2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar keseyi görmek için idrara sıkışık olmak gerekirmi bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Kızlar keseyi görmek için idrara sıkışık olmak gerekirmi bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Evet bana sıkışık mısın demişti keseye bakarken (beta hcg 3600 Dü 9 mart)
Ben de idrar tahlili isterler diye sıkışık gitmiştim
10 gün sonra Kalp atışı için de sıkışık gel dedi.

Aaaa ilk kez duyuyorum böyle bisey çok ilginç cidden

Karnındanmı bakarken sordu bunu

Yarın gideyim olmadı ya çok tırstım göğüs kafesimin altında bi acı hissediyodum 2 gündür ilaçtan olabilirmi acaba
Eğer ilacınız folbiol ise doğru olarak kullanıyorsunuz içiniz rahat olsun. Her hamile günde 400 mg folik asit alması gerekiyor. Bu da 1 tablete denk geliyor. Eczacı teknisyenim. Belki diğer arkadaşın folik asit deposu çoktur haftada 2 kez demiştir. Doktorunuza güvenin

Merhabalar sanırım bende kasım annesı olmaya hazırlanıyorum hem de 3. Kez 😊 16 subat son adetım suan 2 gun gecıkme var degerim 43.8 cıktı nasıldır bence düşük bir değer 2 gün snra tekrar tahlil vericem bakalım herkese güzel bir hamilelik doğum diliyorum ılk dogum normal 2 sezeryan gebelik şekerri ve kan uyuşmazlığı var 2 de afacanım var bırı kızım7 dıgerı oğlum4 yaşında gönlümden geçen sağlıklı olması ve kızıma yoldaş ☺
Aaaa aynıyız gibi sizinle benim de üçüncü hamileliğim 7 yaşında bir kızım 5 yaşında da bir oğlum var hatta ikisi de kasım doğumlu kısmetse üçüncü de öyle olacak sağlıkla gelsinler inşallah🙏🙏🙏

Adetim 1 gün gecti 490 a cıktı degerım ilk 159 du ama eve geldimm kahverengi leke gördüm neden yerleşme kanaması adet oncesi olmaz mı degerım yüksek cıktı of moralım bozuk
Moralinizi yüksek tutun benimde evde yaptığım idrar testinde pozitifi gördükten bir gün sonra kahverengi akıntım oldu soluğu acilde aldım değer 137 idi doktor takip edicez dedi iki gün sonra 459 çıktı zaten lekelenmem de iki gün sürdü beta takibi yapıp değerinizi kontrol edin inşallah yerleşme kanamasıdır sizinki de🙏🙏🙏

Allah korusun stres yapmayın lütfen pişman oldum söylediğime sizi strese sokmak istememiştim kusura bakmayın lütfen 😐
Olurmu öyle şey iyi yaptınız söyleyerek yusuf olgaça mesaj attım sağolsun geri döndü dozu fazla 400 mikrogram olması lazım dedi

Eklentiler

• 3C41894F-507D-4302-9274-3D50B734C7ED.png
    3C41894F-507D-4302-9274-3D50B734C7ED.png
    216,1 KB · Görüntüleme: 78
Eğer ilacınız folbiol ise doğru olarak kullanıyorsunuz içiniz rahat olsun. Her hamile günde 400 mg folik asit alması gerekiyor. Bu da 1 tablete denk geliyor. Eczacı teknisyenim. Belki diğer arkadaşın folik asit deposu çoktur haftada 2 kez demiştir. Doktorunuza güvenin
Anladım ama aşağıya bir görüntü bırakıyorum doktorda fazla dedi

Eklentiler

• 6D10D5C7-CD0A-4EEF-A5FD-8949B38112A9.png
    6D10D5C7-CD0A-4EEF-A5FD-8949B38112A9.png
    216,1 KB · Görüntüleme: 78
Anladım ama aşağıya bir görüntü bırakıyorum doktorda fazla dedi
Canım bende folbiol 5 mg kullanıyorum hergün doktorum gün aşırıda içebilirsin yada hergün kullanabilirsin dedi ben hergün içiyorum Bi sıkıntı yaşamıyorum ogluma hamileyken de hergün içtim folbiol 5 mg Bi sıkıntı yaşamadım şükür

X