2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kilo alımı nasıl ki canım? Benim bene 1 ayda 790 almış, sınırın üzerinde. Bana da az geliyor ama doktor iyi dedi. Ben de kurcalamadım. Senin de iyiyse mamayı boşver.
Benim kız 1 ayda 2 aylık büyümüş doktor gece uyanmazsa uyandırıp besleme yapma dedi. Sorun olur mu dedim. Sadece anne sütüyse olmaz dedi. Mama veriyorsan bırak dedi. Normali 600 gr olmalıymış. Bence senin bebek olması gerektiği gibi. Hiç kurcalama. Bende kafayı buna taktım şimdi

Benim kız 1 ayda 2 aylık büyümüş doktor gece uyanmazsa uyandırıp besleme yapma dedi. Sorun olur mu dedim. Sadece anne sütüyse olmaz dedi. Mama veriyorsan bırak dedi. Normali 600 gr olmalıymış. Bence senin bebek olması gerektiği gibi. Hiç kurcalama. Bende kafayı buna taktım şimdi

Gece uyandırmaları evet 1 aydan sonra bırakın diyor doktorlar. Tabi ekstra özel bir durum yoksa. Maşallah senin bebişe 🥰🧿 güzel kilo almış.

Ben 57 kiloydum bir an da 61 oldum hamile olduğumu öğrendim şimdi 72 kiloyum ☹️ Gitmiyor bi türlü. Hani normal doğurunca eski kilona dönüyordun. Bu diye bulursam 😁
Bende 49 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde şimdi 57 oldum vermek istemiyorum böyle çok güzel. Kilo sevmem ama çok zayıf olmakta güzel değil

Yavrum benim iyi bari uyuduysa. En çok nasıl uyumayı seviyorsa hep öyle uyut. Benim kız sallanmayı hiç sevmiyor. Bende bebekken sallanmayı sevmezmişim aynı anası🤣 karanlıkta uyumayı seviyor, çıplak ayak uyumayı seviyor. Ben bunların hepsini gözlemliyorum. Ne sever neden rahatsız oluyor diye. Bi ara not tutmuştum. Şu saatte şu kadar uyudu şu saatte uyandı şu kadar uyanık kaldı diye. Tabi ki sürekli huyu değişiyor ama kontrol ediyorum
Battaniye arasında elde sallanmaya seviyor küçük psikopat 😊 bı şekilde Orta yol bulmaya çalışıyoruz , umarım daha güzel günler gelir

Külot bez daha hiç kullanmadım ben kullananlar nası acaba memnun mu?
Aslında külot bezi giydirmek daha kolay artık ayaklarıni kıpır kıpır ettiriyo bantları tam yapistiramiyorum bir de bize 3 numara sleepy natural hediye gelmişti normalde bionatural kullanıyoruz bugün sabah geçtim naturale kızımın poposu kızardı bezden olabilir mi acaba

Aslında külot bezi giydirmek daha kolay artık ayaklarıni kıpır kıpır ettiriyo bantları tam yapistiramiyorum bir de bize 3 numara sleepy natural hediye gelmişti normalde bionatural kullanıyoruz bugün sabah geçtim naturale kızımın poposu kızardı bezden olabilir mi acaba
Aynı beden mi yoksa bir beden büyük mü almk lazım

Kızlar gördüğümü ekledim ama benim kendime ait hesabım yok eşim istemediği için sorun etmedim onun hesabını kullanıyorum bende 😍

Kilo alımı nasıl ki canım? Benim bene 1 ayda 790 almış, sınırın üzerinde. Bana da az geliyor ama doktor iyi dedi. Ben de kurcalamadım. Senin de iyiyse mamayı boşver.
Canım merhaba, kilo alımı mesajını okuyunca benim de aklıma takıldı. Benim kızım ilk aylık kontrolünde 1200 gr, ikinci aylık kontrolünde ise 1400 gr almıştı. Doktor fazla kilo alımı ile ilgili bir şey söyledi ki size? Yarın doktoru arayıp sorayım bi ben de

Canım 600 üzeri sıkıntı mıymış ? Ben de gece 2 defa emziriyorum kızımı 3 saatte bir ama aç gibi emiyor baya sanki emzirmezsem aç kalacak gibime geliyor

Aynı beden oluyor canım külot bez biraz daha enli hatta lastiği çok güzel kavrıyor sürekli kullanmadım elimdeki cirtlilar bitince geçeceğim tamamen
Ben geçen kilot bez kullandım yandan sızdırdı taktiğim gibi çıkarmak zorunda kaldım umarım becerememişimdir

X