2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar, bebişleri gece uzun uyuyanlar, bez değiştirme durumunu ne yapıyorsunuz? Emmeye kalktığında bez de değiştiriyor musunuz? Emip tekrar uyuyor bu yavrular, öyle olunca değiştirmiyorum

Gunaydin hanimlar Uzun suredir giremiyordum. Simdi yanima alip uyutabilince yazayim dedim.
Dolap uzerinden Doona aldik. Oteki arabasiyla asansorsuz binada gir cik zulum gibiydi. Tekerleklerini temizleyip dezenfekte ettim. Hafif ve minik oldugu icin evde de kullaniyorum. Evde dolasiyoruz bazen hemen uykuya daliyor.
Gucsuzlestigimi farkettim, agirlastikca bebis zorlanmaya basladim. Spora baslayacagim.
Sizlerin de yazdiklarini okuyamiyorum, ne zaman bri bakayim desem bakamadan bebekle ugrasir buluyorum kendimi Herkes iyidir umarim.

Kızlar, bebişleri gece uzun uyuyanlar, bez değiştirme durumunu ne yapıyorsunuz? Emmeye kalktığında bez de değiştiriyor musunuz? Emip tekrar uyuyor bu yavrular, öyle olunca değiştirmiyorum
Gece uykusunda onden ayilmasan hemen degistiriyorum. Sonra emme. Eskiden emerken kaka da yapardi o zaman zordu tabi bir daha tekrar. Simdilerde yapmiyor. Nadiren kakali uyaniyor. Genelde cis buluyorum. Emerken de vukuati olmuyor, uykuya dalinca yataga. Sorun ancak emerken hafif hafif gaz cikartabilmem. Emdikten sonra cikartamiyoruz uykusundan full ayiliyor.

Ahh en büyük pişmanlıklarımdan Doona almamak. Hele puseti arabaya koy, bi yere git, sonra puseti al, bebek arabasını bagajdan çıkar puseti ona tak vs vs. Bunun yerine Doona ne kadar pratiktir kim bilir. Bir de apartman girişi 6-7 basamak merdivenli, puset takılıyken oradan kucakta indirmek de zor oluyor ki ben çok çok hafif tek elle kapanıp açılabilen bi model almıştım.

Hmm tamam bir de önce bezi değiştirmeyi deneyeyim. Bazen 7-8 saati buluyor sabah uyandığında değiştirmem. sadece çiş olsa da vicdan yapıyorum, çok üzülüyorum.

Ben 3. Kat ve asansorsuz yerdeyim dusun! Doona ikinci el alip, 1. Yasindan itibaren hemen satmak lazim.
Inan artik evden cikmayali 15. Gune girdigimi anlayinca acele ile aldik. Cok zor olunca insan cikmak istemiyor evden

Aa almıştım bunu ben bime gelince yarın bir deneyeyim
ben birde kucuk ukulela alip ogrenecegim. Ezo sunalin cok guzel ritimli sarkilari var.

Biz kucukken anaokulundan sonra hep baglama kurslarina gittikben hep yarim biraktim ama en azindan temel nota bilgim var. uzun ince bir yoldayim gibi turkuler calinca hemen notalari geliyor aklima

Ben bu külot bez işini sevmeyenlerdenmişim tarafımı seçtim cırtlı gibi tam paket kapanmıyo bitiminde. Bir de bebişimin göbüşünde hafif izler oluyo. Cırtlı bez cınım benim bu paket bitsin de kavuşalım.

bende ukulele aldım da daha öğrenmeye başlamadım

canım benim kız 2 defa uyanıyor ilk uyanmasında sadece çiş yapmışsa değişmiyorum ikincisinde değişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…