2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canım acaba ne zmana kadar kafatası şekillenmeye devam ediyor ,bende korkuyorum kafası dümdüz olcak arkası diye

Ne güzel yazmışsın, ya aslında bende savasmiyorum çok uykusu olduğunu anladigim zamanlarda uyutmak için uğraşıyorum ,gözleri hareketlerinden belli uyumak istiyor ama bı turlu uykuya gecemiyor. Pes etmeyince bı sekilde dalıyor uykuya biraz önce öyle de oldu, YouTube dan kolik bebekler için olan sesler den açtım ve ana kucağında hafif hafif salladım. Uykuya dalınca ya kadar. Yaklaşık bir saattir uyuyor, biraz kendine gelir gece uykusunu daha güzel yaparız diye ümit ediyorum.

Maşallah kilo durumuna çok sevindim. Bende tam içimden geçiriyordum doktora söylesem mi mama desteği olsun diye çünkü hiç içime sinmiyor kilo çok az almış eskiye kıyasla. İnşallah bu süreçleri kolaylıkla atlatırız ve kalıcı değildir. Doktor 6. Ayda besin alerjilerinin yüzde 80 i sonlanıyor dedi inşallah şanslı azınlıktanızdır biz de.

ben en basta beyaz ses fln denemistim sevmedi ama dyson in sesine bayiliyor benden cok kizim kullaniyor dyson imi

Yavrum benim iyi bari uyuduysa. En çok nasıl uyumayı seviyorsa hep öyle uyut. Benim kız sallanmayı hiç sevmiyor. Bende bebekken sallanmayı sevmezmişim aynı anası karanlıkta uyumayı seviyor, çıplak ayak uyumayı seviyor. Ben bunların hepsini gözlemliyorum. Ne sever neden rahatsız oluyor diye. Bi ara not tutmuştum. Şu saatte şu kadar uyudu şu saatte uyandı şu kadar uyanık kaldı diye. Tabi ki sürekli huyu değişiyor ama kontrol ediyorum

Bugün eşim yanlışlıkla külot bez almış bir şans vereyim dedim. Arkasında bir şeffat şey var o ne işe yarıyor bilen var mı?

Eklentiler

• IMG-20230119-WA0022.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 53
Umarım kolayca çözersin canım hem annen hem de mama işini

Eklentiler

• C027FA49-1B42-47AE-BCE5-BF6E26B6FDC5.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 14B6BDDD-417C-4C7E-B3BE-67914B86C733.png
    377,9 KB · Görüntüleme: 31
  • F155FF1C-736F-44A5-9399-5959BAC7BECB.png
    341,9 KB · Görüntüleme: 28
  • BFA43081-6362-4A1E-BC6D-3733EC368B66.png
    445,4 KB · Görüntüleme: 43

Kilo alımı nasıl ki canım? Benim bene 1 ayda 790 almış, sınırın üzerinde. Bana da az geliyor ama doktor iyi dedi. Ben de kurcalamadım. Senin de iyiyse mamayı boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…