2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canım bir ilaç daha yazmıştı bana onunla birlikte 395 tuttu 10 tane var içinde, ben özel muayenehaneye gittiğimden reçeteyi devlet karşılamıyor devam edersek sağlık ocagina soracağım yazabilirler mi diye bende pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyoruz daha önce kayıp yaşadığımdan tedbir amaçlı verdi umarım kalbini duyunca gerek kalmaz her gün bir tane vuruyorum
rapor çıkarıyorlar diye biliyorum canım ama .

Canım bir ilaç daha yazmıştı bana onunla birlikte 395 tuttu 10 tane var içinde, ben özel muayenehaneye gittiğimden reçeteyi devlet karşılamıyor devam edersek sağlık ocagina soracağım yazabilirler mi diye bende pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyoruz daha önce kayıp yaşadığımdan tedbir amaçlı verdi umarım kalbini duyunca gerek kalmaz her gün bir tane vuruyorum
Oksapar bende kullanıyorum, pratisyen hekim yazamıyor canım, bende özel muayenehaneye gidiyorum ama doktorum üniversite de hoca aynı zamanda o saolsun ordan yazıp reçeteyi bana atıyor. reçeteyle alınca 50-60 tl bişey. Rapor çıkarmak içinde bebeğin kalp atışlarının oluşması gerekiyormuş

İnşallah canım hayırlısı artık, bugün kan veririm olmazsa ya artık bekleyemicem sanırım , içim rahat etmeyecek gibi çünkü
benim battan iki gün önce 9 dün 62 ydi. 9 ken kimyasal mı sağlıklı mı diye düşündüm 62 oldu çok mu hızlı yükseldi vs. bebek görünür başka şeyden tedirgin oluruz vs. bu şeyleri daha çok yaşayacağız korkacağız gibi geliyor. o yüzden mümkün olduğunca rahatlayıp olumlu düşünerek rahat bir gebelik geçiririz inş.

Seb
Hikayeni hatırlıyorum canım gebeliğe hazırlık gruplarından her şey sorunsuz şekilde devam etsin bu kez inşallah 🙏
Bana da tedbir amaçlı verdi aşılamayla oldu gebelik özele gidiyorum senin gibi pahalı denince yazdırayım diye bekliyordum ama bir kutu alabilirim fiyat çok uçuk değilmiş nelere para vermedik ki bu süreçte😁 sağlık ocağında yazmıyorlarmış ama iğneyi aklında olsun uzmanın yazması gerekiyormuş

İnşallah canım hayırlısı artık, bugün kan veririm olmazsa ya artık bekleyemicem sanırım , içim rahat etmeyecek gibi çünkü
Güzel sonuçlar alırsın inşallah gönlünü ferah tut canim ❤️
rapor çıkarıyorlar diye biliyorum canım ama .
Oksapar bende kullanıyorum, pratisyen hekim yazamıyor canım, bende özel muayenehaneye gidiyorum ama doktorum üniversite de hoca aynı zamanda o saolsun ordan yazıp reçeteyi bana atıyor. reçeteyle alınca 50-60 tl bişey. Rapor çıkarmak içinde bebeğin kalp atışlarının oluşması gerekiyormuş
Benim pıhtılaşmaya dair bir testim raporum yok ama tamamen tedbir amaçlı kullanıyorum daha önce dış gebelikle kimyasal yaşadığım için. Bilmiyorum bu şekilde rapor çıkar mi doktor riskli gebelik diye yazdı receteye inşallah gerek kalmaz devamlı kullanmama geçici bir şeydir, kalp atışını duyana kadar diye düşündüm aslında ben. Vücut bebeği reddetmesin diye bir ilaç daha verdi mesela tedirginim ama doktorum da çok iyi bir doktor kullanıyorum ona güvenip, bakalım pazartesi kontrolüm var belli olur artik sorarım devam edeceksek rapor islerini

Seb

Hikayeni hatırlıyorum canım gebeliğe hazırlık gruplarından her şey sorunsuz şekilde devam etsin bu kez inşallah 🙏
Bana da tedbir amaçlı verdi aşılamayla oldu gebelik özele gidiyorum senin gibi pahalı denince yazdırayım diye bekliyordum ama bir kutu alabilirim fiyat çok uçuk değilmiş nelere para vermedik ki bu süreçte😁 sağlık ocağında yazmıyorlarmış ama iğneyi aklında olsun uzmanın yazması gerekiyormuş
Canım hepimizin bebisleri sağlıkla büyüsün inşallah Allah acılarını göstermesin🙏
Paranin pulun hic bir önemi kalmıyor kuzum dediğin gibi sağlıklı olsunlar da para kazanilir ben en çok pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyoruz sonuçta bi zararı olmasından korkmuştum doktor olmaz dedi bak sen de aynı şekilde kullanıyormussun içim rahatladı kan olsun can olsun bebislerimize

Ozeldeki reçeteyi sağlık ocağında rica edince yazıyor aile hekiminiz Oksapar kullanıyorum bende öyle yapıyorum sorun yaşamadım şimdiye kadar.

benim battan iki gün önce 9 dün 62 ydi. 9 ken kimyasal mı sağlıklı mı diye düşündüm 62 oldu çok mu hızlı yükseldi vs. bebek görünür başka şeyden tedirgin oluruz vs. bu şeyleri daha çok yaşayacağız korkacağız gibi geliyor. o yüzden mümkün olduğunca rahatlayıp olumlu düşünerek rahat bir gebelik geçiririz inş.
İnşallah canım , bekleyebilirsem cumartesiyi bekleyeceğim, bekleyemezsem de gider yaptırırım zaten, ya daha önce düzgün artp sonra düşüşe defalarca geçtiği için kan vermekten bezdim yeminle

Güzel sonuçlar alırsın inşallah gönlünü ferah tut canim ❤️

Benim pıhtılaşmaya dair bir testim raporum yok ama tamamen tedbir amaçlı kullanıyorum daha önce dış gebelikle kimyasal yaşadığım için. Bilmiyorum bu şekilde rapor çıkar mi doktor riskli gebelik diye yazdı receteye inşallah gerek kalmaz devamlı kullanmama geçici bir şeydir, kalp atışını duyana kadar diye düşündüm aslında ben. Vücut bebeği reddetmesin diye bir ilaç daha verdi mesela tedirginim ama doktorum da çok iyi bir doktor kullanıyorum ona güvenip, bakalım pazartesi kontrolüm var belli olur artik sorarım devam edeceksek rapor islerini
İnşallah çok saol canım ..

Ya ben pıhtılaşma ile alakalı genetik bi test yaptırdım aslında, sorun oluşturcak bir gen çıkmadı ama heterozigot bir gen çıkınca ve 3 de kimyasal gebelik olunca, doktor bu gen neden oluyor olabilir mi diye verdi banada. (o heterozigot gen normalde pıhtılaşma sorununa neden olmuyor bu arada) reglin 21. gününden beri progestan ve oksapar kullanıyorum bende

Günaydın hanımlar , bisi sorucam cumartesi doktora gidicem kan sulandırıcı baslicak hafif pıhtılaşma var. Suan coraspririn kullanıyorum. Acaba benim gibi kan sulandırıcı kullanan var mi ? Nasıl kullanılıyor ne yapmam lazım ?
Günaydın ben oğlum da 9 ay clxean kullanmıştım, her gün vurulmak gerekiyor karnından yapıyorsun acıtmıyor hiç göbek büyüyünce koldan ya da bacaktan yapıyorsun,

Kızlar merhaba nasıl gidiyor size bir şey soracaktım keseyi görmeyi gittiğimizde doktor üstünde bi kanama alanı gibi bir şey gördüm dedi fitil ve iğne verdi fitiller inanılmaz ishal yapıyor endol ismi kullanan var mı

X