir. Bir de apartman girişi 6-7 basamak merdivenli, puset takılıyken oradan kucakta indirmek de zor oluyor ki ben çok çok hafif tek elle kapanıp açılabilen bi model almıştım.
Benimkinin uyandiginda da dolu oluyor bezi. Arada degistirmezsem ne olur bilmiyorum. Yataga gecirir artik herhaldeHmm tamam bir de önce bezi değiştirmeyi deneyeyim. Bazen 7-8 saati buluyor sabah uyandığında değiştirmem. sadece çiş olsa da vicdan yapıyorum, çok üzülüyorum.
ben birde kucuk ukulela alip ogrenecegim. Ezo sunalin cok guzel ritimli sarkilari var.Aa almıştım bunu ben bime gelince yarın bir deneyeyim
ben birde kucuk ukulela alip ogrenecegim. Ezo sunalin cok guzel ritimli sarkilari var.
Biz kucukken anaokulundan sonra hep baglama kurslarina gittikben hep yarim biraktim ama en azindan temel nota bilgim var. uzun ince bir yoldayim gibi turkuler calinca hemen notalari geliyor aklima
ben daha alacagimbende ukulele aldım da daha öğrenmeye başlamadım
Kız nolmuş banaKız bu ney evaante ye noldu
canım benim kız 2 defa uyanıyor ilk uyanmasında sadece çiş yapmışsa değişmiyorum ikincisinde değişiyorumKızlar, bebişleri gece uzun uyuyanlar, bez değiştirme durumunu ne yapıyorsunuz? Emmeye kalktığında bez de değiştiriyor musunuz? Emip tekrar uyuyor bu yavrular, öyle olunca değiştirmiyorum