2022 ikiz annesi olacaklar

Ben bebekler ile bir yere gitmedim premature olduklari icin ama boyle durumlarda buyuk kizimda muhakkak ana kucagi+ortu ya da baby bjorn veya ucuz muadilini kullanip bebekleri yanima koyarim. Elin cocuguna guven olmaz

Ben bebekler ile bir yere gitmedim premature olduklari icin ama boyle durumlarda buyuk kizimda muhakkak ana kucagi+ortu ya da baby bjorn veya ucuz muadilini kullanip bebekleri yanima koyarim. Elin cocuguna guven olmaz
Ana kucagi vardı da ortam gürültülü uyaniyolar diye boş odaya götürmek istemiştim. Artık da davetleri reddediyorum zaten biraz büyüyene kadar çok biyere gitmem heralde

Durumunuz ne oldu aynı şeyi yaşıyorum

Durumunuz ne oldu düzeldi mi

Durumunuz ne oldu acaba düzeldi mi

Merhaba 2022 ikiz anneleri, bu sayfayı hamileliğim boyunca takip etmiştim…ben de 2022 ikiz annesiyim. Çocuklarınızın çoğu 1 yaşını doldurdu. Forumda aradım ama bulamadım. Burdan sorayım istedim. Bu yaz deniz tatili yaptınız mı ikizlerle? Yapanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Bize tatil olmayacağının farkındayım ama sanki bir ortam değişikliğine ihtiyacım var gibi. Biraz da korkuyorum…motivasyona ihtiyacım var

Merhaba benimkiler 1buçuk yaşında eğer denize yakın yazlık varsa ve orada da bebişlere arada bakabilecek yardımcı olabilecek yemek yapabilecek anneanne babaanne varsa efsane oluyor ama otel vb için erken diye düşündüm ben eksiler artılardan daha fazla gibi geldi. Şimdiden kolay gelsin

Çekirdek aile olarak gittik, Çin işkencesinden farksızdı, keşke gitmeyip evde dinlenseydik. Tabi benim ikizlerle ilgili de olabilir yaşadığımız zorluk

Maalesef böyle bir imkan yok. Normalde ananemizle birlikte bakıyoruz bebeklere. Ama tatile çekirdek aile olarak otele gitme niyetimiz var.

Maalesef böyle bir imkan yok. Normalde ananemizle birlikte bakıyoruz bebeklere. Ama tatile çekirdek aile olarak otele gitme niyetimiz var.
Anneanneyi de götürün derim yani şöyle akşam uyuttuğunuzda çıkıp gezemezsiniz mesela odaya tıkılırsınız ve 3 öğün artı ara öğünler yemek olayı bence zor olur onu da geçtim denize girmek istemezlerse kıyıda onlarla kalırsınız ve tek kişi iki çocuk deniz kenarında tehlikeli allah korusun bi anlık biri gözünüzden kaçarsa diye ikinizin birer çocuğa bakması lazım siz hiç giremezsiniz o zaman. Gerçekçi yorum yapıyorum kusura bakmayın aynılarını ben de düşündüm çünkü biz izmirde olmamıza rağmen günü birlik bile denize çekirdek aile olarak gitmiyoruz deniz bir tık daha tehlikeli ve zorlayıcı geliyor güneş sıcak ıslaklık giydir çıkar yedir vb. Ama onun dışında birçok yere gidiyoruz gayet keyifli oluyor

Yaninizda biri yoksa ya da esiniz cok yardimci degilse gitmeyin Influencerlar aksini soylese dd Ben realistim, tatil degil izdirap oluyor, tamam bir iki yuzuyorlar ama yol ayri zor, tatilde idare etmek zor. Atesleri cikiyor, dis cikiyor, sinek sokuyor sisiriyor vb vb vb...
Kisa mesafe gunubirlik birseyler daha guzel oluyor simdilik. Tatil 2 yastan sonra guzel..

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Aslında hepsi farkında olduğum şeyler…anneannemiz sıcağa pek dayanamıyor maalesef. O nedenle bize katılamıyor. Zaten sadece bir düşünceydi bizimki.

2 aylık ikiz annesiyim bu başlığı bütün hamileliğimde çok takip ettim hiç kolaylaşıyor mu bu süreçler tek başınıza idare edebilir duruma geldiniz mi anane babanne kafayı yiyeceğim bir an önce biz bize kalalım istiyorum

4.5.6. Aylarda biraz rahatlarsın sonra seni daha zor günler bekliyor canım ama sonra da rahatlarsın inş yeni emeklerken zor . En çok 7.8.9 zor . Eşim yoksa mecbur biri olması rahatlatıyor tek başına yetemezsin

Kızlar ben 2022 annelerine son anda dahil oldum bebeklerim Aralık doğumlu. Ve şu an 9 aylıklar. Bu zamana kadar eşimle baktık ama artık eşim ise başladı. 1 haftadirsaat 2 ye kadar tek bakıyorum. Arkadaşlar bugün inanılmaz zorlandım. Normalde 7 de kalkıyorlar biri 9 da biri 12 de 2 uykuları var bugün uyumamak için direndiler birbirlerine musallat oldular ikisi de bana tırmanıyor zaten ev oyuncak dolu ama biri bisey alırsa öbürü orda bitiyor . uyumayınca ağlama krizi . Sürekli denge sağlayamayip arkaya düştükleri için arkalarına yastık dolandiriyorum . Kızlar tek bakanlar bana biraz ümit versin napayim nasıl yapayım.

3 aydan sonra tek baktım zamanla kolaylaşıyor canım merak etme.. en önemli şey düzen çocuklar düzeni sever.. imkanınız varsa uyku eğitimi gece kesintisiz uyuyunca siz de istirahat edersiniz gündüz daha sabırlı ve dinç olursunuz en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…