- 7 Nisan 2021
- 809
- 1.096
Yarın benim de ilk kontrolüm olacak ben de keseyi görmeyi planlıyorum umarım hayırlı günlerde hayırlı haberler alırızİnşallahhhh hem kandil günü yarın,ALLAHım hayırlısıyla keseyi göreyimm kandil günü sevineyimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın benim de ilk kontrolüm olacak ben de keseyi görmeyi planlıyorum umarım hayırlı günlerde hayırlı haberler alırızİnşallahhhh hem kandil günü yarın,ALLAHım hayırlısıyla keseyi göreyimm kandil günü sevineyimm
AmiinnnnnYarın benim de ilk kontrolüm olacak ben de keseyi görmeyi planlıyorum umarım hayırlı günlerde hayırlı haberler alırız
Umarım senin de tez vakitte geçer kuzumİnsallah hiç olmaz hiç güzel birsey değil zaten ben cekıyorum hala gecmedi 7+1 bugun aynı hızla devam bulantı
Allah razı olsun canım. Sizler de benim dualarimdasiniz. Sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bebisler alın kucağınıza inşallahCanım benim sakın kendini üzme kasım olmaz Aralık olur o da olmazsa Ocak olur Her zaman dualarımızdasın
Aaa ben folbiol kullanıyordum 5 merhaba fazla mı o şimdi? Elinde var mı dediler var dedimOlurmu öyle şey iyi yaptınız söyleyerek yusuf olgaça mesaj attım sağolsun geri döndü dozu fazla 400 mikrogram olması lazım dedi
İnsallah canımUmarım senin de tez vakitte geçer kuzum
Bende kullanıyorum bişey olmaz değil mi ? Şimdi stres yaptım, yarın randevum var sorayım doktoraCanım bende folbiol 5 mg kullanıyorum hergün doktorum gün aşırıda içebilirsin yada hergün kullanabilirsin dedi ben hergün içiyorum Bi sıkıntı yaşamıyorum ogluma hamileyken de hergün içtim folbiol 5 mg Bi sıkıntı yaşamadım şükür
Sen bu folik asit konusunda ne diyorsun canım kaç mg kullanıyorsunİnsallah canım
400 canım elenetal 2 kullanıyorum ben vitamin mineral kompleksi içinde omega 3 falan varSen bu folik asit konusunda ne diyorsun canım kaç mg kullanıyorsun
Benim ilk gebeliğim belkide o yüzden evham yaptım 4 nisanda kadın doğuma gidicem doktorla konusucam bu konuyu belki değiştirir kuzum en azından doktor kontrolünde kullanayım asm nin tam branşı olmadığı için net bilmeyebilirler nebileyim kötü hissettim kendimiCanım bende folbiol 5 mg kullanıyorum hergün doktorum gün aşırıda içebilirsin yada hergün kullanabilirsin dedi ben hergün içiyorum Bi sıkıntı yaşamıyorum ogluma hamileyken de hergün içtim folbiol 5 mg Bi sıkıntı yaşamadım şükür
Kuzum yani normalde 4 mg yada 400 mikrogram olması gerekiyomuş ama sen doktoruna danış o ne derse onu yap bende öyle yapıcam hayırlısı hakkımızdaAaa ben folbiol kullanıyordum 5 merhaba fazla mı o şimdi? Elinde var mı dediler var dedim
Evet kuzu sor hatta burdan bilgilendir benide etiketle çünkü kafam hallaç pamuğu gibi olduBende kullanıyorum bişey olmaz değil mi ? Şimdi stres yaptım, yarın randevum var sorayım doktora
Doktor tavsiyesi mi sen mi karar verdin canım ?400 canım elenetal 2 kullanıyorum ben vitamin mineral kompleksi içinde omega 3 falan var
Tamam canım haber veririm sana daBenim ilk gebeliğim belkide o yüzden evham yaptım 4 nisanda kadın doğuma gidicem doktorla konusucam bu konuyu belki değiştirir kuzum en azından doktor kontrolünde kullanayım asm nin tam branşı olmadığı için net bilmeyebilirler nebileyim kötü hissettim kendimi
Kuzum yani normalde 4 mg yada 400 mikrogram olması gerekiyomuş ama sen doktoruna danış o ne derse onu yap bende öyle yapıcam hayırlısı hakkımızda
Benim de ilk bebeğim ne nedir bilemiyorum da kafam çorba olduEvet kuzu sor hatta burdan bilgilendir benide etiketle çünkü kafam hallaç pamuğu gibi oldu
Ne ilginç yöntemselaaaaam taze hamişler... Nasılsınız nasıl gidiyor .. azucuk dolanammmmm buralarda belkim bana da bulaşır
Bişi dicem britane gebelik testi yapılıyormuş eskiden.. sırt üstü yatiyorsun düz zeminde sonra baş parmağını göbek deliğine yada yanına hafif basitirip, nabız yoklaması yapiyormuşsunn çok aşırı kalp atışı gibi atıyorsa gebelik yok ama böyle hafif hafif belli belirsiz atıyorsa gebelik var demekmiş.. Allah aşkına bir deneyin kizlar merak ettim aranızda bu tezi çurutecek var mı aceb ?