Beni de ekler misin sat 13 Şubat bugün ikinci kanı verdim 884 olmuş degerimHemen ekliyorum hayırlı olsunn sağlıcakla gelsin bebiş
Eklerim tabi ki hoşgeldin aramızaBeni de ekler misin sat 13 Şubat bugün ikinci kanı verdim 884 olmuş degerim
Nasıl ya neden yolu neymiş dur bakalım ultrason okumakta doktor marifeti boş gebelikte içinde hiç bir şey olmuyor bekle bakalım Rabbim korktuğuna uğratmasınKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
EkliyorumKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Kızzz deli olacam 8 haftada kese göremeyip sağlıklı gebelik giden var ne boşu resimde bile içi dolu boş gebelik adı üstünde kesede hiç bir şey olmaması demek sende embriyo var sen bi aldırma onları başka Dr bak olmazsa ultrason okumak ayrı bir uzmanlık canım arkadaşımın gebeliğimden biliyorum herşey yolundadır sıkma canınıevet çok okudum 6-7 de göreni doktor 5 haftalık gebesin ama boş diyiverdi öyle üzüldüm anlatamam
amin canım ama onun bence boş konuşması yolk olunca boş olmazmış zaten burda kızlardan öğrendimNasıl ya neden yolu neymiş dur bakalım ultrason okumakta doktor marifeti boş gebelikte içinde hiç bir şey olmuyor bekle bakalım Rabbim korktuğuna uğratmasın
canım evet ben de bi tuhaflık var onu anlatmaya çalışıyorum işteYa ben böyle saçma bi doktor görmedim. Benim bildiğim yolc varsa bebek de vardır yoksa boştur. Her yerde okudum bu bilgiyi. Buarada 5 haftalığa göre değerin çok yüksek değil mi? Cumaya da daha çok var nasıl bekliceksin başka doktora mı gitsen bu arada?
ay nerdeyse 10 gündür sigara içmeyen ben dün tam bir dal sigara içtimKızlar ben arada böyle dolanıyorum bir bakayım anneler ne muhabbet var dedim ki ne göreyim nurcuğum kendini üzmüş kız bak ben sizi uslu duruyormusumuz diye takibe geldim sen ağlamışsın hepsini okudum ama sen korkma doktor değiştirPasha22 aç bir müzik bebişe ve kendine o içinde merak etme sen
ay çok tatlı ya
tabiki hem de hemen cuma ultrasona gidicem yine başka doktor ileKuzu doktor değiştirmeyi düşünüyomusun??
ay kuzu sorma, işte ben de bunu diyorum pat diye söyleyiverdi ben yolk sac olunca boş gebelik olamaz bunu bilmiyordum sonra oturdum ağladım hemen geldim kızlara yazdım benim müthiş kadınlarım hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum hepsine dün ağlayarak da çok dua ettim hemen yorum yaptılar o doktor saçmalamış değiştir diye öyle işte. senin hcg değerin kaç haftalığına göre?merhaba canim ben bugun kese gormek icin gittim 5+1 yolk sac falan gorunmedi sadece kese gorundu doktor henuz cok kucuk goremememiz cok normal
dedi olumsuz tek bisey soylemedi. sende yolk sac gorundugu halde nasil bunu soyledi anlayamadim
Ben bugün gidicem bakalım kaç olmuş perşembe 3885 diGünaydın benim güçlü fedakar annelerim
Kızlar size bir sorum olacak acaba haftalığınıza göre hcg değerleriniz nasıldı? İlerleyen haftalardakini sormuyorum 4-5-6 haftalarınız nasıldı? Haftalarınıza göre hcg değerlerinizi merak ediyorum.
perşembe kaç haftalıktı?Ben bugün gidicem bakalım kaç olmuş perşembe 3885 di
HoşgeldinMerhaba kızlar benide ekler isiniz sat 31 ocak ama geç döllenme var
Benim de bugün 11 de kese randevum. Çok heyecanlı değil mi yaa uyuyamadım sabaha kadar16 mart 62
19 mart 364
21 Mart 1045 çıktı bugün.
Artış değerleri normal mi kızlar? Yarın sabah doktor randevum var alttan kese görünüyor mu bu değerde? Ben niye bu kadar stres oldum anlamıyorum.
GünaydınnGünaydın benim güçlü fedakar annelerim
Kızlar size bir sorum olacak acaba haftalığınıza göre hcg değerleriniz nasıldı? İlerleyen haftalardakini sormuyorum 4-5-6 haftalarınız nasıldı? Haftalarınıza göre hcg değerlerinizi merak ediyorum.
Yaaaa minnaka bak senn c şeklini almış yolk sac küçülmeye başlamış maşşallaahhh annesi kalp de gördüğüne göre herşey çok yolunda gibi. Allah nazardan korusun canım benim.Eveet ben de keseyi, bebeğimizi ve kalp atışını gördüm çok şükürDeğerim geçtğimiz hafta bile 3000 lerde iken şuan 10-15 bin olmuştur ona rağmen muayeneyi vajinal yaptı. Asla tedirgin olma bana güven dedi 10. haftaya kadar da vajinal tercih ediyorum. Her şey çok daha net görünür bunu tercih ederim dedi. Benim tüp bebek olduğu için belki ekstra dikkat ediyor. Kalp atışlarını çok net gördük ama dinleme için 2 hafta sonra dedi