2022 ikiz annesi olacaklar

Canım benim de 8. Haftam bitiyor ama mide bulantım tavan maşallah. Çok şükür istifra yok. Az az sevdiğim şeyleri yemeye çalışıyorum. Çok besleyici şeyler yiyemiyorum ama napalım bu da geçer inşallah

Çok sağol canım

Canim destegin için çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın inan bana bende kendimi hep rahatlatmaya çalışıyorum ama kadın öyle dedi üstüne daha önceki travmalarım üstüne eşimin 3 ay suriye gorevi derken çok korktum şükürler olsun gittim bugun dr güzel hersey dedi de rahatladım ❤

bende bu ara sağlıklı beslenemiyorum doktor hergün yumurta ye dedi ama kokuyor yiyemiyorum havuç elma salatalık bunlarla midem dolsun diye yiyorum heycan varmı ikiz gebelikte sizimnde tedaviyle mi oldu

Perinatologlar niye kabul etmiyor ? Akışına bırakan doktor çok sinir bozucu. Insan elinden geleni yapmalı sonrası tabiki birakicaz akışına. Nerdesin il olarak?
Randevulari cok dolu olduğu için hep ileri tarih veriyor perinatologlar. Onlarin verdiği randevu haftalarina kim öle kim kala... Ankara'dayim, bu akşam bir perinatologa gideceğim inşallah. Burda ikiz gebelik için 950tl muayene ücreti isteyen perinatolog bile oluyor. Aslında gebelikte takip yapan doktorum da çok iyi ama onun cerrahi işlemlere yatkınlığı var. Normal gebelik takibi ve ivf yapıyor. Ne zaman kanama ile gitsem yakaladığı gibi hastaneye yatış veriyor ama zaten bir ton progesteron kullandığım için benim icin hastanede tek yapilan sey pede ne kadar kan gelmiş onun takibi. Eğer bebek ölürse hooop ameliyathaneye alacaklar. Ben istiyorum ki çok ayrıntıli tahliler yapılsın, bebekler her şekilde incelensin. Nifty sonucum da temiz geldi. Bebekler de haftasiyla uyumlu oluyor hep. Bende bir sorun var o bulunsun istiyorum. İnşallah beklentimi perinatolog karşılar. Onu da googledan rastgele buldum sevtap hamdemir kılıç diye bir prof.

bende bu ara sağlıklı beslenemiyorum doktor hergün yumurta ye dedi ama kokuyor yiyemiyorum havuç elma salatalık bunlarla midem dolsun diye yiyorum heycan varmı ikiz gebelikte sizimnde tedaviyle mi oldu
Ben 4. transferimde ilk kez kalp atışı duydum şükür. Bu yolda çok hırpalandım. Eşim testis kanseri olmuştu 10 yıl önce ve kemoterapi öncesi dondurulmuş spermlerimiz vardı. Malesef doktorumuz bizi yanlış yönlendirdi ve taze spermlerle 3 kez tüp bebek tedavisi gördük. Son transferimde düşük yaptım kalp atışını duyamadan. Artık dondurulmuş spermleri kullanmaya karar verdik ve şükür bugünleri gördük. Boş yere benimle uğraştılar. Çikolata kisti var dediler, 3 ay menopoza soktular. Yani çok hırpaladılar. Napalım kaderde bunları yaşamak da varmış. Çok şükür bugünlere

Çok şükür canım güzel haberleri de almışsın rahatla artık biraz

çok geçmiş olsun. ben de Ankara'dayım sevtap hanıma giden bir tanıdığım çok memnun kaldığını söylemişti inşallah size derman olur.

çok geçmiş olsun. ben de Ankara'dayım sevtap hanıma giden bir tanıdığım çok memnun kaldığını söylemişti inşallah size derman olur.
Mükemmel bir kadındı. Gerçekten ultrasonlari bir harika. Aşağıdaki bebeğin plesantasi rahim ağzına aşırı yakınmış. 18.haftaya kadar yer değiştirir bebek rahatlarsın dedi. O zamana kadar yatmaya devam.

Perinatolog bende cok istedim gitmeyi ama bulunduğum şehirde yok malesef sadece 1 tane fakülte de var oda çok yoğun başka şehire de 3 saat git 3 saat gel aynı gün beni çok yorar diye gitmedim simdi kendi drumla devam ediyorum siz gittiysenz nelere baktı ne açıklamalar yapti

Kızlar randevum iyi geçti bebişler iyi çok şükür serviks uzunluğunu söylemiyor hiç o yüzden sordum iyi dedi ölçemesem alttan bakarım dedi sanırım bir sorun olunca söylüyor sadece. Bu yaşıma kadar iyi gelen kan değerlerim daha fazla dayanamayıp düşmüş birazcık demire de başladım. İdrar tahlili de verdim geçen gün konuşmuştuk bazen ağrı oluyor diye bakalım sonuçlar çıkacak. Doktorum detaylı için perinatolog önerdi 3 tane. Arasından Prof Dr Yeşim Bülbül’ü seçtim burada yorumlar da iyiydi. Ben izmirdeyim bu arada siz nerelerdesiniz bilmiyorum tabi Tam 20 haftalık olduğu güne randevu aldım uygun olur dimi? Sizler kaçıncı haftada gidiyorsunuz? Bir de fiyat sordum 800 tl dediler diğerlerini aramadım iyi mi sizce? Haberler böyle benden sizde ne var ne yok?

Canım gözünaydın çok sevindim bebeklerin iyi olmasınaHep böyle sağlıklı devam etsinler detaylıya 20 de gidiliyor diye biliyorum 800 çok iyi geldi bana canım inşallah ordada güzel haberi alırsın ikizlerde 2 li test önerilmiyormuş ya sen herhangi bir test yaptırdın mı

Çok sağ ol canım evet ikili tarama ikizlerde çok doğru sonuç vermiyormuş ben de o yüzden anne kanından yapılan genetik testlerden yaptırdım. Doktorum ikizler için panorama testini önerdi diğerleri ikizler için uygun deseler de tam uygun olmuyormuş iki bebeğin dna’sını ayrı ayrı bulup bakmıyormuş olasılıklar üzerinden gidiyormuş. Ben de araştırdım aklıma bu yattı. Amerikaya gönderiyorlar kanı. Sonuçlarım iyi çıktı cinsiyet de belli oldu bir kız bir erkekmiş. O şekilde canım

Önce alttan muayene etti, ultrason aleti normal kadın dogumcularda olandan cok daha netti. Hematom var, kanamaya yatkınsın dedi. Kanama olan yeri gösterdiğinde böyle akıntısına kadar gozlemleyebiliyorsunuz o güzelim ultrasonda. Plesantanin rahim ağzında olduğunu gördü. Bütün kanamalarin sebebi bu dedi. Daha 14.haftada olduğum için bebek büyüdükçe yer değiştirecektir, inşallah atlatacaksin dedi. Sorunu görünce karın bölgesinden ultrason ile devam etti. Bebeklerin gramajlarini, kafalarini, boylarini ölçtü. Bu kısım normal kadın doğum muayenesi gibiydi. Ama ağırlıklarıni ilk defa perinatologda öğrendim. Nifty sonucuma genetik sonuclarima filan bakti. Bebekler cok sağlıklı görünüyor kanamaya dayanacaktir, yatak istirahati ile atlatmaya çalışacağız dedi. Kanama alani da bebegin orda çünkü. Her hafta kontrol olacakmış 18haftalik olana kadar. O zamana kadar plesantanin yer degistirmesini umut ediyoruz. Progesteron fitil sabit devam, progestan 50mg gün aşırı enjeksiyon kullaniyordum onu değiştirdi, pruluton depot daha iyi, etki alani da daha iyi 3gunde bir bununla devam et dedi. Bir de rahim ağzındaki baskıyla kasık ağrım için makattan endol kapsül verdi. Perinatologun farkinin daha iyi bir ultrason olduğunu düşünüyorum. Yoksa üni hastanesinde de doç.,prof gibi hocalara muayene oluyoruz. Fakultedeki perinatologa bir kere giriş yaptirabilirseniz riski kesfedince her hafta yakin takibe alacaktır, risk geçesiye... Normal kadin doğumda biz anca kanama olunca ya da aylik rutin muyanelerde gidiyoruz sadece. Kan sulandırıcı iğne ile ilgili kullaniminda bir değişiklik önermedi. Limon yeme, narı cok az ye filan dedi. Kani daha da akıtacak yiyeceklerden uzak durmayi tavsiye etti. İlk muayene bu kadardı.

Ben perinatologun birine 500 (prof.dr eray caliskan) digerine ise 350-400 (prof.dr bulent duran) oduyorum.
800 gorunce iyiymis benimkiler )

Ay çok güzel bakmış gerçekten dediğin gibi bizde sadece boyuna bakıp hafta söylüyorlar bende limon hastasıyım tuzlayıp yemeye bayılıyorum ama bnm pihtilasmam ileri düzey hem ugne hem aspirin içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…