2022 ikiz annesi olacaklar

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım gözün aydın ben 22+5 te gitmiştim detaylı için bazıları organ gelişimleri 22.haftada tamamlanıyor diyor ama tabiki bilmiyorum zaten en doğru bilgiyi onlar biliyorlar eğer uygun görmeselerdi o tarihe vermezlerdi. Fiyat olarak gayet uygun geldi ben 1100 tl vermiştim

Normal rutin kontrollerinizi kiminle yapıyorsunuz izmir de ben perinatolog ile başladım barış büke ile onunla devam ediyorum sadece hastanede olmaması zor olabiliyor tahliller için. Bende 800 tl ödüyorum

Anladım canım, benim doktorum aralık verdi bu tarihler arasında gidin diye randevu alırken de sordum 20 haftalık oluyor dedim olur dediler. Zaten doğana kadar tam gelişmeyen organlar da var biz gideriz göremediği bir şey olursa birdaha gideriz. Çok sağ ol Bana da uygun geldi açıkçası uzun sürecek çünkü 2 bebek. Senin karından mı bakmıştı vajinal miydi?

Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize Bir saate yakın sürüyor canım muayenesi karından baktı

Normal rutin kontrollerinizi kiminle yapıyorsunuz izmir de ben perinatolog ile başladım barış büke ile onunla devam ediyorum sadece hastanede olmaması zor olabiliyor tahliller için. Bende 800 tl ödüyorum
Benim özel sigortam var aslında kente ve özel doktorlara kadar her şeyi karşılıyor ama yıllardır alıştığım ve sevdiğim için medical parkta Gülin Okay’a gidiyorum canım Karşıyakada oturduğum için evime çok yakın ve diğer bölümlerin ve tahlillerin elimin altında olması çok işime yarıyor. Doğumu da orada yapıcam inşallah bir aksilik çıkmazsa. Barış Bükeyi duymuştum iyi bir doktor heralde. Siz her muayene için mi 800 ödüyorsunuz? Detaylıyla fark olmuyor demek ki normal muayene arasında. Nerede doğum yapıcaksın?

2 haftada bir görüyor şimdilik bir muayenede aliyor diğerinde almıyor ama gerçekten çok detaylı inceliyor. Ben 12 haftalık hamileyim geçen hafta gidişimde bile bütün organlarını tek tek inceledi. Kalp kapakciklarina bile baktı ultrason aleti çok gelişmiş. Kan akışlarını herseyi takip ediyor. Benimde kurumum medical park ve kent ile anlaşmalı o yüzden orada bir doktor istemiştim ama cesaret edemedim tecrübeleri var mıdır diye. Doğumu barış hoca medipol veya cinarlida yaptiriyormus açıkçası oralar çok içime sinmedigi için biraz tereddütlü kaldım.

Tecrübeleri konusunda hiç şüphen olmasın canım o kadar çok hasta bakıyorlar ki bir de benim doktorum bildim bileli orada Düşüğüm olmuştu bundan önce yine yanımdaydı operasyonum çok başarılıydı bağ kurduk bence ikizlerim de onun sayesinde oldu diyebilirim 1 saat sürmese de o da çok ayrıntılı bakıyor gözü burnu kulağı beyni omurgası kalp kapakçıkları midesi genital organları böbrek mesanesi falan hepsini gösterdi her birinin ayrı ayrı. Kan ve idrar tahlillerimi verdim bugün. Başlarda heyet raporu da verdi onun için ayrı biyere gitmem gerekmedi son aylar da lazım olabilir şimdilik evden çalışıyorum ama son aylar riskli olacak. Arada cihazları iyi dendiği için perinatologa gidip normalde böyle gitmek daha rahat gibi bakalım ben de senin gibi severim inşallah bu perinatologu Doktorun o iki hastane dışında yapamıyor mu tercih mi etmiyor?

Siz böyle söyleyince içim rahat etti bende haftaya randevu alıp bi tanışayım söylediğiniz doktorla. Benim tup bebekle oldu ikizlerim oncesinde 5 tane kimyasal gebelik yaşamıştım. O yüzden biraz korkuyorum sanırım. Hayır şimdilik iki hastane ile çalışıyor. Bir de ıkizlerde yeni doğan yoğun bakımı medical parkın baya iyi diye biliyorum o yüzden de biraz oraya gitmek istiyordum. Birşey daha soracağım doktora mesela ıstediğiniz zaman, aklınıza birşey takıldığında mesaj atabiliyor musunuz size geri dönüyor mu ? Bu arada bende heyet raporu aldım cinarlida çıkarttık doktorun referansı ile gittik. Ben sonrasında ücretsiz izine ayrılacağım inşallah planimo yönde.

Ben perinatoloji Dr mesaj atmıştım ne zaman gelmeliyim en uygun zaman nedir ayrıntılı için dediğimde 22.hafta gel demis

çok şükür sevindim sizin adınıza. inşallah zor günler çabucak geçecek :)

Anladım canım evet düşük veya kimyasal olunca insan daha bir kontrol altında olmak istiyor benim de düşük olmuştu 7 ay sonra ben artık dayanamıyorum dedim doktoruma pko ve adet düzensizliği vardı doktorum tedavi olarak femara ve iğnelerle yumoşları büyüttü çatlatma iğnesi oldum sadece doğal gebelik sayılıyor sanırım o yüzden tüp bebek süreçleri daha meşakkatli oluyordur tabi normal endişelenmen… İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun benimki dışında da iyi doktorlar var sanırım mesaj olayına gelirsek de herşeyi soruyorum cevap alamadığım hiç olmadı ki hamile değilken bile her sorduğuma cevap veriyordu. Çok kanamam olmuştu ilk gebelikte mesela pazar günü hastaneye çağırıp baktı. Bazen yoğunluktan geç cevap verebiliyor ama acil durum olunca ararsanız daha hızlı dönüş alıyorsunuz en kötü asistan açıyor hocama sorup döneyim diyor. Benim gözlemlerim bu şekilde Rapor bana da çok iyi olmuştu özel sektördeyim bide 3 aya kadar öyle atlattım ama sonra müdürüm evden çalış rapor alma diyince tamam dedim sürekli yatmam gerekirse tekrar alıcam. Ücretsiz izin istediğimiz kadar alamıyoruz biz doğum izninden sonra max 6 ay

Ben perinatoloji Dr mesaj atmıştım ne zaman gelmeliyim en uygun zaman nedir ayrıntılı için dediğimde 22.hafta gel demis
Gerekirse birdaha giderim artık beklemek de istemiyorum çok fazla zaten genetik testim var sorun çıkmamıştı iyi geçer diye umuyorum canım çok sağ ol

ne güzel müdürünüz yardımcı olmuş size. maşallah diyelim. ben de özel sektördeyim ama iş yükümün hafifletilmesini bırakın daha da arttı. rapor seçeneği bana da cazip geliyor bu yüzden. devlet hastanesinden mi almak gerekiyor hamilelik sürecinde?

Mutlu oldum buna. Kimi hastane doktoru özel telefonlara çok cevap vermiyor falan demişti. ben daha önce orada mehmet bala gitmiştim. Intralipid serum kullaniyorum o konuda hic fikri falan yoktu o yuzden bir daha gitmemistim. Ozel sektorunde o zorlugu var iste ama en azından evden çalışmak daha rahat olur. Hiç yatmak zorunda kalmayalım inşallah cinsiyetleri belli mi bebeklerin

Kızlar merhaba ben özel doktorumun yanıdna birde üniv hastanesinde perinotoğamı başlasam diyorum erken doğum falan olursa küvezde kalmak zorunda kalırsa bebişler doktorlar genelde sgk anlaşmaşlı hastanelerle çalışmıyormuş çoğu baya yüklü miktar ödeme çıkartırlar diye düşünüyorum

Evet malesed öyleymiş bende 2021 ikiz annelerini okuyorum beni neler bekliyor bakıyoeum ordan gözüm korkmadı değil birde en önemlisi 20 haftadaki detaylıymış inşallah bebişlerimiz ordan sağlıkla geçerler

Sağ olsun yardımcı oldu tabi ama benim zaten bir çok açıdan riskli gebelik olduğu için doktorum heyet raporunu kendi veriyordu biraz da kendilerini düşündüler yeter ki çalışayım diye işler yetişmiyor yoksa yok özel hastaneden de alabiliyorsun canım 3 doktor imzası olması yeterli. İş yükünü ağırlaştırmamaları gerekiyor yasak aslında mesai de yasak hatta günde 7buçuk saatten fazla çalıştıramazlar benim mesaim 5buçukta bitiyordu 3buçukta bitiyor artık.
Hmm o kötü olmuş bilmiyor demek ki doktor. Ben de bilmiyorum ne için o canım bağışıklık falan mı perinatologa gidersin yine arada ama normal kontroller ve doğum çok fark etmez bence zaten yüzde 90 sezaryen olur gibi geliyor bana onu da herkes yapıyor. Cinsiyetler belli canım bir kız bir erkek senin belli mi?

Evet kuzum bağışıklık için kullanılıyor inşallah yakında kesilecek zaten bende öyle düşünüyorum arada yine barış beye de giderim. Bana da geçen hafta barış bey biri kız bir erkek gibi gördüm ama değişebilir tahmin bu dedi çünkü 11.haftadaydık daha inşallah degismez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…