2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Hmm tamam bir de önce bezi değiştirmeyi deneyeyim. Bazen 7-8 saati buluyor sabah uyandığında değiştirmem. sadece çiş olsa da vicdan yapıyorum, çok üzülüyorum.
Yok canım ya vicdan yapma. Bırak uyusun kuzu. Altını açınca uykusu açılır. Ben sabah emmesinde genelde kaka yapıyor onu bekliyorum

İlk dozu 2.ayda yaptırınca ne kadar zamanda bir yaptırmak gerekiyor peki
Markaya göre değişir iiyor canım ,bazı markalarda 2 doz arası 3 ay bazısında 2 ay, senin hangi marka kullanacağına doktorunla karar verirsen canım en doğrusunu o söyler,,mesela bizim çocuk doktoru Synagis aşısı oluyoruz diye menenjiti 1 yaşından sonra yaptır dedi

Bizim doktor nimenrixle bexsero yazdı haftaya yapılacak ikisi bir

Normalde bu aşıların ücretsiz olması lazım ,aslında Sağlık bakanlığına Cimerden hepimiz yazsak ,biz iyi kötü verebiliyoruz ama ya veremeyen

Valla biz de 3 kişi yatıyoruz ya da yatağın yanına sallanan ana kucağı almıştık bazen ona yatiriyorum eşim de benden çok onla yatmayı sevdi kızım aramıza girdi

Doktorum a gündüzleri toplasan 1 saat uyumuyor dedim. Normal dedi.
Onlar da her şeye fizyolojik diyor ama gel bebişe sor.
Biraz büyüsün deneyeceğim. Bu aralar çok ağlıyor gözünden yaş gelecek şekilde kıyamıyorum. Oyun halısını bizimki de sevmedi ama hala umudum var.
Ergobaby beğendim canım ama fiyatı bana bakıyor ben fiyatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…