- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
Hayırlı kandiller inşallah inşallahHayırlı kandiller inşallah güzel haberleri alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı kandiller inşallah inşallahHayırlı kandiller inşallah güzel haberleri alırsınız
İnşallahBugün doktra gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberler ile dönesiniz inşşalh
Gördünüz mü keseyi merak ettimİnşallahhhh hem kandil günü yarın,ALLAHım hayırlısıyla keseyi göreyimm kandil günü sevineyimm
Kabızlık ve gaz kalmaması için birebir sanırım kabızlık gördüğü için verdi.Endol den sonra çok rahatlıyor bünye ben de ara ara hemsirem tavsiyesi ile kullandım 4. Haftamda şuan çok şükür daha iyiyimKızlar merhaba nasıl gidiyor size bir şey soracaktım keseyi görmeyi gittiğimizde doktor üstünde bi kanama alanı gibi bir şey gördüm dedi fitil ve iğne verdi fitiller inanılmaz ishal yapıyor endol ismi kullanan var mı
Ay çok heyecanlı gözünüz aydın . En son betaniz kaçtı acabaKızlaaar az önce çıktım doktordan kesem göründü şükürler olsun ama çok küçük dedi doktor haftaya ya da en garanti 10 gün sonra gel bir daha görelim dedii henüz doktor arayışında olduğumuz için 2 haftada 2 farklı doktora gitmiş oldum devlet olduğu içi hıphızlı bir muayene oldu tabiiki ama ilgisiz de değillerdi çok şükür 10 gün sonra özele randevu alıcam bakalım inşallah bugün herkesler çok güzel haberler verir
Teşekkür ederim canım ❤ Salı günü 6138diAy çok heyecanlı gözünüz aydın . En son betaniz kaçtı acaba
Gözün aydın canımKızlar çok şükür keseyi gördük salı günü tekrar gel dedi , kan artışların iyi büyük ihtimalle sağlıklı gebelik dedi
Hadi gözün aydın mart grubundan sırf sana bakmaya geldim burayabelki benimde olur grubada ekletirim kendimi daha adet gününe çok var beklemedeyim ama bu ay sağdan yumurtlamıltım yumurtlama gününden beri sağ kasımda geçmeyen Bi sızı var hadi inşallahKızlar çok şükür keseyi gördük salı günü tekrar gel dedi , kan artışların iyi büyük ihtimalle sağlıklı gebelik dedi
Gözün aydın canım beta hgc kaçtı acabaKızlarım çok mutluyummm kalp atışımızı duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Darısı bize inşallahTeşekkür ederim canım ❤ Salı günü 6138di
İnşallah inşallah bu mübarek günün hürmetine çok dua ediyorum hepinize, hepimize ❤Darısı bize inşallah
Allah razı olsunİnşallah inşallah bu mübarek günün hürmetine çok dua ediyorum hepinize, hepimize ❤
Alttan muayne oldun mu canım alttan da gozukmedi miBeta hcg1408 cikiyor ama kese gorunmuyor.dun doktordaydim kese goremedi...simdi tahlil sonuclari icin aradim..bu hafta mutlaka gormem lazim gelmelisin dedi...tehlikeli bi durum olabilir mi??ilk cocugumda hic boyle bisey yasamamistim..bisey yazin lutfennn
Gözün Aydın canımKızlarım çok mutluyummm kalp atışımızı duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah