Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende inşallah keseyi görürüm bende gidiyorumm,bu mübarek günde RABBİM bizim yüzümüzü güldürsünKızlar kandiliniz mübarek olsun kalp atışını dinlemek için gidiyorum benim için bu güzel günde dua edermisiniz
Amin canım dualarım seninleBende inşallah keseyi görürüm bende gidiyorumm,bu mübarek günde RABBİM bizim yüzümüzü güldürsün
Seninde kandilin mübarek olsun canım inşallah benimde randevum 12 de hadi önce sen duy allahın izniyle sonra benKızlar kandiliniz mübarek olsun kalp atışını dinlemek için gidiyorum benim için bu güzel günde dua edermisiniz
Ben su an oksapar kullanıyorum göbekten vuruyorum canım coraspin içerken de gece yatmadan önce içiyordumGünaydın hanımlar , bisi sorucam cumartesi doktora gidicem kan sulandırıcı baslicak hafif pıhtılaşma var. Suan coraspririn kullanıyorum. Acaba benim gibi kan sulandırıcı kullanan var mi ? Nasıl kullanılıyor ne yapmam lazım ?
Canım bana da kan sulandırıcı iğne yazdı göbekten yapacakmışım çatlatma iğnesi yaptın onlardan farkı yok dedi doktor. Benimki tedbir olsun diye pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz gebeliği zor elde ettik diye kullanacağım pahalıymış iğne grevin bitmesini bekledim gidip yazdıracağım devletteGünaydın hanımlar , bisi sorucam cumartesi doktora gidicem kan sulandırıcı baslicak hafif pıhtılaşma var. Suan coraspririn kullanıyorum. Acaba benim gibi kan sulandırıcı kullanan var mi ? Nasıl kullanılıyor ne yapmam lazım ?
İnş kuzum benimSeninde kandilin mübarek olsun canım inşallah benimde randevum 12 de hadi önce sen duy allahın izniyle sonra ben
Tavsiye üzerine basladım canım kendim de baya baktım günaydın bu arada kandılın mübarek olsunDoktor tavsiyesi mi sen mi karar verdin canım ?
Canım ben de oksapar başlayacağım her gün mü yapıyorsun iğneyi bi de ne kadara aldın devlette mi yazdırdınBen su an oksapar kullanıyorum göbekten vuruyorum canım coraspin içerken de gece yatmadan önce içiyordum
Canım bir ilaç daha yazmıştı bana onunla birlikte 395 tuttu 10 tane var içinde, ben özel muayenehaneye gittiğimden reçeteyi devlet karşılamıyor devam edersek sağlık ocagina soracağım yazabilirler mi diye bende pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyoruz daha önce kayıp yaşadığımdan tedbir amaçlı verdi umarım kalbini duyunca gerek kalmaz her gün bir tane vuruyorumCanım ben de oksapar başlayacağım her gün mü yapıyorsun iğneyi bi de ne kadara aldın devlette mi yazdırdın
canım bendim de bu şekilde silik dün battı. hcg de 62 çıktı. bu koyuluk normal geliyor. öyle düşünKızlar merhabalar, benim bat 15 iydi, 2 gün önce test yaptım bugün tekrarladım ,henüz kan vermedim ama koyulasmiyor sanki , çok daha koyu olmalıydı diye düşünüyorum sizler ne dersiniz? İlkini bugün yaptım ikincisi 2 gün önce
bende sıkışık olursan kese daha net görünüyor diye okumuştum ilk hamileliğimde de ilk gittiiğimde biraz sıkışmamı istemişti doktor ama daha sonraki kontrollerde böyle birşeye gerek yok diye biliyorum.Kızlar keseyi görmek için idrara sıkışık olmak gerekirmi bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Ama 2 gün arayla yaptım ya koyulaşması gerekmez miydicanım bendim de bu şekilde silik dün battı. hcg de 62 çıktı. bu koyuluk normal geliyor. öyle düşün
Canım hayırlı olsun bu testler öyle çok hassas değil ben bir haftada 25 tane yaptım bunlardan surelabdi benimkiler çok yavaş koyulasiyor bence bir günde çok koyulaşma bekleme illa takip edeyim diyorsan artimed daha hassas onu alabilirsin, ama bence kan ver iki gün arayla iki kere vermen yetiyor artış duzenliyse bir daha vermene gerek kalmıyor zatenKızlar merhabalar, benim bat 15 iydi, 2 gün önce test yaptım bugün tekrarladım ,henüz kan vermedim ama koyulasmiyor sanki , çok daha koyu olmalıydı diye düşünüyorum sizler ne dersiniz? İlkini bugün yaptım ikincisi 2 gün önce
iğne olarak mı kullanacaksın canım bende de kan pıhtılaşması var ilk gebeliğimde 9 ay boyunca her gün yaptım. şimdi de kese görününce başlayacağım inşallah :)) eğer iğne olarak kullanacaksan ben ilk 7 ay göbekten yaptım ağrı yapmadı bende korkulacak birşey yok merak etme.Günaydın hanımlar , bisi sorucam cumartesi doktora gidicem kan sulandırıcı baslicak hafif pıhtılaşma var. Suan coraspririn kullanıyorum. Acaba benim gibi kan sulandırıcı kullanan var mi ? Nasıl kullanılıyor ne yapmam lazım ?
Benimkilerde surelab, 2 gün arayla koyulasma oldu mesela ilk testim 13 ündeydi, 15 inde yaptığım 13 ünde yaptığım testten daha koyuydu ama 17 si için aynı şey olmayınca yine mi kimyasal diye korktum açıkçasıCanım hayırlı olsun bu testler öyle çok hassas değil ben bir haftada 25 tane yaptım bunlardan surelabdi benimkiler çok yavaş koyulasiyor bence bir günde çok koyulaşma bekleme illa takip edeyim diyorsan artimed daha hassas onu alabilirsin, ama bence kan ver iki gün arayla iki kere vermen yetiyor artış duzenliyse bir daha vermene gerek kalmıyor zaten
İlk muayenenizi oldunuz mu? Bebişler göründü mü?Evet ilk gebeliğim kuzum randevum yarın henüz gitmedim 3000üstü anca perşembe olur diye hesap ettiğim için o zamana aldım randevu
Canım onu kan vermeden bilemezsin ayrıca kimyasal olmaz başka bir sorun olur Allah korusun idrar testiyle bunu anlayamazsin bence gayet sağlıklı görünüyor ama sen bir an önce artışa bak iki kat artmış mi artmamış mi takip et bundan kurtuluş yok yani o iki kani mutlaka vereceksin sonuçta hakkında hayırlısı olsunBenimkilerde surelab, 2 gün arayla koyulasma oldu mesela ilk testim 13 ündeydi, 15 inde yaptığım 13 ünde yaptığım testten daha koyuydu ama 17 si için aynı şey olmayınca yine mi kimyasal diye korktum açıkçası
İnşallah canım hayırlısı artık, bugün kan veririm olmazsa ya artık bekleyemicem sanırım , içim rahat etmeyecek gibi çünküCanım onu kan vermeden bilemezsin ayrıca kimyasal olmaz başka bir sorun olur Allah korusun idrar testiyle bunu anlayamazsin bence gayet sağlıklı görünüyor ama sen bir an önce artışa bak iki kat artmış mi artmamış mi takip et bundan kurtuluş yok yani o iki kani mutlaka vereceksin sonuçta hakkında hayırlısı olsun