- 4 Kasım 2019
- 1.514
- 1.045
- 29
Evet canım doktorlar sağolsunlar hemen can sıkıcı laf söylüyorBende stres yapmıştım kesem 5+3 te 6.7 mm di küçük gelmişti bana doktor uyumlu demişti her kişiden kişiye değişiyor hiç canınızı sıkmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım doktorlar sağolsunlar hemen can sıkıcı laf söylüyorBende stres yapmıştım kesem 5+3 te 6.7 mm di küçük gelmişti bana doktor uyumlu demişti her kişiden kişiye değişiyor hiç canınızı sıkmayın
Hayir gebelerde tam tersi sıkışık olmamami istiyidu dr bebegin kendi kesesi suyu vs oldugundanKızlar keseyi görmek için idrara sıkışık olmak gerekirmi bu konu hakkında bilgisi olan varmı
İlk defa duydum canım ya .Hayırdır noldu ?Kızlar keseyi görmek için idrara sıkışık olmak gerekirmi bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Gerek yok canım normal halinle gittiğinde görülebiliyor keseKızlar keseyi görmek için idrara sıkışık olmak gerekirmi bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Evet bana sıkışık mısın demişti keseye bakarken (beta hcg 3600 Dü 9 mart)Kızlar keseyi görmek için idrara sıkışık olmak gerekirmi bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Aaaa ilk kez duyuyorum böyle bisey çok ilginç ciddenEvet bana sıkışık mısın demişti keseye bakarken (beta hcg 3600 Dü 9 mart)
Ben de idrar tahlili isterler diye sıkışık gitmiştim
10 gün sonra Kalp atışı için de sıkışık gel dedi.
Yarın gideceğim canım ondan bir sorayım dedimİlk defa duydum canım ya .Hayırdır noldu ?
Karnındanmı bakarken sordu bunuEvet bana sıkışık mısın demişti keseye bakarken (beta hcg 3600 Dü 9 mart)
Ben de idrar tahlili isterler diye sıkışık gitmiştim
10 gün sonra Kalp atışı için de sıkışık gel dedi.
Eğer ilacınız folbiol ise doğru olarak kullanıyorsunuz içiniz rahat olsun. Her hamile günde 400 mg folik asit alması gerekiyor. Bu da 1 tablete denk geliyor. Eczacı teknisyenim. Belki diğer arkadaşın folik asit deposu çoktur haftada 2 kez demiştir. Doktorunuza güveninYarın gideyim olmadı ya çok tırstım göğüs kafesimin altında bi acı hissediyodum 2 gündür ilaçtan olabilirmi acaba
Aaaa aynıyız gibi sizinle benim de üçüncü hamileliğim 7 yaşında bir kızım 5 yaşında da bir oğlum var hatta ikisi de kasım doğumlu kısmetse üçüncü de öyle olacak sağlıkla gelsinler inşallahMerhabalar sanırım bende kasım annesı olmaya hazırlanıyorum hem de 3. Kez 16 subat son adetım suan 2 gun gecıkme var degerim 43.8 cıktı nasıldır bence düşük bir değer 2 gün snra tekrar tahlil vericem bakalım herkese güzel bir hamilelik doğum diliyorum ılk dogum normal 2 sezeryan gebelik şekerri ve kan uyuşmazlığı var 2 de afacanım var bırı kızım7 dıgerı oğlum4 yaşında gönlümden geçen sağlıklı olması ve kızıma yoldaş ☺
Hadi güzel haberlerle gelYarın gideceğim canım ondan bir sorayım dedim
Canım benim sakın kendini üzme kasım olmaz Aralık olur o da olmazsa Ocak olur Her zaman dualarımızdasınHerkes burda. Benim kızlar burda sizin için tabiki çok mutluyum. Keşke bende Kasım anneleri topiginde olaydım. İnşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsiniz hepiniz canlarım. Size yetişmek için çok emek vercem bu ay gece gece öpüldünüz @NurSu-14Ocak A adehussG Papatyamelo kahvelihatunn Eflatun1Kelebek
Moralinizi yüksek tutun benimde evde yaptığım idrar testinde pozitifi gördükten bir gün sonra kahverengi akıntım oldu soluğu acilde aldım değer 137 idi doktor takip edicez dedi iki gün sonra 459 çıktı zaten lekelenmem de iki gün sürdü beta takibi yapıp değerinizi kontrol edin inşallah yerleşme kanamasıdır sizinki deAdetim 1 gün gecti 490 a cıktı degerım ilk 159 du ama eve geldimm kahverengi leke gördüm neden yerleşme kanaması adet oncesi olmaz mı degerım yüksek cıktı of moralım bozuk
İnşallahhhh hem kandil günü yarın,ALLAHım hayırlısıyla keseyi göreyimm kandil günü sevineyimmHadi güzel haberlerle gel
İnşallah canım, bende Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorumİnşallahhhh hem kandil günü yarın,ALLAHım hayırlısıyla keseyi göreyimm kandil günü sevineyimm
Olurmu öyle şey iyi yaptınız söyleyerek yusuf olgaça mesaj attım sağolsun geri döndü dozu fazla 400 mikrogram olması lazım dediAllah korusun stres yapmayın lütfen pişman oldum söylediğime sizi strese sokmak istememiştim kusura bakmayın lütfen
Çok iyi olmuş o zaman dikkat edersinizOlurmu öyle şey iyi yaptınız söyleyerek yusuf olgaça mesaj attım sağolsun geri döndü dozu fazla 400 mikrogram olması lazım dedi
Anladım ama aşağıya bir görüntü bırakıyorum doktorda fazla dediEğer ilacınız folbiol ise doğru olarak kullanıyorsunuz içiniz rahat olsun. Her hamile günde 400 mg folik asit alması gerekiyor. Bu da 1 tablete denk geliyor. Eczacı teknisyenim. Belki diğer arkadaşın folik asit deposu çoktur haftada 2 kez demiştir. Doktorunuza güvenin
Canım bende folbiol 5 mg kullanıyorum hergün doktorum gün aşırıda içebilirsin yada hergün kullanabilirsin dedi ben hergün içiyorum Bi sıkıntı yaşamıyorum ogluma hamileyken de hergün içtim folbiol 5 mg Bi sıkıntı yaşamadım şükürAnladım ama aşağıya bir görüntü bırakıyorum doktorda fazla dedi